vaggelisk Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Πηρα ενα πληκτρολογιο απο το Πλαισιο (Microsoft RT2300) και απο τοτε που το εβαλα δε μπορω να γραψω ελληνικα. Δεν αλλαζει ουτε με ALt + Shift. ενω αλλο πληκτρολογιο δουλευει κανονικα. Εχω XP Pro SP2. Καμμια ιδεα?
alt10 Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 προσπαθησε να το αλλαξεις απο την μπαρα εκει που λεει για τις γλωσσες...
vaggelisk Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 ουτε απο εκει αλλαζει εν τω μεταξυ ειναι ολες οι επιλογες ελληνικων στο Regional and language settings ειναι tickarismenes.Παιζει να χρειαζεται τιποτα drivers?
sfranky Δημοσ. 27 Απριλίου 2008 Δημοσ. 27 Απριλίου 2008 φίλε κι εγώ το ίδιο έπαθα!! πολύ παράξενο!! έχω όλα τα greek τσεκαρισμένα, πήρα καινούργιο microsoft πληκτρολόγιο από το πλαίσιο (ένα απλό ασύρματο με ποντίκι), και απο τότε ανοίγω έναν editor (το winedt), κάνω search μια λέξη, κι ενώ μου τη βγάζει στα ελληνικά, μόλις πατήσω έντερ, όλα μετατρέπονται σε ???tts κτλ ...λατινικά και ερωτηματικά δηλαδή...κουφό!!
sfranky Δημοσ. 27 Απριλίου 2008 Δημοσ. 27 Απριλίου 2008 OK τό φτιαξα! κάτι πειράζεται μάλλον κατά την εγκατάσταση και δε φαίνεται στα regional settings.. Έβγαλα τα greek στα non-unicode προγράμματα και μετά το ξαναεγκατέστησα..μου ζήτησε cd και έβαλα αντί να το αφήσω να φορτώσει τα δικά του, κι έπαιξε μια χαρά.
vaggelisk Δημοσ. 27 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2008 Το προβλημα μου ειναι διαφορετικο φιλε. εγω δεν μπορω να γραψω καθολου ελληνικα.επισης δεν εχω κανενα cd εγκαταστασης. και ειναι wired το keyboard
gfilippas Δημοσ. 27 Απριλίου 2008 Δημοσ. 27 Απριλίου 2008 Λογικά θα υπάρχουν drivers στην σελίδα του κατασκευαστή. Έψαξες και δεν βρήκες;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.