jason_rethymno Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 χμμμμ....μολις πειρα τον θειο μου τηλεφωνο μηπος ξερει τιποτα καλο και μου λεει θα προσπαθισει να βρει κατι και το πολυ να φτιαξει κατι ετσι καταστροφικο....προγραμματιστης ειναι... Μα γιατί ψάχνετε να φτιάξετε ιο ,δε κατάλαβα.
PhantoM47 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 to firefox δουλεβει μια χαρα κ αυτο ειναι που δεν καταλαβαινω γιατι το ενα δουλεβει κ το αλλο οχι...επισεις επιβαιβεωνω οτι με Spyware Doctor ο ιος φευγει κ για καλυτερα τρεξτετο σε safe mode!τωρα οσο για τον internet explorer δεν εχω ιδεα γιατι δεν διορθονετε...
nick#18 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Μα γιατί ψάχνετε να φτιάξετε ιο ,δε κατάλαβα. πες πως καταφερνουμε να του χαλασουμε τον server τι θα γινει κακο θα μας κανει???
nick#18 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 to firefox δουλεβει μια χαρα κ αυτο ειναι που δεν καταλαβαινω γιατι το ενα δουλεβει κ το αλλο οχι...επισεις επιβαιβεωνω οτι με Spyware Doctor ο ιος φευγει κ για καλυτερα τρεξτετο σε safe mode!τωρα οσο για τον internet explorer δεν εχω ιδεα γιατι δεν διορθονετε... αμ σε βολευει το firefox κρατισε το ειναι πολυ καλητερο απο internet explorer....τωρα τι παιζει εκει δεν ξερω....
kokolis Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 ειμαι και γω αλλος ενας παθων,εχv δοκιμασει τα παντα,ενα καρο προγραμματα αλλα τιποτα,και ο firefox(μαλιστα και ο 3) και ο ΙΕ δεν κανουν σεαρψη στο google!προσωρινη λυση ο safari o οποιος τελικα δεν ειναι και κακος!παντως δε με βλεπω να γλιτωνω το format! Nα μη ξημερωθει ο φουστης που το φτιαξε
PhantoM47 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 μωλις διαπιστοσα οτι ουτε το firefox δουλεβει...αν ειναι δινατον διλαδι αν ειναι δινατον....διλαδι καθαριζεις τον ιο κ παλυ δεν βορεις να κανεις τιποτα κ η μονι λυση ειναι format????τι να πω..!
PhantoM47 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 μωλις διαπιστοσα οτι ουτε το firefox δουλεβει...αν ειναι δινατον διλαδι αν ειναι δινατον....διλαδι καθαριζεις τον ιο κ παλυ δεν βορεις να κανεις τιποτα κ η μονι λυση ειναι format????τι να πω..! edit για να μην διπλοποσταρω... τελεικα ενα format..κ για οσους εχουν το ιδιο προβλιμα με Spyware Doctor μπορειτε να διοξετε τον ιο αλλα το προβλιμα με to google κ τις σελιδες που δεν τις φορτονει δεν βρικα καμια λυση...
tpehli Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 αλλα μαλον οχι γιατι googlισα το mail του και μου εβγαλε 2 ονοματα . Domain Name : avsystemcare.com ::Registrant:: Name : Francheska Karlotti Email : [email protected] Address : Main Street, 26, Road Town Zipcode : SW7 ... COM Administrative Contact: Stertz, Nickole [email protected] Pepitone Ave 21 Diego, CA 95126 TW +380913064412 Technical Contact: Stertz, ... τις σελιδες δεν τις ανοιξα....μηπως εχουν τιποτα μεσα να του στειλω ενα e-mail με εναν ιουλη μεσα μπας και χαλασει? μην βιαστεις να του στειλεις mail με υιο γιατι παιζει να μην εχει δωσει το δικο του mail η να το εχει αλλαξει, αφου στο google βγαζει ακυρα. παντως το τηλεφωνο που εχει δωσει δεν ταιριαζει στη διευθηνση αλλα σε μια γυναικα στο περιστερι, δειτε: http://www.whitepages.gr -> search το τηλεφωνο που δινει χωρις κενο μετα το 210. παιζει να ειναι μικρος και να δινει κανα οικογενειακο τηλεφωνο η να εχει βαλει επιτηδες αλλουνου για φαρσα. Το ονομα που βγαζει στα whitepages δεν βγαζει τιποτα στο google, οποτε θελει περισσοτερο ερευνα το θεμα. PS. Περιπου 352.698.317.789.587,02 ζητω για τον Coby που θεραπευσε μαγικα το PC μου με Spy bot και Malware bytes!
