Προς το περιεχόμενο

Αλλαξα πληκτρολογιο και δεν παιζει ελληνικα

vaggelisk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πηρα ενα πληκτρολογιο απο το Πλαισιο (Microsoft RT2300) και απο τοτε που το εβαλα δε μπορω να γραψω ελληνικα. Δεν αλλαζει ουτε με ALt + Shift.

ενω αλλο πληκτρολογιο δουλευει κανονικα.

Εχω XP Pro SP2.

Καμμια ιδεα?

Δημοσ.

ουτε απο εκει αλλαζει εν τω μεταξυ ειναι ολες οι επιλογες ελληνικων στο Regional and language settings ειναι tickarismenes.Παιζει να χρειαζεται τιποτα drivers?

Δημοσ.

φίλε κι εγώ το ίδιο έπαθα!! πολύ παράξενο!!

έχω όλα τα greek τσεκαρισμένα, πήρα καινούργιο microsoft πληκτρολόγιο από το πλαίσιο (ένα απλό ασύρματο με ποντίκι), και απο τότε ανοίγω έναν editor (το winedt), κάνω search μια λέξη, κι ενώ μου τη βγάζει στα ελληνικά, μόλις πατήσω έντερ, όλα μετατρέπονται σε ???tts κτλ ...λατινικά και ερωτηματικά δηλαδή...κουφό!!

Δημοσ.

OK τό φτιαξα!

κάτι πειράζεται μάλλον κατά την εγκατάσταση και δε φαίνεται στα regional settings.. Έβγαλα τα greek στα non-unicode προγράμματα και μετά το ξαναεγκατέστησα..μου ζήτησε cd και έβαλα αντί να το αφήσω να φορτώσει τα δικά του, κι έπαιξε μια χαρά.

Δημοσ.

Το προβλημα μου ειναι διαφορετικο φιλε. εγω δεν μπορω να γραψω καθολου ελληνικα.επισης δεν εχω κανενα cd εγκαταστασης. και ειναι wired το keyboard

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...