Προς το περιεχόμενο

Νεος ιος ,trojan....

adi32

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το πρόβλημα που ανέφερα σε προηγούμενο post http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=255819

ξεκίνησε από την mυστικότητα του υπολογιστή και σε μένα.

Εχω κάνει όλα τα παραπάνω και το μόνο που κατάφερα ήταν το να σταματήσει να ανοίγει αυτή η σελίδα,mistikotitatuipologisti.com

Ομως το πρόβημα με τις σελίδες δεν σταμάτησε να υπάρχει.

Για να γίνω πιό συγκεκριμένος δεν μπορώ να κάνω αναζήτηση στο google και επίσης δεν μπορώ να μπώ σε ορισμένα forum με εξέρεση το insomnia.

Νομιζα αρχικά ότι ο σκληρός δεν είχε αρκετό χώρο και άρχισα να διαγράφω διάφορες άχρηστες εφαρμογές.Και πράγματει το πρόβλημα λύθηκε προσωρινά.Ομως κάθε φορά που κλείνω τον υπολογιστή το πρόβλημα επανεμφανίζεται, και μόλις σβήνω κάτι από τον σκληρό σταματάει και το πρόβλημα, Προσωρινά πάντα.

Δεν μου έχει ξανατύχει ποτέ κάτι τέτοιο.

• Απαντ. 97
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

εγώ έβαλα σε Vista 64 Nod32 και κόλλησε την mistikotitaτρέχα γύρευε και τελικά με το που έβαλα το kaspersky μου βρήκε αρκετά πραγματάκια που το nod τα έγραφε στα @@ του κανωνικά και μετά από ένα ατελείωτο scan δεν ξανά έχω πρόβλημα

Δημοσ.
εγώ έβαλα σε Vista 64 Nod32 και κόλλησε την mistikotitaτρέχα γύρευε και τελικά με το που έβαλα το kaspersky μου βρήκε αρκετά πραγματάκια που το nod τα έγραφε στα @@ του κανωνικά και μετά από ένα ατελείωτο scan δεν ξανά έχω πρόβλημα

Για μια ακομα φορα φανηκε η ανωτερωτητα του ρωσου....:-)

Δημοσ.

Τσέκαρε το DNS μήπως έχει διαγραφεί εγώ τελικά αυτό το πρόβλημα είχα.

Δεν ξέρω εάν ευθύνεται ο ιός.

Δημοσ.

Ταλαιπωρηθηκα πολυ μ'αυτη την πατατα πριν απο 2 μηνες περιπου.Επηρεαζει μονο τον ΙΕ.Παρ'ολο που δεν τον χρησιμοποιω(μονο Firefox).Με βοηθησε συνδυασμος προγραμματων και το antivirus (avast pro).Τα προγραμματα που χρησιμοποιησα ηταν το UnHackMe(πολυ βασικο AntiRootkit θελει εξοικειωση με τη χρηση του το ewido antispyware το spy sweeper (δυνατο antispy)και το Trojan Remover.Οπλιστειτε με υπομονη και δοκιμαζετε καθε τι εξυπνο.Αυτο με το dll στο system 32 ακουγεται καλο για ναναι αληθινο>Τελος ειναι καλο να κανετε scan σε safe mode ή απο αλλο λειτουργικο-σκληρο.Καλα ξεμπερδεματα.

Δημοσ.

Γεια σε ολους.

Αλλο ενα θυμα:εγω.

Μπορω να κανω σερφινγ μονο με το safari.Ουτε IE ουτε firefox.

Διαβασα ολα τα ποστ Και προχοραω....και οτι βγει,,,αμα βγει.

Δημοσ.
Εγώ λέω να πάρουμε πιο δραστικά μέτρα:

[whois.yesnic.com]

-----------------------------------------------

Queried Domain Information as follows

-----------------------------------------------

Domain Name : mistikotitatuipologisti.com

::Registrant::

Name : Mistikotita tu Ipologisti Inc.

Email : [email protected]

Address : Paparrigopoulou 3, Peristeri - Athen

Zipcode : 12132

Nation : GR

Tel : 210 5752983

Fax :

η μπορουμε να τον πιξουμε στα mail τον μπινε

Δημοσ.

αμα πιασουμε απο καμια 50ρα ο καθενας κατι θα κανουμε....αλλα τα greeklish απαγορευονται επισης και το CAPS

Δημοσ.

δεν παει αλλο η κατασταση με αυτον τον ιο .βεβαια εχω και vista που ειναι σουρωτηρι 2 πραγματα σιμβαινουν,δεν μπορω να ανοιξω καμια σελιδα με mail και επισης δεν μπορω να ψαξω στο google.μιλαμε θα του κοψω το κεφαλι του πουστη

mass mail εδω μαγκες . ο τυπος θα παιθανει

[email protected]

οποιος εχει το ιδιο προβλημα ας ποσταρει

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...