Προς το περιεχόμενο

χαμηλή ταχύτητα!(USB)

maniac89

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν ο υπολογιστής είναι παλιός!(πενταετίας desktop)!

αλλά τον έχω για πειραματισμούς!

το πρόβλημα που τώρα συνειδητοποίησα ότι υπάρχει είναι με την σύνδεση του USB!

ο pc μου δείχνει το παρακάτω μήνυμα:"Το USB θα λειτουργήσει με μειωμένη ταχύτητα. Πρέπει να προσθέσετε σε αυτόν τον υπολογιστή έναν κεντρικό ελεγκτή USB ΥΨΗΛΗΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ, προκειμένου να επιτύχετε τη μέγιστη απόδοση".

Έχετε να προτείνετε κάτι για αγορά;

Thanks!!!

Δημοσ.

Ναι θα είσαι ΟΚ αλλά ρίξε μια ματιά μήπως είναι και θέμα driver.

Πριν από αρκετά χρόνια είχα usb συσκευή που μου έκανε τα ίδια και τελικά τα usb ήταν 2.0 απλά ήθελαν εγκατάσταση driver 2.0 από το cd της motherboard.

Δημοσ.
Ναι θα είσαι ΟΚ αλλά ρίξε μια ματιά μήπως είναι και θέμα driver.

Πριν από αρκετά χρόνια είχα usb συσκευή που μου έκανε τα ίδια και τελικά τα usb ήταν 2.0 απλά ήθελαν εγκατάσταση driver 2.0 από το cd της motherboard.

φίλε επειδή δεν ξέρω!είναι εύκολο να τοποθετήσεις μόνος σου π.χ την USB2.0 4PORT PCI CARD ή χρειάζεται να πάω ολόκληρο το κουτί στο e-shop και να μου την τοποθετήσουν αυτοί!

thanks και sorry αν ρώτησα κάτι παράλογο!

Δημοσ.
φίλε επειδή δεν ξέρω!είναι εύκολο να τοποθετήσεις μόνος σου π.χ την USB2.0 4PORT PCI CARD ή χρειάζεται να πάω ολόκληρο το κουτί στο e-shop και να μου την τοποθετήσουν αυτοί!

thanks και sorry αν ρώτησα κάτι παράλογο!

Πανεύκολο είναι.

Ανοίγεις το καπάκι του υπολογιστή (φυσικά θα έχεις κλειστό το Pc) και το μόνο που χρειάζεσαι είναι να βρεις μια ελεύθερη θύρα pci.

Κοτσάρεις την κάρτα πάνω της να κουμπώσει καλά, κλείνεις το καπάκι, ανοίγεις το pc και είσαι έτοιμος.

Δημοσ.
Πανεύκολο είναι.

Ανοίγεις το καπάκι του υπολογιστή (φυσικά θα έχεις κλειστό το Pc) και το μόνο που χρειάζεσαι είναι να βρεις μια ελεύθερη θύρα pci.

Κοτσάρεις την κάρτα πάνω της να κουμπώσει καλά, κλείνεις το καπάκι, ανοίγεις το pc και είσαι έτοιμος.

thanks....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...