Προς το περιεχόμενο

Αγορα οθονης 22'' wide κοντα στα 300?

teolin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά εγώ πήρα την Samsung 226BW και είμαι πολύ ευχαριστημένος, επίσης η Γραμμή δίνει και επέκταση εγγύησης για μηδέν πίξελ με 30 ευρώ περίπου, ευτυχώς γιατί η πρώτη που μου δώσανε είχε ένα κολλημένο μάλλον, φαινόταν καφέ κόκκινο.

Γιά το wow που παίζω είναι μία χαρα και με την 8800gt μου βγάζει 60 fps.

• Απαντ. 78
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Παιδιά εγώ πήρα την Samsung 226BW και είμαι πολύ ευχαριστημένος, επίσης η Γραμμή δίνει και επέκταση εγγύησης για μηδέν πίξελ με 30 ευρώ περίπου, ευτυχώς γιατί η πρώτη που μου δώσανε είχε ένα κολλημένο μάλλον, φαινόταν καφέ κόκκινο.

Γιά το wow που παίζω είναι μία χαρα και με την 8800gt μου βγάζει 60 fps.[/quote

ενοειτε οτι samsung και καλο!!!

SERVER?εγω Alonsus

Δημοσ.

HP W2207H πολύ πολύ καλή για τα 320+ ευρώ μαζί με Ηdmi θύρα και HDMI καλώδιο. Όσοι έχετε ps3 ή η χβοχ360 θα την λατρέψετε.

Επίσης η λειτουργία πορτραίτου της θα βοηθήσει στο ξεκούραστο διάβασμα σελίδων. Όσο για την βάση της πραγματικά για τα λεφτά αυτά είναι απίστευτη ευκαιρία. Στο electroworld και κωτσόβολο έχει κομμάτια ακόμα.

Δημοσ.

εγω εχω παρει την 2232bw 22' κκαι ειμαι απιστευτα ευχαριστημενος...δε ξερω τι panel εχει και δε με πολυαπασχολει...Ειναι απιστευτη...Οι 22' δε μου φαινονται πια πολυ και ισως να χορταινα περισσοτερο με μια 24'...ισως...ειναι λιγο δυσκολο να την συνη8ισεις αλλα πιστευω πωσ αξιζει το "κοπο"...Αλλα καποιος αν εχει φραγκα και υπομονη να περιμενει να βγουν πολλα μονιτορς σε pva PAnel που λενε πως ειναι ποοοοοοοολλλλλυυυυ καλυτερα...οπου και οποιον εχω ρωτισει μου χουν πει samsung ftw...εχω και μια 8800 gts 512 και ολα τα games παιζουν gg

Δημοσ.

Γειά σε όλους! Σκέφτομαι να αγοράσω μια 22" για το pc μου αλλά παράλληλα θέλω να μπορώ να την χρησιμοποιώ και στο xbox. Σκέφτομαι κάτι γρήγορο σε LG που να υποστηρίζει και HDMI για καλύτερη απόδοση των γραφικών. Ακούω λοιπόν προτάσεις..

Τι λέτε γι' αυτό?:

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=23&category=69978102&product=1044427

Δημοσ.
HP W2207H πολύ πολύ καλή για τα 320+ ευρώ μαζί με Ηdmi θύρα και HDMI καλώδιο. Όσοι έχετε ps3 ή η χβοχ360 θα την λατρέψετε.

Επίσης η λειτουργία πορτραίτου της θα βοηθήσει στο ξεκούραστο διάβασμα σελίδων. Όσο για την βάση της πραγματικά για τα λεφτά αυτά είναι απίστευτη ευκαιρία. Στο electroworld και κωτσόβολο έχει κομμάτια ακόμα.

+1 για την 2207 απλα τα σπαει!! Ποιοτικοτατη και παρα πολυ καλη αποδοση χρωματων σε σχεση με αλλα πανελ! Απλα πηγαινε στο electroworld στην κηφισιας χαμηκα και δες την διπλα διπλα με τις υπολοιπες. Καμια σχεση.!

Δημοσ.

Αγοραζω οθονη αυτες της μερες... απο κοντα εχω δει μονο δυο,την Samsung 2232BW 22" και την LG L226WA-WN 22" αλλα σε διαφορετικο χωρο...Μου αρεσε πιο πολυ η Samsung 2232BW.

Εδω στο Τοπικ βλεπω και την 226BW 22'' και μου αρεσει και αυτη χωρις ομως να την εχω δει απο κοντα

Επισης και η ΗP καλη φενετε αλλα κατωτερη σε Respond Time αλλα εχει ωραιο βραχιονα και εχει και το πορτραιτο..

Το ερωτημα ειναι το εξης αναμεσα σε 2232BW , 226BW , HP W2207H επειδη δε γινεται να της δω διπλα διπλα εδω στο Ρεθυμνο τι Θα προτιμουσατε?

Δημοσ.

αφου υπαρχει πιο καινουργιο μοντελο γιατι να παρεις το παλιο δεν καταλαβενω και να πεις οτι ειναι καλυτερο δεν ειναι και να πεις πως ειναι πιο φθηνο δεν ειναι μολις 30 ευρω η διαφορα αν θημαμαι καλα

Δημοσ.

Α κατι ακομα το οτι φενεται μια οθονη διπλα στην αλλη καλυτερη ποτε δεν σημαινει οτι αυτο που βλεπεις πχ χρωματα ειναι καλυτερο!!!

Το καλυτερο ειναι να πηραματηστειτε να δειτε τα χρωματα αν ειναι νορμαλ μεσα απο το μενου της (πολλα καταστηματα πρωοθουν οθονες σε αυτες που βγαζουν περισσοτερο χρημα αυτες της ρυθμιζουν με φουλ αντιθεσεις κλπ ενω στις αλλες οχι.)

;-)

Δημοσ.

θελω 22 για PC και Xbox 360(χωρις HDMI) ή με componenet h me vga θα γινει η συνδεση.Απο τι βλεπω 100% 2μς θελω να έχει κ 170/170 γωνια τωρα για αντίθεση δε ξερω . Τι προτείνεται ?

TFT 22" SM2232BW

LG L227WT-PF 22

SAMSUNG Οθόνη TFT 22" Wide SyncMaster T220 (2ms)

αυτες εχω δει , Βασικα ποιο καινουργιο μοντέλο ποιά ειναι ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...