Προς το περιεχόμενο

Αγορα οθονης 22'' wide κοντα στα 300?

teolin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Γωνίες θέασης: Οριζόντια: 160 μοίρες, Κατακόρυφα: 160 μοίρες. η δικια σου

ενω της 2232bw η Γωνία Θέασης ειναι 170/170 αν σε καλυψα τωρα οτι δεν εχει αλλαξει μονο η εμφανιση!!!απο την αλλη γιατι να παει καποιος να παρει το παλιο μοντελο???που ειναι και σαν πατατα? :lol::lol::lol::lol:

Όπως σου λέει και ο Thresh οι γωνίες θέασης που γράφουν στα χαρακτηριστικά είναι τελείως ενδεικτικές..Αν είχες πάει σε κατάστημα να τις συγκρίνεις θα είχες και πιο τεκμηριωμένη άποψη. Όσο για το αν είναι σαν πατάτα το οποίο είναι καθαρά υποκειμενικό δεν μπορώ να σε πείσω, αλλά εμένα μου αρέσει 1000 φορές καλύτερα για οθόνη υπολογιστή.

Το κυκλικό αυτό που κάνουν οι νέες Samsung και αρκετές Lg πλέον το βρίσκω τελείως αντιαισθητικό για pc. Για Tv ίσως είναι καλό. Anyway γούστα είναι αυτά. Πάντως το topic της 226 έχει 30.000 εμφανίσεις αν σου λέει κάτι αυτό για το αν ενδιαφέρεται κανείς για την ¨πατάτα¨. Α και τέλος το δικό μου είναι πιο μεγάλο γιατί εκεί την πας τη συζήτηση.

• Απαντ. 78
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Όπως σου λέει και ο Thresh οι γωνίες θέασης που γράφουν στα χαρακτηριστικά είναι τελείως ενδεικτικές..Αν είχες πάει σε κατάστημα να τις συγκρίνεις θα είχες και πιο τεκμηριωμένη άποψη. Όσο για το αν είναι σαν πατάτα το οποίο είναι καθαρά υποκειμενικό δεν μπορώ να σε πείσω, αλλά εμένα μου αρέσει 1000 φορές καλύτερα για οθόνη υπολογιστή.

Το κυκλικό αυτό που κάνουν οι νέες Samsung και αρκετές Lg πλέον το βρίσκω τελείως αντιαισθητικό για pc. Για Tv ίσως είναι καλό. Anyway γούστα είναι αυτά. Πάντως το topic της 226 έχει 30.000 εμφανίσεις αν σου λέει κάτι αυτό για το αν ενδιαφέρεται κανείς για την ¨πατάτα¨. Α και τέλος το δικό μου είναι πιο μεγάλο γιατί εκεί την πας τη συζήτηση.

φιλε μου στο καταστημα πλαισιο στην μεταμωρφοση πηγενω παντα και αγοραζω οποτε να εισαι σιγουρος πωσ τισ ειδα και της 2 και οχι μονο της ειδα αλλα εβαλα και full την αντι8εση το αποτελεσμα με εκανε να παρω τουτη την οθονη εννοειτε πως ειχα ψαξει αρκετο καιρο πριν για χαρακτηρηστικα κλπ!!!παντως ενα ειναι το νοιμα γιατι φτασαμε off topic η samsung ειναι η καλυτερη μαρκα τουτη την περιοδο για να παρει καποιος η monitor η tv οσο για της lg πραγματηκα δεν μπορω να ακουω και να διαβαζω αλλο!!!:devil: ακου εκει και υπαρχουν ατομα που λενε οτι της εχουν εμπιστοσηνη τι λετε μωρε τι ειναι Ν.Δ. η ΠΑΣΟΚ???lol

Υ.Γ.1 Δεν εχω σκοπο να να πισω ατομα να περνουν items που περνω αντιθετος

Υ.Γ.2 η eizo γιατι ειναι τοσο ακριβες???η πρωηγουμενη οθονη μου ειζο ηταν και ακομα ζει παντως και ειναι σκυλια μακαρει να βγουν και οι samsung ετσι!!!

Υ.Γ.3 Σε μια οθονη δεν παιζουν μονο τα χαρακτηριστικα αλλα και για πιο λογο θα ειναι η χρηση της.

Υ.Γ.4 ξερει κανεις κανενα μεταροπεα για να συνδεσω χΒοχ wii ps3 σε οθονη μονιτορ???:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Δημοσ.

H υποστήριξη HDCP που εχει η SM2232BW ειναι κατι το ουσιαστικο?

Το υποστηριζει η SM226BW?

Και κατι αλλο, τα αντιστοιχα μοντελα στις 20 ιντσες (SM2032BW και SM206BW) εχουν τις ιδιες επιδοσεις με στα χρωματα κτλ με μονη διαφορα το μεγεθος?

Δημοσ.

Και κατι αλλο, τα αντιστοιχα μοντελα στις 20 ιντσες (SM2032BW και SM206BW) εχουν τις ιδιες επιδοσεις με στα χρωματα κτλ με μονη διαφορα το μεγεθος?

http://www.samsung.com/gr/products/monitors/lcd/ls22mehsfvedc.asp

η 226bw υποστηρίζει hdcp. H 206 πάντως που είχα δει πριν 2 μήνες στο πλαίσιο είχε καλύτερη εικόνα από την 226, μαλλον είχε το s-panel

Δημοσ.

Το HDCP είναι το DVI και ναι, το έχει και η SM226BW. Από εκεί και πέρα οι 2 αυτές οθόνες είναι ίδιες με εξαίρεση την εμφάνιση και την κατανάλωση όπου η SM2232BW είναι ελαφρώς οικονομικότερη (<5watt).

Εγώ πήγα χθες στο Πλαίσιο, χτύπησα επιτόπου την SM2232BW και έχω χαζέψει...

Μeτά από 17άρα CRT, είναι μεγάλο το άλμα σε 22" TFT. :-D

Δημοσ.
Το HDCP είναι το DVI και ναι, το έχει και η SM226BW. Από εκεί και πέρα οι 2 αυτές οθόνες είναι ίδιες με εξαίρεση την εμφάνιση και την κατανάλωση όπου η SM2232BW είναι ελαφρώς οικονομικότερη (<5watt).

Εγώ πήγα χθες στο Πλαίσιο, χτύπησα επιτόπου την SM2232BW και έχω χαζέψει...

Μeτά από 17άρα CRT, είναι μεγάλο το άλμα σε 22" TFT. :-D

καλοριζικο!!!εγω απο 15 tft φαντασου.παντος οταν την εβαλα φιλε μου ειχα τραλαθει ολα πιο μεγαλα να φανταστεις εβαλα να παιξω dota και τα creepakia ηταν μεγαλα οπως οταν μεγαλονουν

:-D τωρα βεβαια εμαθα της διαστασεις!!!και ειναι ολα οκ!!!!

Δημοσ.
καλοριζικο!!!εγω απο 15 tft φαντασου.παντος οταν την εβαλα φιλε μου ειχα τραλαθει ολα πιο μεγαλα να φανταστεις εβαλα να παιξω dota και τα creepakia ηταν μεγαλα οπως οταν μεγαλονουν

:-D τωρα βεβαια εμαθα της διαστασεις!!!και ειναι ολα οκ!!!!

Να' σαι καλά. Ποιό dota, εδώ Ikariam παίζω και μου έχουν βγεί τα μάτια έξω. Τώρα πάω για καινούργιο PC, όπότε θα μπορέσω να την εκμεταλλευτώ στο έπακρο. Πάντως είναι πραγματική plug n' play, όπως και η 32 TFT TV που έχω. Μόλις τη συνέδεσα, έκανε auto configure και μου έβγαλε τις καλύτερες ρυθμίσεις για την γελοία κάρτα μου FX 5200. :lol:

Δημοσ.

Τι γνωμη εχεται για τις οθονες ΤV που μπορουν να συνδεθουν και με PC μεχρι 22-24 ιντσων και ποια θα προτεινατε για αγορα;

Δημοσ.
Τι γνωμη εχεται για τις οθονες ΤV που μπορουν να συνδεθουν και με PC μεχρι 22-24 ιντσων και ποια θα προτεινατε για αγορα;

Σε πολύ προσιτή τιμή είναι αυτή εδώ στις 20" ίντσες http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=23&category=69978102&product=1083570

Βασικά είναι θέμα χρημάτων και χώρου.

Αν θέλεις να έχεις PC και TV στο ίδιο δωμάτιο, τότε βολεύει αρκετά.

Δημοσ.

αν ειναι να παρεις αυτην http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=23&category=69978102&product=1019198

αν και δεν το συνηστω και εγω θελω να συνδεσω wii κλπ και το σκεφτομουν αλλα τα χαρακτηρηστικα τους ειναι για τv και αν θες και εχεις τουλαχιστον νεο pc δεν λεει να την παρεις:fear:

ειδηκα αν παιζεις games!!!Η διαφορα μονο και μονο τον ms ειναι κατι παραπανω απο εμφανεις για ενα εμπειρω ματι τουλαχιστον!!!

Προς Erwdios.ναι αστα να πανε η τεχνολογια εξελιζεται!!!!

Πες παντως και για το led κουμπακι οτι χαμηλωνει αλλα και δυναμωνει γιατι καποιος εδω μεσα δεν το πιστευει:P

ναι να παρεις νεο pc να τα χαρεις και εγω εκανα ολικη αναβαθμησει απο ποντικη μεχρι ηχεια οθονη καρεκλα γραφειο ΟΛΑ ΟΛΑ !!!!και πεταω!!!!:lol::lol::lol:

Δημοσ.

Πες παντως και για το led κουμπακι οτι χαμηλωνει αλλα και δυναμωνει γιατι καποιος εδω μεσα δεν το πιστευει:P

Δεν έχω διαβάσει τις οδηγίες ακόμη, αλλά μόλις το κάνω θα επανέλθω... Δημήτριος :P

Δημοσ.

Πραγματικά σπέρνει η Samsung. Στην αρχή νόμιζα ότι κάνεις πλάκα, αλλά χθές που ψαχούλευα το menu το ανακάλυψα!

Βέβαια, εμένα δεν με πολυενδιαφέρει, γιατί δεν πρόκειται να βλέπω ταινίες εκεί, αλλά για κάποιον που θέλει να τη χρησιμοποιήσει και σαν home cinema, είναι εκπληκτική πρόνοια. ;)

Δημοσ.
Πραγματικά σπέρνει η Samsung. Στην αρχή νόμιζα ότι κάνεις πλάκα, αλλά χθές που ψαχούλευα το menu το ανακάλυψα!

Βέβαια, εμένα δεν με πολυενδιαφέρει, γιατί δεν πρόκειται να βλέπω ταινίες εκεί, αλλά για κάποιον που θέλει να τη χρησιμοποιήσει και σαν home cinema, είναι εκπληκτική πρόνοια. ;)

:devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

και ομως ειναι πραγματικοτητα :-D:-D:-D

Δημοσ.

Γιάννενα;;;;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...