Panahs Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Ο Αρθούρος του 81 (νομίζω) Μήπως εννοείς την περίφημη ταινία Excalibur? Σε αυτή υπάρχει λόγος σοβαρός που το "soundtrack" είναι τόσο καλό: είναι όλο Wagner και Carl Orf. Πάντως η μουσική του Wojciech Kilar για τον Δράκουλα του Κόπολα δύσκολα συγκρίνεται με άλλη, τόσο σε μουσική αξία όσο και σε ταίριασμα ατμόσφαιρας.
hyperionsky Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Προτείνω ανεπιφύλακτα την δουλειά του James Newton Howard σε όλες τις ταινίες του Shyamalan και κυρίως στις Unbreakable, Signs και The Village. Εξαίρετα δείγματα μελωδίας και ατμόσφαιρας που στέκονται τόσο ως αυτόνομες συνθέσεις, όσο και ως μουσικές επενδύσεις απίστευτα ταιριασμένες με τις αντίστοιχες ταινίες. (Ναι, τις θεωρώ ανώτερες του Dracula του Kilar .) Ιδιαιτέρως η μουσική του The Village είναι ίσως το πιο συναισθηματικώς έντονο soundtrack που έχω ακούσει (αυτό βεβαίως είναι μεγάλος λόγος οπότε επιφυλάσσομαι!).
thanocaster Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Χμμ... Το θέμα έχει ξανασυζητηθεί. Στο θέμα μας τώρα, ωραίο soundtrack έχει το Eternal Sunshine Of The Spotless Mind, το Donnie Darko, το 24 Hour Party People, πολλές ταινίες του Woody Allen, και φυσικά ο Δράκουλας των Εξαρχείων.
logo15 Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Οταν λες soundtrack ενοεις μονο μουσικουλα ή και στιχους?Αν θες ταινιες με μουσικη και ταγουδια ειδα προσφατα 2 1) Once 2)August Rush i agree with the rest of one as well
Kork Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Τσέκαρε και τον Alexandre Desplat, ειδικά τα soundtracks των: Birth The Painted Veil Lust Caution Κατά τη γνώμη μου η δουλεία του για το Birth είναι αριστουργηματική!
Nomikaria Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Atonement.Απο τις πιο ωραιες μουσικες σε ταινια,πηρε και Οσκαρ φετος για το soundtrack.
None23 Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Οπωσδηποτε το soundtrack του Blade runner και The Fountain.Πιο ψυχεδελικο ακουσμα βεβαια αλλα οι ταινιες ειναι κορυφαιες και δενουν απιστευτα με τη μουσικη(πρωτα βλεπουμε τις ταινιες...).Επισης ωραιο soundtrack εχει μια αλλη ταινια του Darren Aronofsky το π,αλλα αντε να το βρεις...
Em_Zed Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Ωραία μουσική έχει και το Beautiful Country, του Zbigniew Preisner. Και πολύ καλή ταινία, παρεμπιπτόντως. Ένας από τους αγαπημένους μου συνθέτες είναι ο Bruno Coulais, που έγραψε την μουσική για τα Ταξιδιάρικα Πουλιά -το OST έχει κι ένα φοβερό κομμάτι με τον Nick Cave. Και φυσικά από ένα τέτοιο τόπικ δεν θα μπορούσε να λείπει η Αμελί, του Ιαν Tιερσεν.
katerinaki16 Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Εμενα μου αρεσει το ost του Shrek 2! Accidentally in love !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.