Steven Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Καλημέρα! Στο καινούριο μου pc έχουν μπει 4GB RAM οπότε τα χ64 είναι μονόδρομος! Αυτή τη στιγμή έχω πάνω τα xp x64 αλλά θα ξανακάνω format και αναρωτιέμαι μήπως πρέπει να βάλω τα vista x64... Γενικά είμαι κατά των vista μιας και η άποψη μου είναι ότι το μόνο που προσφέρουν είναι λιγότερο ελεύθερο χώρο στο δίσκο και κατανάλωση περισσότερης επεξεργαστικής ισχύος... Όμως ίσως θα πρέπει να παραδεχτώ ότι μετά από 1.5 χρόνο και το SP1 έχουν φτάσει πια σε ένα ώριμο σημείο που να μπορεί να πει κανεις πως θα τα βάλει χωρίς πολλές σκέψεις για συμβατότητα, κολλήματα κλπ... Σε drivers και σε προγράμματα νομίζω πως δεν υπάρχει πια κανένα πρόβλημα... Μου μπήκε στο μυαλό να ανοίξω αυτό το topic μετά από το sticky που διάβασα για x32 xp vs. x64 xp..Όπως λένε πολλοί η MS τα έχει γραμμένα στα τέτοια της τα χ64 xp και ίσως πια να υπάρχουν παραπάνω προβλήματα σε αυτά απότι στα vista. Προφανώς δεν πρόκειται να υπάρξει κάποιο SP και τα updates λογικά θα είναι μετρημένα από εδώ και πέρα... Γενικά αμα η MS δεν είχε παρατήσει τα χ64 xp δεν θα το σκεφτόμουν ούτε λεπτό για το τι λειτουργικό θα βάλω, αλλά με υπάρχοντα δεδομένα θα ήθελα την άποψη σας και ειδικά από άτομα που έχουν χρησιμοποιήσει και τα 2... Νόμιμα κλειδιά έχω και για τα 2 λειτουργικά (vista x64 business και xp professional x64) οπότε αυτό δεν θα είναι πρόβλημα...
Innersense Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Και εγώ είμαι τρελός fan των XP χ32 αλλά νομίζω ότι σε χ64 τα Vista καλώς ή κακώς είναι μονόδρομος λόγω εξέλιξης... Απο εκεί και πέρα ΜΟΝΟ λόγω των 4GB όπως έχει ειπωθεί, ΔΕΝ είναι μονόδρομος τα χ64... Μάλον για 4G+ θα πρέπει να το συζητάμε αυτό στο μέλον.
Steven Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Απο εκεί και πέρα ΜΟΝΟ λόγω των 4GB όπως έχει ειπωθεί, ΔΕΝ είναι μονόδρομος τα χ64... Μάλον για 4G+ θα πρέπει να το συζητάμε αυτό στο μέλον. Υπάρχει κάποιος τρόπος να αναγνωριστούν 4G από χ32 xp? Για εμένα αυτό είναι το μοναδικό πρόβλημα... Έτσι κι αλλιώς το directx 10 απότι ακούγεται δεν δίνει σχεδόν τίποτα παραπάνω σε απόδοση στα παιχνίδια...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.