maniac89 Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Λοιπόν ο υπολογιστής είναι παλιός!(πενταετίας desktop)! αλλά τον έχω για πειραματισμούς! το πρόβλημα που τώρα συνειδητοποίησα ότι υπάρχει είναι με την σύνδεση του USB! ο pc μου δείχνει το παρακάτω μήνυμα:"Το USB θα λειτουργήσει με μειωμένη ταχύτητα. Πρέπει να προσθέσετε σε αυτόν τον υπολογιστή έναν κεντρικό ελεγκτή USB ΥΨΗΛΗΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ, προκειμένου να επιτύχετε τη μέγιστη απόδοση". Έχετε να προτείνετε κάτι για αγορά; Thanks!!!
disqualified Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 η θυρες σου ειναι usb1.1 γι αυτο εχεις αυτο το μηνυμα. Με εναν pci controller usb2.0 θα εισαι μια χαρα
maniac89 Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 η θυρες σου ειναι usb1.1 γι αυτο εχεις αυτο το μηνυμα. Με εναν pci controller usb2.0 θα εισαι μια χαρα με αυτό θα είμαι οκ? http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.613706
saxon Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Ναι θα είσαι ΟΚ αλλά ρίξε μια ματιά μήπως είναι και θέμα driver. Πριν από αρκετά χρόνια είχα usb συσκευή που μου έκανε τα ίδια και τελικά τα usb ήταν 2.0 απλά ήθελαν εγκατάσταση driver 2.0 από το cd της motherboard.
maniac89 Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Ναι θα είσαι ΟΚ αλλά ρίξε μια ματιά μήπως είναι και θέμα driver.Πριν από αρκετά χρόνια είχα usb συσκευή που μου έκανε τα ίδια και τελικά τα usb ήταν 2.0 απλά ήθελαν εγκατάσταση driver 2.0 από το cd της motherboard. φίλε επειδή δεν ξέρω!είναι εύκολο να τοποθετήσεις μόνος σου π.χ την USB2.0 4PORT PCI CARD ή χρειάζεται να πάω ολόκληρο το κουτί στο e-shop και να μου την τοποθετήσουν αυτοί! thanks και sorry αν ρώτησα κάτι παράλογο!
saxon Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 φίλε επειδή δεν ξέρω!είναι εύκολο να τοποθετήσεις μόνος σου π.χ την USB2.0 4PORT PCI CARD ή χρειάζεται να πάω ολόκληρο το κουτί στο e-shop και να μου την τοποθετήσουν αυτοί!thanks και sorry αν ρώτησα κάτι παράλογο! Πανεύκολο είναι. Ανοίγεις το καπάκι του υπολογιστή (φυσικά θα έχεις κλειστό το Pc) και το μόνο που χρειάζεσαι είναι να βρεις μια ελεύθερη θύρα pci. Κοτσάρεις την κάρτα πάνω της να κουμπώσει καλά, κλείνεις το καπάκι, ανοίγεις το pc και είσαι έτοιμος.
maniac89 Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Πανεύκολο είναι.Ανοίγεις το καπάκι του υπολογιστή (φυσικά θα έχεις κλειστό το Pc) και το μόνο που χρειάζεσαι είναι να βρεις μια ελεύθερη θύρα pci. Κοτσάρεις την κάρτα πάνω της να κουμπώσει καλά, κλείνεις το καπάκι, ανοίγεις το pc και είσαι έτοιμος. thanks....
washcloud Δημοσ. 26 Απριλίου 2008 Δημοσ. 26 Απριλίου 2008 +κλατι βιδώματα-ξεβιδώματα...(έτσι για την λεπτομέρεια)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.