GEONASA Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Έχω κολλήσει τον τελευταίο καιρό να ψάχνω για ταινίες που έχουν κατα τη διάρκειά τους ωραία τραγούδια ή ένα μουσικό background από ορχηστρικά κομμάτια. Όχι ένα απλό τραγούδι στην αρχή ή έναν ήχο σε κάποια αποσπάσματα... Κάτι πιο συνεχές... Ταινίες σαν το once, illusionist, love actually, noting hill... αλλά και μιούζικαλ σαν το moulin rouge, high school musical, the school of rock... Έχετε κάτι ανάλογο υπόψην σας; Για ρίχτε καμιά ιδέα!
marantonis Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Μου αρεσει αρκετα το soundtrack απο την ταινια dreamgirls οπως και εκεινο της ταινιας letters from Iwo Jima. Δες και εδω--->http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=35405&highlight=soundtrack
raven3x7 Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Requiem For A Dream. Δεν νομίζω οτι μοιάζει και πολύ με τα παραπάνω βεβαία
Chrisxxx Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Πολυ ωραια soundtrack ειχαν τα The Last of The Mohicans, Alexander, Conquest of Paradise, The Rock...
livewire Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Αστειευόμενος μόνο κατά ~20%, προτείνω την ταινία "Ο σεξοκυνηγός" παραγωγής 1981. Με τον Φαίδωνα Γεωργίτση και τη θεά Ελένη Φιλίνη. Εκτός από αρκετό γέλιο και τη γνωστή κάλτ ατμόσφαιρα των 80ς, έχει αρκετά τζαμαρίσματα(κυρίως με μπάσο και κρουστά) στο background. http://video.google.com/videoplay?docid=4900582108622901063 Ps:Πως κάνω embed από google video στο φόρουμ?
wizzy Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 The Insider (1999). Tο soundtrack το συνέθεσε και εκτέλεσε το κεντρικό συνθετικό δίδυμο των Dead Can Dance, o Pieter Bourke και η Lisa Gerrard (απίστευτη φωνή, απίστευτη ερμηνεία), ο Jan Grabarek, οι Massive Attack και αρκετοί άλλοι. Επίσης, το Shoot 'Em Up (2007). Σαν ταινία, μπορεί να μην έλεγε πολλά πράγματα, αλλά άμα γουστάρεις hard rock φάση, το soundtrack έχει από Motorhead και AC/DC μέχρι Motley Crue και Nirvana!
Nodoordonotthereisnotry Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 To Revolver είχε ωραία μουσική, όλες οι ταινίες του Ritchie for that matter, οι ταινίες του Tarantino, τα Star Wars, The Sound of Music. p.s. Τα Star Wars και το The Sound of Music δεν είναι ταινίες του Tarantino. p.s. part II: για παράδειγμα My favourite Things Σκηνή από Revolver..ένα απειροελάχιστο δείγμα δηλ.
Αmbient Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Μερικά από τα soundtrack που έχω: BARAKA BRAM STOKER'S DRACULA BRAVEHEART BROKEN FLOWERS MICROCOSMOS PRIDE AND PREJUDISE SOUNDTRACK D'AMELIE ANTARCTICA Y TU MAMA TANBIEN(θέλω και την μαμά σου)πολύ καλη ταινία BLADE RUNNER LA MARCE DE L'EMPEREUR(το ταξίδι του αυτοκράτορα)
stranger_77x Δημοσ. 26 Απριλίου 2008 Δημοσ. 26 Απριλίου 2008 The Gift Piano Cinema Paradiso The Mission The good the bad and the ugly Once upon a time in the west For a few Dollars More Conan Crouching Tiger Hiden Dragon GodFather Forrest Gump The Doors Grosse Pointe Blank Empire Records High Fidelity Lord of the Rings Trilogy Shine Gladiator Braveheart
kostetos Δημοσ. 26 Απριλίου 2008 Δημοσ. 26 Απριλίου 2008 Συμφωνω με τον Stranger_77x...Ειδικα το forrest Gump(run forrest run) αλλα και το GODFATHER εχουν φοβερη μουσικη...Εχουν παρει και οσκαρ καλυτερης μουσικης. επισης και το καρατε kid εχει φοβερη μουσικη
kotsalo Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Καλά ενταξει,συμφωνώ με τον Ambient,baraka έχει μουσικάρες,πέρα το ότι ειναι τρελό documentary (βγαίνει και καινούργιο το οποίο θα λέγεται samsara,googlare). Επίσης θα έλεγα το Fountain,από τα αγαπημένα μου soundtrack,και ταινία ασφαλώς
afentiko7 Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Last of The Mohicans Promentory Black Snake Moan Ο Αρθούρος του 81 (νομίζω)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.