akisk Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Ένα απόγευμα μου έφαγε να καθαρίσω αυτή τη σαχλαμάρα. Σωτήριο το dual boot!!! Φάνηκαν και σε κάτι χρήσιμα τα vista τελικά. Ισχύει η διεύθυνση στο Περιστέρι;;; θέλω να στείλω πάστες και λουλούδια...
L43rT1- Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Paidia plz save me den psaxnei o google apo pouthena (IE firefox kt) aneigei parathyro o firefox se selida pou m leei na katevasw ton antivirous 2008 apla.. o ios prepei na exei bei apo messenger... allo.. aaa nai den bainei hi5 kai kati alles selides ti nakanw exw nod32 vriskei sfalmata alla den kanei douleia PLZ help!!! (Sorry an den eprepe na steilw edw to mnm alla eimai new kai den eixa kai xrono) PLZ help!!! Evxaristw..
-WISE- Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 akisk και μια καρτουλα απο μενα! L43rT1$ δοκιμασε ολα τα παραπανω που ειπαν τα παιδια.σκαν δηλαδη με τα προγραμματα που παρεθεσαν.δοκιμασε και ενα easy mode. και αν μπορεις μην γραφεις με greeklish.
PhantoM47 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 ....λειπον το avg μου βρισκει κατι μπουρδες σαν και τιν μιστικοτιτα του υπολογιστι τις πεταω κ απο εκεινι τιν στιγμη ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ δεν μπαινει σε ορισμενες σελιδες στο ιντερνετ οπως δεν μπορει να κανει κ shearch sto google guys plz δεν θα κανω 4αρτη φορα φορματ για αυτον τον λογο αν καπιος μπορει να βοιθισει plz help!
PhantoM47 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Λειπων guys για οσους ακομα δεν εχουν βρει λυση εγω καθαρισα με spy doctor τιν μιστικοτιτα αλλα το προβλιμα με τον Internet explorer εμεινε για να διορθοσετε κ αυτο το προβλιμα δοκιμαστε στο spy bot εμενα παντως λειτουργισε κ καθαρισε το pc μου χωρις να κανω format..ολα δουλεβουν μια χαρα τωρα!
Loser Geek Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Χαιρομαι!! Βαζε και κανα σημειο στιξης ομως να διαχωριζονται οι προτασεις.. ξερεις, οπως κανουμε στο χαρτι
DR.BILOUKOS Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Εγώ το καθάρισα με Spyware Terminator και Super Antispyware ...
black_widow Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Και εγώ με το SUPERAntiSpyware Professional edition >http://www.superantispyware.com/download.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.