Προς το περιεχόμενο

Αγορα οθονης 22'' wide κοντα στα 300?

teolin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψαχνω εδω και καιρο για μια οθονη 22'' κοντα στα 300?.. Αυτο που μ΄ενδιαφερει ειναι να εχει DVI και να χει οσο δυνατο ζωντανα χρωματα για ταινιες και παιχνδιδια.. Η καρτα γραφικων μου θα ειναι σχετικα μια χαρα(σκοπευω να παρω καινουριο υπολογιστη με μια 8800gts πανω και dual core στα 2,4).. Οι ο8ονες που έχω ξεχωρισει ειναι οι παρακατω:

1.Samsung TFT 22'' SM223BW

2.LG TFT 22'' W2252TQ-PF

3.LG TFT 22'' L226WA-WN

4.LG L227WT-PF 22" WIDE TFT

Πειτε μου τη γνωμη σας γιατι ειδικα για τις LG τις συγκεκριμενες που ειναι καινουριες δεν εχει γραφτει τιποτα ακομα και μου φαινονται ιδιαιτερα ελκυστικες.

• Απαντ. 78
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Καλή ρε παιδια αυτη η Samsung 24'' αλλα εκτος του οτι εχει 100?+ παραπανω μου φαινεται καπως υπερβολικα μεγαλη για να ειμαι μπροστα στον υπολογιστη και να δουλευω.. Τη θελω ΚΑΙ για ταινιες οχι ΜΟΝΟ για ταινιες.. Καμια γνωμη γι αυτες που εχω γραψει.. Το HDMI δε μου λεει κατι για την ωρα.. ετσι κι αλλιως με DVI καλωδιο θα τη συνδεσω και δε σκοπευω να τη χρησιμοποιησω για κατι αλλο εκτος του υπολογιστη ωστε να μου φανει χρησιμο.. Θα την επιλεξω μονο αν ειναι καλυτερη οσον αφορα την ποιοτητα της εικονας.. HELP MEEE... :P

Δημοσ.

μωρέ μεγάλη σου φαίνεται αλλά αν το δεις από κοντά θα αλλάξεις γνώμη :P

πήγαινε σε κανένα μαγαζί να τα δεις από κοντά για τα δικά σου τα μάτια θα είναι να δεις ποιότητα κλπ κλπ

πάντως αν πάρεις 22'' τώρα και δεις πουθενά το 24'' θα μετανιώσεις που δεν το πήρες

από αυτές που λες την samsung θα έπαιρνα εγώ...

Δημοσ.
Ψαχνω εδω και καιρο για μια οθονη 22'' κοντα στα 300?.. Αυτο που μ΄ενδιαφερει ειναι να εχει DVI και να χει οσο δυνατο ζωντανα χρωματα για ταινιες και παιχνδιδια.. Η καρτα γραφικων μου θα ειναι σχετικα μια χαρα(σκοπευω να παρω καινουριο υπολογιστη με μια 8800gts πανω και dual core στα 2,4).. Οι ο8ονες που έχω ξεχωρισει ειναι οι παρακατω:

1.Samsung TFT 22'' SM223BW

2.LG TFT 22'' W2252TQ-PF

3.LG TFT 22'' L226WA-WN

4.LG L227WT-PF 22" WIDE TFT

Πειτε μου τη γνωμη σας γιατι ειδικα για τις LG τις συγκεκριμενες που ειναι καινουριες δεν εχει γραφτει τιποτα ακομα και μου φαινονται ιδιαιτερα ελκυστικες.

Και εγώ σε αυτές που λες προσανατολίζομαι και κυρίως προς την LG με την hdmi (L226WA-WN). Σκοπεύω να τη χρησιμοποιώ κυρίως για gaming αφού θα συνδέσω το xbox360 και για ταινίες.Btw πόσο λέτε να πουλήσω την 19 EIZO S1911 που έχω 1 χρόνο? (Ο pixel και ακόμη 4 χρόνια εγγύηση) Λέω 250

Υπάρχει κάποιος που να την έχει και να τη χρησιμοποιεί για τον ίδιο σκοπό?Τη ανάλυση την έχει για το xbox?

Δημοσ.

Exω αρχισει σιγα σιγα και το ψηνω.. Την εχω δει απο κοντα αυτη την 24αρα και ειναι οντως πολυ καλη.. Θα ηθελα ομως και μια γνωμη για τις 22αρες που εχω γραψει γιατι πρωτον ακομα υπερβολη μου ακουγονται οι 24'' και δευτερον αυτα τα 100 και βαλε ευρω με πονανε :P καθως ξεκινησα με το σκεπτικο της 20αρας αντε 22'' για να μου βγει 250-300?..

Δημοσ.

Το πρωτο διλλημα εφυγε.. 24αρα ΔΕΝ παιρνω.. δεν εχω τοσο χωρο ετσι κι αλλιως και πιστευω πως 22 ιντσες οταν ειδικα την περισσοτερη ωρα μπροστα στον υπολογιστη.. Τωρα περιμενω καποιες γνωμες ακομα για τις οθονες που εχω γραψει.. To hdmi δεν νομιζω να μου χρειαστει όπως προειπα οποτε οποιος ξερει να με συμβουλευσει κυριως για τις αλλες 2 LG που εχουν και μεγαλο contrast...

Δημοσ.

για game καλύτερα 22αρα θα σε βγει μελλοντικά πολύ ποιο φτηνή από την 24αρα , δεν είναι μόνο το κόστος αγοράς αλλά και και το κόστος χρήσης που θέλει ακριβές κάρτες γραφικών , και υποχωρήσεις στα game του xbox, 24αρα μοναχα και μονο για avi και dvd !!!

Δημοσ.
Το πρωτο διλλημα εφυγε.. 24αρα ΔΕΝ παιρνω.. δεν εχω τοσο χωρο ετσι κι αλλιως και πιστευω πως 22 ιντσες οταν ειδικα την περισσοτερη ωρα μπροστα στον υπολογιστη.. Τωρα περιμενω καποιες γνωμες ακομα για τις οθονες που εχω γραψει.. To hdmi δεν νομιζω να μου χρειαστει όπως προειπα οποτε οποιος ξερει να με συμβουλευσει κυριως για τις αλλες 2 LG που εχουν και μεγαλο contrast...

Και εγω ψαχνω τις διαφορες μεταξυ των 2 LG http://uk.lge.com/products/model/detail/widescreen_l227wt.jhtml# και http://uk.lge.com/products/model/detail/widescreen_w2252tq.jhtml#

Οποιος ξερει κατι ας μας πει.

Οσο για το hdmi νομιζω υπαρχει ανταπτορας που μετατρεπει το DVI σε hdmi..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...