darth_revan Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Τις ταινίες δεν ψηνόμουν να τις δω.Τώρα που άκουσα και αρνητικά σχόλια.. Το manga τι είναι?Ιδιο στυλ anime? Απ' ότι νομίζω το manga είχε βγει πρώτο και το anime βασίστηκε στην ιστορία του (όπως γίνεται συνήθως)... Απλώς έχω ακούσει ότι το anime βγήκε λίγο παραλλαγμένο στο τέλος Υ.Γ.: Το anime είναι το κινούμενο σχέδιο και το manga είναι το comic αν ρώτησες αυτό...
johnykim Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Ναι,αυτό ρώτησα.Ενδιαφέρων δεν το ήξερα.Θα κοιτάξω και το manga τότε
kotsalo Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Τρομερό anime,πανέξυπνο και όλα.Αξίζει σίγουρα.Εγώ το είδα σε 2 μέρες,είχα κολλήσει.Όσο για τo manga,τσεκάρετε το http://www.mangafox.com ,θα βρείτε τα πάντα
Sellers Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Μήπως κανείς ξέρει αν κυκλοφορεί πουθενά η τελευταία ταινία που κυκλοφόρηασε και έχει θέμα μόνο τον L? Λέγεται ''L Changes the world''.
underdawg Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Καλο το Death Note αλλα οποιος δεν εχει δει το Monster πρεπει να το δει επειγοντος.67 επισοδεια 22' το ενα..δεν σε αφηνει να το αφησεις.ειναι απο τα λιγα Anime που εχω βρει που απευθυνεται σε μεγαλυτερης ηλικιας κοινο.Δειτε το παιδια...
Nodoordonotthereisnotry Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Καλο το Death Note αλλα οποιος δεν εχει δει το Monster πρεπει να το δει επειγοντος.67 επισοδεια 22' το ενα..δεν σε αφηνει να το αφησεις.ειναι απο τα λιγα Anime που εχω βρει που απευθυνεται σε μεγαλυτερης ηλικιας κοινο.Δειτε το παιδια... Και μετά από το Monster, διαβάστε το 20th Century Boys του ίδιου mangaka, γνωστού ως Urasawa. Επειδή δεν υπάρχει(ακόοομα) σε anime, γι'αυτό το προτείνω.
Don.Matis Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Το Death Note είναι, κατά τη γνώμη μου, το καλύτερο Anime που έχω δει. Ο τύπος που έχει γράψει το σενάριο και τους διαλόγους είναι απίστευτος. Από ταινίες είδα την πρώτη και δεν μπορώ να πω ότι μου άρεσε ιδιαίτερα, έτσι δεν νομίζω να ψάξω καν για τις υπόλοιπες. Όσο για το Monster δεν το έχω ξανακούσει αλλά ξεκινάω ευθύς αμέσως την αναζήτηση του.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Super Moderators Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 πωπω πολυ υπερβολη στο topic ΚΑΛΑ ΕΙΣΑΙ!
light360 Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Μιλάμε για anime που εχει αφισει ιστορία . Εχω δεί το κάθε επισόδιο 3 φορές. Τώρα οι ταινίες είναι κατα την γνώμη μου αθλιες . Επίσης είδα κάπου ένα special που λέγεται one shot . Για περισσοτερα δείτε εδώ Δεν πρόκειται βέβαια για συνέχεια . Διαβάστε το καλά και θα καταλά βετε το νόημα
the_end Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 το καλό είναι ότι το death note έκανε μεγάλο άνοιγμα σε κοινό μέχρι τότε άσχετο με τα ανιμε. και τους έμαθε ότι δεν είναι παιδικά. κατά τ'άλλα, αν τέλειωνε στα 15 επεισόδια θα ήταν θεϊκό και ανυπέρβλητο και και και...
johnykim Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 το καλό είναι ότι το death note έκανε μεγάλο άνοιγμα σε κοινό μέχρι τότε άσχετο με τα ανιμε. και τους έμαθε ότι δεν είναι παιδικά.κατά τ'άλλα, αν τέλειωνε στα 15 επεισόδια θα ήταν θεϊκό και ανυπέρβλητο και και και... Γιατί να τελείωνε στα 15?Νομίζω πως σχετικά με άλλα anime έχει λίγα επεισόδια.
the_end Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 γιατί μέχρι το 15ο επεισόδιο μου φαίνεται θεϊκό. τα επόμενα επεισόδια ποτέ δε φτάνουν το επίπεδο των πρώτων για μένα. πάντως για το μέγεθος του manga τα 37 επεισόδια όντως δεν είναι πολλά.
johnykim Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Ισως να έχεις δίκιο.Απο τη στιγμή που απαρνήθηκε το death note και μετά δεν είναι ο ίδιος light. Ακόμα βέβαια είμαι στο 19 επεισόδιο και δεν μπορώ να πω για τη συνέχεια.
Danny7 Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 σε αυτο το anime πιστευω πως δεν υπαρχει καλο και κακο!!!!αυτο που με ξετρελανε ηταν η διπροσωπια καποιον χαρακτηρων!!!ηταν φοβερη!!!ξερεται εκει που αλλαζε χρωμα το φοντο και ο χαρακτηρας!!!το τελος απλα δεν με ξετρελανε δεν ξερω γιατι!!!αυτο το monster που λετε ειναι καλο?!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.