jim_p Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Xfce 4.14 released https://www.xfce.org/about/news/?post=1565568000 Η gtk3 θα γινει παρελθον σε 2 χρονια το πολυ και το xfce γυρισε σε gtk3 φετος...
mechpanos Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Στις 9/8/2019 στις 12:09 ΜΜ, jim_p είπε Ποια καρτα της nvidia εχεις? Εδω, με μια gt 210 που θελει τον legacy 340, δεν μπορω να παω σε 5.2 ακομα επειδη δεν χτιζεται για τον 5.2 https://pastebin.com/PexXxCKu Αυτή της υπογραφής, την 1030.
jim_p Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Και δεν χτιζεται ο latest nvidia με πυρηνα 5.2? Πολυ περιεργο.
mechpanos Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 55 λεπτά πριν, jim_p είπε Και δεν χτιζεται ο latest nvidia με πυρηνα 5.2? Πολυ περιεργο. το θέμα δεν είναι να κάτσω να τον χτίσω εγώ, το θέμα είναι να κάνω τις αναβαθμίσεις πυρήνα μου χωρίς να σκέφτομαι θα παίξει ή δεν θα παίξει ο driver της nvidia που είναι εγκατεστημένος στο μηχάνημα...Ευτυχώς συνήθως το μόνο που χρειάζεται είναι είτε να κάνω μια αναβάθμιση έκδοσης οδηγού "με το χέρι" στον τελευταίο διαθέσιμο στο "λογισμικό και ενημερώσεις" (5-10 λεπτά δουλειά) είτε, να γυρίσω για μερικές ημέρες σε 4.15 που είναι πιο σταθερά τα πράγματα (λίγο πολύ παίζουν όλα)...Αλλά είναι σπαστικό να κάνεις αναβάθμιση και να ξέρεις ότι 2 πράγματα μπορεί να μην δουλεύουν καλά μετά: οι drivers της nvidia, και το virtualbox!
mphxths Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 Αμα σας λεω εγω οτι μπηκε το νερο στο αυλακι να με ακουτε...ρε λετε να ερθει η μεγαλη μερα που θα βαλω στο optimus-powered φορητο μου μονο λινουξ ? ρε λετε?
sefacs Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν πρέπει σε κάθε νέο kernel να αναβαθμίζουμε όλα τα .κο αρχεία για κάθε συσκευή στο σύστημα εφόσον φορτώνεται το kernel να θέλουμε ξάνα νέο compile τον οδηγό της κάρτας γραφικών πχ
jim_p Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 Αν εννοεις για τον driver της nvidia συγκεκριμενα, ειναι επειδη δεν ειναι opensource και πρεπει καθε φορα να φτιαχνονται τα αρχεια που θα κανουν την "συνδεση" με τον πυρηνα για να δουλευει σωστα. Το ιδιο ισχυει και για αλλους drivers που δεν ειναι opensource, πχ για τον wl της broadcom.
sefacs Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 56 λεπτά πριν, jim_p είπε Αν εννοεις για τον driver της nvidia συγκεκριμενα, ειναι επειδη δεν ειναι opensource και πρεπει καθε φορα να φτιαχνονται τα αρχεια που θα κανουν την "συνδεση" με τον πυρηνα για να δουλευει σωστα. Το ιδιο ισχυει και για αλλους drivers που δεν ειναι opensource, πχ για τον wl της broadcom. μάλιστα κατάλαβα ευχαριστώ
jim_p Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 Kali 2019.3 https://www.kali.org/releases/kali-linux-2019-3-release/
tr3quart1sta Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 ΠΑΓΩΣΕ Η ΚΟΛΑΣΗ https://mobile.twitter.com/ItalyPaleAle/status/1169354916281778176
chek2fire Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 εντάξει το είδαμε και αυτό. Μιλάμε μεγάλη μεταστροφή της microsoft προς το linux και το open source σε σύγκριση με την αντιμετώπιση που είχε πριν 10 χρόνια.
DIMITRISG Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 Μιλάει γρήγορα δεν τον καταλαβαίνω
coffeex Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 13 ώρες πριν, DIMITRISG είπε Μιλάει γρήγορα δεν τον καταλαβαίνω Λέει ότι οι άνθρωποι του OpenBSD είχαν δίκιο όταν έλεγαν "απενεργοποιείστε το Hyper-Threading" ( από πρώτη στιγμή που βρέθηκαν οι τρύπες στην Intel) παρόλο που θα έχει επίπτωση στις επιδόσεις. Σε αυτό συμφωνεί πλέον αλλά δεν ασπάζεται γενικά την φιλοσοφία του OpenBSD ασφάλεια > επιδόσεις 1
mechpanos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Καλά εγώ εδώ και ένα χρόνο μπουτάρω με nopti κλπ παραμέτρους στον πυρήνα... Ε όχι δεν πλήρωσα 300€ τον Ryzen για να απενεργοποιήσω το SMT και να ρίξω 30-50% την απόδοση! Αν είχα σέρβερ και η ασφάλεια ήταν το κύριο μέλημά μου, το συζητάγαμε (επίσης εκτός από case studies, δεν έχουν αναφερθεί ιδιαίτερες εφαρμογές των spectre-meltdown bugs).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα