Προς το περιεχόμενο

Αγορα οθονης 22'' wide κοντα στα 300?

teolin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πήγα στο πλαισιο παιδια χθες να δω με τα ματια μου τι παιζει.. Απ'αυτα τα λιγα που ειδα(γιατι εινια λιγο τραγικοι εκει μεσα κι εκτος του οτι η μια οθονη ειναι στα 3 μετρα ψηλα και η αλλη στο πατωμα, αντι να παιζει κανα video αλλαζε 5-6 φωτογραφιες κα8ε λιγο) κατεληξα στα εξης:

-Η Samsung που ειχα ξεχωρισει απορριπτεται.. Την ειχε διπλα με την Samsung 2232BW και η δευτερη ήταν σαφως καλυτερη..

-Η TFT 22'' W2252TQ-PF ειναι μια χαρα οθονη και μου φαινεται στα ιδια επιπεδα με την Samsung που προανεφερα

-Τις αλλες 2 δεν τις ειχε εκει οποτε και δεν τις ειδα..

-Ειχε μια 24αρα Samsung καινουρια (την SM2493HM TFT 24'')με 500? ολα τα λεφτα.. οποιος θελει και το αντεχει η τσεπτη του ας τη χτυπησει ανεπιφυλακτα..

Περιμενω τεκμηριωμενες αποψεις μπας και καταληξω καπου.. Μη μου προτεινετε 24αρες γιατι με κολαζετε και πανω απο 300-350? δεν εχω ουτε Cent..

• Απαντ. 78
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Λοιπόν εγώ ήμουν ανάμεσα στην samsung και στην LG την PF.Αφού απορρίπτεις την samsung τότε λέω να πάω στην PF. Έχει ότι χρειάζομαι πάνω και έχω και εμπιστοσύνη σε αυτή την μάρκα...

Θα περιμένω λίγο ακόμα μήπως μάθω κάτι περισσότερο και θα την τσιμπήσω :D

Δημοσ.

Φιλος μην το ψαχνεις και πολυ χανει την μαγια του!!!:-)

και εγω εψαχνα καθε μερα σε σελιδες κλπ ηρθε η μερα που ειχα το cash και πηγα να δω αναμεσα σε 4 monitors ενοειτε οτι η sumsung ειναι οι καλυτερες τουτα τα χρονια ουτε sony oυτε eizo δεν την πιανουν!!!και οι πρωτη αγοραζει απο την samsung τα panels!!!

Μην κολας σε s panel και βλακειες τετοιου τυπου οτι και να σου κατσει το ιδιο θα ειναι.για εμενα να κοιταξεις τα ms στανταρ να ειναι στα 2 διαγονιο 170/170 desing και χρηματα 350 ευρω ειναι μια χαρα τουτη την περιοδο για monitors.εγω πηρα αυτη που με μαγεψε και ακομα συνεχιζει!!!:-D

Lg με τιποτα για κουζινες και για την ΑΕΚΑΡΑ καλη ειναι!!!σε monitors ποτε ομως ακου εκει ΚΑΜΕΝΑ pixel....:eek:

οταν παρεις στειλε μας α και μην ξεχνας πολλα ατομα φορανε γιαλια επειδη πιστευουν οτι αγοραζουν καλεσ οθονες lol :lol: :lol: :lol:

Δημοσ.
Λοιπόν εγώ ήμουν ανάμεσα στην samsung και στην LG την PF.Αφού απορρίπτεις την samsung τότε λέω να πάω στην PF. Έχει ότι χρειάζομαι πάνω και έχω και εμπιστοσύνη σε αυτή την μάρκα...

Θα περιμένω λίγο ακόμα μήπως μάθω κάτι περισσότερο και θα την τσιμπήσω :D

Την Samsung που εχω γραψει στην αρχη απορριπτω.. Την TFT 22'' SM2232BW που την ειδα μ'αρεσε και ειναι και αρκετα designατη...

Δεν ξερω βεβαια κατα ποσο στο απολυτο σκοταδι βλεποντας ταινια 8α ναι ενοχλητικο το μπλε φωτακι που μενει αναμμενο κατω δεξια αλλα αυτο ισως παραειναι λεπτομερεια..

Δημοσ.

Την Samsung 226bw δεν την σκέφτεσαι καθόλου? Εγώ αυτήν πήρα πριν κανα δυο μήνες και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Και όσο για το φωτάκι, όχι δεν είναι καθόλου ενοχλητικό. Το είχα σκεφτεί κι εγώ μάλιστα αυτό αλλά ούτε που το έχω προσέξει ποτέ.

Δημοσ.
Την Samsung που εχω γραψει στην αρχη απορριπτω.. Την TFT 22'' SM2232BW που την ειδα μ'αρεσε και ειναι και αρκετα designατη...

Δεν ξερω βεβαια κατα ποσο στο απολυτο σκοταδι βλεποντας ταινια 8α ναι ενοχλητικο το μπλε φωτακι που μενει αναμμενο κατω δεξια αλλα αυτο ισως παραειναι λεπτομερεια..

επειδη αυτην εχω παρει να σου πω οτι η samsung κοιταξε την λεπτομερεια και ετσι ακομα και εκει μπορεις να χαμηλωσεις την ενταση του η να την δυναμοσεις !!!! :-)

Δημοσ.
επειδη αυτην εχω παρει να σου πω οτι η samsung κοιταξε την λεπτομερεια και ετσι ακομα και εκει μπορεις να χαμηλωσεις την ενταση του η να την δυναμοσεις !!!! :-)

Πως γίνεται αυτό? Στην 226bw δεν έχει νομίζω τέτοια επιλογή πουθενά.

Δημοσ.
Πως γίνεται αυτό? Στην 226bw δεν έχει νομίζω τέτοια επιλογή πουθενά.

ειναι απλο αγορασε μια και εσυ για να μαθεις:lol:

αλλο μοντελο το ενα αλλο το αλλο!!!

Δημοσ.

Αν δεν θέλεις αυτή http://www.123market.gr/product_info.php?products_id=36271 την οποία εγώ τη βρίσκω πανέμορφη και ομολογώ πως την έχω ερωτευτεί, τότε γιατί δεν χτυπάς αυτή http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.168192 η οποία είναι και 50 ? φθηνότερη και με αρκετά καλό design?

Τελικά, στο dynamic contrast, όσο πιο χαμηλή είναι η αναλογία, τόσο καλύτερο είναι το αποτέλεσμα? Βλέπω στις παραπάνω η μία να έχει 20000:1 ενώ η δεύτερη 3000:1.

Ποιά αποδίδει την εικόνα καλύτερα?

• Super Moderators
Δημοσ.

μην τα ξαναλέμε ρε Erwdie έδωσε και ο iced link που εξηγεί...

E, oxi βεβαια, το αντιθετο. Πρωτα θες γιαλια ηλιου για να την δεις και δευτερο εχει κακο μαυρο, μαλλον δεν εχει μαυρο... Επισης το 2ms τι ειναι gtg??? xaxaxa

Contrast

Response Time

Δημοσ.

Μετά από ψάξιμο είχα προτείνει τη samsung στον κολλητό και τον αδερφό μου. Και οι 2 έμειναν καταευχαριστημένοι. Αντιθέτως με lg, όχι το συγκεκριμένο μοντέλο, τρέχουν και δε φτάνουν. Άντε καλές ταινίες @1680χ1050...

Δημοσ.
μην τα ξαναλέμε ρε Erwdie έδωσε και ο iced link που εξηγεί...

Ναι ρε Thresh, ok, τα είχα διαβάσει τα link του iced από τη στιγμή που τα είχε παραθέσει, αλλά όπως αναφέρει και στο τέλος του ενός άρθρου ο εμπνευστής του:

Τώρα πια' date=' ένα είναι σίγουρο, ότι σας μπέρδεψα όλους. Και λογικό, διότι έτσι που έχει φτιαχτεί το πρότυπο ISO 13406-2 δεν δημιουργεί προϋποθέσεις άμεσης σύγκρισης μεταξύ panel διαφορετικής τεχνολογίας. [/quote']

Και νομίζω ότι αν δεν κατέχεις την ορολογία που αναφέρεται στο κείμενο, δεν μπορείς να βγάλεις εύκολα άκρη.

Αυτό που εγώ τελικά καταλαβαίνω από αυτό το άρθρο, είναι ότι είμαστε θύματα του marketing, αλλά αυτό δεν με βοηθάει στην επιλογή οθόνης.

Δημοσ.
Έχεις ένα δίκιο, αλλά απ' ότι θυμάμαι το μόνο που αλλάζει μεταξύ των δύο είναι η εμφάνιση..

Γωνίες θέασης: Οριζόντια: 160 μοίρες, Κατακόρυφα: 160 μοίρες. η δικια σου

ενω της 2232bw η Γωνία Θέασης ειναι 170/170 αν σε καλυψα τωρα οτι δεν εχει αλλαξει μονο η εμφανιση!!!απο την αλλη γιατι να παει καποιος να παρει το παλιο μοντελο???που ειναι και σαν πατατα? :lol::lol::lol::lol:

• Super Moderators
Δημοσ.

από TN σε TN όμως Vamire666 ελάχιστες οι διαφορές σε γωνία θέασης...

άσε που η 2232BW σε σχέση με την 226ΒW (S-Series) έχει input lag...

επιπλέον σύμφωνα με review που διάβασα νομίζω πως ΚΑΙ η 2232BW βγαίνει σε 2 version, S-Series & C-Series...

http://www.behardware.com/articles/689-1/22-inch-lcd-monitors-the-3rd-wave.html

πολύ καλό review imho

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...