kostetos Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Κατα τη γνωμη μου το καλυτερο animation ever.Συνδιαζει τα παντα,εχω κολλησει... ποια ειναι η γνωμη σας?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 νομίζω ανακοινώθηκε και Live Action Movie Death Note... πολύ καλό anime αλλά δεν ανήκει στην κατηγορία αυτών που βλέπω πάνω από μια φορά...
Toufas Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 νομίζω ανακοινώθηκε και Live Action Movie Death Note...πολύ καλό anime αλλά δεν ανήκει στην κατηγορία αυτών που βλέπω πάνω από μια φορά... εχουν βγει 2 ηδη και δεν εχουν τοσο σχεση με το anime ισως προς το καλυτερο μερικες φορες
Sellers Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ.... ¨Εφαγα τρελό κόλλημα... L rules!!!!
Sellers Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Έχει ήδη βγει εδώ και καιρό και έχω φάει τον κόσμο αλλά τίποτα... Υπότιτλους δηλαδή γιατί η ταινία εντάξει βρίσκεται...
tonypapadovic Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Πολύ καλό anime, συστήνεται ανεπιφύλακτα και σε όσους δεν έχουν δει ποτέ κάτι τέτοιο (έτσι ήμουν εγώ, καλά βγάζω έξω το Plawres). Όσο για τις ταινίες, ειλικρινά, αν κρίνω από το πρώτο μισάωρο της πρώτης -τόσο άντεξα να δω-, ήταν μια ωραία παρωδία που το μόνο που μπορεί να καταφέρει είναι να σου χαλάσει την αίσθηση που σου άφησε το anime. Ένα δικό μου review μπορείτε να δείτε εδώ http://www.greektvsubs.gr/showthread.php?t=7026
livewire Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Δεν είμαι φίλος των anime. Ούτε και εχθρός βέβαια. Αλλά, με πείσατε. Αν το πετύχω πουθενά, θα του ρίξω μια ματιά. Για το σενάριο πάντως, ελπίζω να έχει κάτι να πει πάνω στο χιλιοπαιγμένο μοτίβο του "goodVSevil χαρακτήρες συγκρούονται κλπ κλπ" Συνάμα, ο άλλος ξεκινά το ξεκαθάρισμα από κρατούμενους φυλακών? Ωραίος!
soturin Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 livewire είναι το καλύτερο σεναριακά anime δεν έχει κάνα τρομερό animation ή σχέδιο, πολύ τυποποιημένο αλλά οι χαρακτήρες (Light - L) και οι διάλογοι τους είναι όλα τα λεφτά
johnykim Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 και έλεγα να ανοίξω θέμα.Το πρώτο anime που βλέπω και έχω κολλήσει!Είμαι στο 17 επεισόδιο,απλά τέλειο!
demonhunter22 Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Το anime είναι τέλειο, ο L είναι για μένα ο καλύτερος χαρακτήρας anime. Οι ταίνιες όμως είναι άθλιες, δεν άντεξα να τις δω, καταστρέφουν την εικόνα του anime, ειδικά τον L
darth_revan Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Το anime είναι τέλειο, ο L είναι για μένα ο καλύτερος χαρακτήρας anime. Οι ταίνιες όμως είναι άθλιες, δεν άντεξα να τις δω, καταστρέφουν την εικόνα του anime, ειδικά τον L Ο L έχει πολύ φάση, ο τύπος!! Ωραία σειρά το anime. Ωραίο και το manga. Μέχρι τον πρώτο τόμο που έχω διαβάσει από το manga είναι ίδιο με το anime, κάποιοι μου έχουν πει όμως ότι διαφέρουν πολύ ειδικά προς το τέλος. Ξέρει κανείς αν ισχύει αυτό??
demonhunter22 Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Το έχω ακούσει κι εγό αυτο, ότι στο manga φαίνεται το όνομα του L και ότι το manga τελιώνει διαφορετικά δλδ το anime θέλει ένα ακόμα επεισόδιο για να κλείσει όπως και το άλλο. Αλλά δεν το έχο διαβάσει ο ίδιος, φήμες έχω ακολυσει
johnykim Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Τις ταινίες δεν ψηνόμουν να τις δω.Τώρα που άκουσα και αρνητικά σχόλια.. Το manga τι είναι?Ιδιο στυλ anime?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.