Dreamina Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Προχθές έκανα φορματ γιατί δεν μπορούσα να βγάλω αυτήν τη μπούρδα ούτε από safe mode με nod. Δυστυχώς δεν μπορούσα να κάνω search στο google για τον ιο και έτσι πήγαινα στα τυφλά. Συνέχεια μου έβγαζε ο Noda s ότι πρέπει να γίνει restart και να κάνει delete τα αρχεία όμως και που έκανε τίποτα. Επειδή όμως ούτε mail μπορούσα να στείλω, ούτε search να κάνω και επειδή για μένα το Internet όπως και για πολλούς είναι η δουλειά τους έκανα format και ηρέμησα. Φυσικά τώρα που ξανακατέβασα προγράμματα έκανα scan με την καινούργια έκδοση του nod ώστε να είμαι σίγουρη... Τώρα κανείς δεν είναι σε θέση να κρίνει τον άλλο για το πως κόλλησε τον ιό αλλά τυχαίνει και στα καλύτερα "σπίτια" ;p Νομίζω καλύτερα να το ρίξετε στο format
-WISE- Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 @tpehli : ποια τηλεφωνα!!! @Dreamina :ναι και να χασω 170 γκιγκα αρχειων...
Mr V Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 ρε παιδια ποιος ο λογος να χαλασετε servers ktlp...
Dreamina Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 @Dreamina :ναι και να χασω 170 γκιγκα αρχειων... Γι' αυτό υπάρχει το back up, εξωτερικοί σκληροί δίσκοι και φυσικά εάν δεν έχεις εξωτερικό υπάρχουν και τα dvd. Sorry αλλά δεν γνωρίζω κατά πόσο τα αρχεία σου είναι για επαγγελματική χρήση ή απλά ταινίες και μουσική αλλά εάν είναι το πρώτο έπρεπε να έχεις back up με κάποιο τρόπο. Ο λόγος που προχώρησα σε format είναι ότι και να το άφηνα λύση δεν έβρισκα (γιατί χωρίς search google Κλπ) δεν μπορείς να ψάξεις πολλά για τη λύση. και εκτός αυτού δεν υπάρχει καθαρή λύση. Σε άλλους πετυχαίνει σε άλλους όχι. Τέλος ίσως να αρχίσεις να κάνεις back up τα αρχεία σου γιατί μπορεί να μη κάνεις format τώρα αλλά ξέρεις τα αρχεία δεν σβήνονται μόνο με format...Όλο και κάτι μπορεί να πάθει το hardware σε στιγμή που δεν το περιμένεις. και μιλάω για σκληρό δίσκο...Γι' αυτό no matter what be prepared
tpehli Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 @ |WISE|: Η ιστοσελιδα του ΟΤΕ http://www.whitepages.gr εχει ολα τα σταθερα στην ελλαδα, ειναι σαν να παιρνεις 11880 και εψαξα εκει το τηλεφωνο που ειχε δωσει ο ιδιοκτητης του mistikotitatuipologisti , αλλα βγαζει αλλο ονομα @ Mr V: Δεν εχεις νιωσει ποτε οτι θελεις να παρεις εκδικηση για κατι που σου εχει κανει καποιος και θες να του κανεις και εσυ το ιδιο ? Ε λοιπον αυτος ο καποιος, αν κανεις μια μικρη ερευνα στο google θα δεις οτι απο τη βλ@κεια που λεγεται mistikotitatuipologisti εχει κολλησει ιο σε πολλα ατομα, και μαζι με αυτα και εμενα και μαλλον ολονων σε αυτο το thread, καιρος λοιπον να το πληρωσει :devil: :devil: :devil: :shifty:
-WISE- Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 @Dreamina δεν ξερω κατα ποσο ειναι πρακτικο να κραταω 170 γκιγκα σε dvd.. @tpehli ρε συ το ξερω το whitepages.αλλα το τηλεφωνο που ειδα στο ποστ του φιλου δνε ηταν ελληνικο...ρωτησα ποιο τηλεφωνο εβαλες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.