Προς το περιεχόμενο

death note

kostetos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.

νομίζω ανακοινώθηκε και Live Action Movie Death Note...

πολύ καλό anime αλλά δεν ανήκει στην κατηγορία αυτών που βλέπω πάνω από μια φορά...

Δημοσ.
νομίζω ανακοινώθηκε και Live Action Movie Death Note...

πολύ καλό anime αλλά δεν ανήκει στην κατηγορία αυτών που βλέπω πάνω από μια φορά...

εχουν βγει 2 ηδη και δεν εχουν τοσο σχεση με το anime ισως προς το καλυτερο μερικες φορες

Δημοσ.

Έχει ήδη βγει εδώ και καιρό και έχω φάει τον κόσμο αλλά τίποτα... Υπότιτλους δηλαδή γιατί η ταινία εντάξει βρίσκεται...

Δημοσ.

Πολύ καλό anime, συστήνεται ανεπιφύλακτα και σε όσους δεν έχουν δει ποτέ κάτι τέτοιο (έτσι ήμουν εγώ, καλά βγάζω έξω το Plawres).

Όσο για τις ταινίες, ειλικρινά, αν κρίνω από το πρώτο μισάωρο της πρώτης -τόσο άντεξα να δω-, ήταν μια ωραία παρωδία που το μόνο που μπορεί να καταφέρει είναι να σου χαλάσει την αίσθηση που σου άφησε το anime.

Ένα δικό μου review μπορείτε να δείτε εδώ

http://www.greektvsubs.gr/showthread.php?t=7026

Δημοσ.

Δεν είμαι φίλος των anime. Ούτε και εχθρός βέβαια. Αλλά, με πείσατε.

Αν το πετύχω πουθενά, θα του ρίξω μια ματιά.

Για το σενάριο πάντως,

ελπίζω να έχει κάτι να πει πάνω στο χιλιοπαιγμένο μοτίβο του "goodVSevil χαρακτήρες συγκρούονται κλπ κλπ"

Συνάμα, ο άλλος ξεκινά το ξεκαθάρισμα από κρατούμενους φυλακών?

Ωραίος!

Δημοσ.

livewire είναι το καλύτερο σεναριακά anime δεν έχει κάνα τρομερό animation ή σχέδιο, πολύ τυποποιημένο αλλά οι χαρακτήρες (Light - L) και οι διάλογοι τους είναι όλα τα λεφτά

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

και έλεγα να ανοίξω θέμα.Το πρώτο anime που βλέπω και έχω κολλήσει!Είμαι στο 17 επεισόδιο,απλά τέλειο!

Δημοσ.

Το anime είναι τέλειο, ο L είναι για μένα ο καλύτερος χαρακτήρας anime. Οι ταίνιες όμως είναι άθλιες, δεν άντεξα να τις δω, καταστρέφουν την εικόνα του anime, ειδικά τον L

Δημοσ.
Το anime είναι τέλειο, ο L είναι για μένα ο καλύτερος χαρακτήρας anime. Οι ταίνιες όμως είναι άθλιες, δεν άντεξα να τις δω, καταστρέφουν την εικόνα του anime, ειδικά τον L

Ο L έχει πολύ φάση, ο τύπος!! Ωραία σειρά το anime. Ωραίο και το manga. Μέχρι τον πρώτο τόμο που έχω διαβάσει από το manga είναι ίδιο με το anime, κάποιοι μου έχουν πει όμως ότι διαφέρουν πολύ ειδικά προς το τέλος. Ξέρει κανείς αν ισχύει αυτό??

Δημοσ.

Το έχω ακούσει κι εγό αυτο, ότι στο manga φαίνεται το όνομα του L και ότι το manga τελιώνει διαφορετικά δλδ το anime θέλει ένα ακόμα επεισόδιο για να κλείσει όπως και το άλλο. Αλλά δεν το έχο διαβάσει ο ίδιος, φήμες έχω ακολυσει :P

Δημοσ.

Τις ταινίες δεν ψηνόμουν να τις δω.Τώρα που άκουσα και αρνητικά σχόλια..

Το manga τι είναι?Ιδιο στυλ anime?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...