Προς το περιεχόμενο

Νεος ιος ,trojan....

adi32

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ένα απόγευμα μου έφαγε να καθαρίσω αυτή τη σαχλαμάρα. Σωτήριο το dual boot!!! Φάνηκαν και σε κάτι χρήσιμα τα vista τελικά.

Ισχύει η διεύθυνση στο Περιστέρι;;; θέλω να στείλω πάστες και λουλούδια...

• Απαντ. 97
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Paidia plz save me den psaxnei o google apo pouthena (IE firefox kt) aneigei parathyro o firefox se selida pou m leei na katevasw ton antivirous 2008 apla.. o ios prepei na exei bei apo messenger... allo.. aaa nai den bainei hi5 kai kati alles selides ti nakanw exw nod32 vriskei sfalmata alla den kanei douleia PLZ help!!! (Sorry an den eprepe na steilw edw to mnm alla eimai new kai den eixa kai xrono) PLZ help!!! Evxaristw..

Δημοσ.

akisk και μια καρτουλα απο μενα!

L43rT1$ δοκιμασε ολα τα παραπανω που ειπαν τα παιδια.σκαν δηλαδη με τα προγραμματα που παρεθεσαν.δοκιμασε και ενα easy mode.

και αν μπορεις μην γραφεις με greeklish.:-)

Δημοσ.

....λειπον το avg μου βρισκει κατι μπουρδες σαν και τιν μιστικοτιτα του υπολογιστι τις πεταω κ απο εκεινι τιν στιγμη ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ δεν μπαινει σε ορισμενες σελιδες στο ιντερνετ οπως δεν μπορει να κανει κ shearch sto google guys plz δεν θα κανω 4αρτη φορα φορματ για αυτον τον λογο αν καπιος μπορει να βοιθισει plz help!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Λειπων guys για οσους ακομα δεν εχουν βρει λυση εγω καθαρισα με spy doctor τιν μιστικοτιτα αλλα το προβλιμα με τον Internet explorer εμεινε για να διορθοσετε κ αυτο το προβλιμα δοκιμαστε στο spy bot εμενα παντως λειτουργισε κ καθαρισε το pc μου χωρις να κανω format..ολα δουλεβουν μια χαρα τωρα!:-)

• 3 μήνες μετά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...