chek2fire Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 το thunderbird αν και πλέον δειχνει τα χρόνια του νομίζω είναι μονόδρομος για κάποιον που θέλει να βλέπει τα email του στο dekstop. Το kmail που το είδα λίγο ξανά μετά από χρόνια παραμένει το ίδιο σπασμένο
jim_p Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Το thunderbird ειναι απο τις εφαρμογες που παιζουν χωρις αντιπαλο στο λινουξ. Μονος του ανταγωνιστης εινια το outlook σε οσες πλατφορμες υποστηριζουν και τα 2, και δυστυχως το λινουξ δεν ειναι μια απο αυτες. Το evolution μπορεις να το πεις εναλλακτικο, αλλα σερνει το gnome το ιδιο μαζι του. Btw, ο ανταγωνισμος του thunderbird στο λινουξ ειναι - geary, mail client του pantheon που αναπτυσσεται απο το elementary os - evolution, mail client του gnome - kmail, mail client του kde - claws και sylpheed, για οποιον κυνηγα το lightweight με καθε κοστος, πχ αργη ληφη απο imap - κατι αλλες "εφαρμογες" σε nodejs.
mad-proffessor Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Το thunderbird ειναι απο τις εφαρμογες που παιζουν χωρις αντιπαλο στο λινουξ. Μονος του ανταγωνιστης εινια το outlook σε οσες πλατφορμες υποστηριζουν και τα 2, και δυστυχως το λινουξ δεν ειναι μια απο αυτες. Το evolution μπορεις να το πεις εναλλακτικο, αλλα σερνει το gnome το ιδιο μαζι του. Btw, ο ανταγωνισμος του thunderbird στο λινουξ ειναι - geary, mail client του pantheon που αναπτυσσεται απο το elementary os - evolution, mail client του gnome - kmail, mail client του kde - claws και sylpheed, για οποιον κυνηγα το lightweight με καθε κοστος, πχ αργη ληφη απο imap - κατι αλλες "εφαρμογες" σε nodejs. Το evolution έχει όμως τρομερό dbus/polkit intergration μέσα στο gnome οπότε αξίζει κάποιος να ασχοληθεί.
DIMITRISG Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Χρησιμοποιώ το Trojita. Δεν έχει πολλά χαρακτηριστικά σαν εφαρμογή αλλά είναι ταχύτατη και αξιόπιστη
mobinmob Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) Έχω ακούσει καλά λόγια για το trohita, δεν το έχω δοκιμάσει... Ελαφρύς και πλήρης client σε gtk, χωρίς τις ιδιαιτερότητες των sylpheed και claws είναι ο balsa. Edit: gtk2 -> gtk Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου 2017 από mobinmob
tritonas00 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Ελαφρύς και πλήρης client σε gtk2 Trojitá, a fast Qt IMAP e-mail client
mobinmob Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Trojitá, a fast Qt IMAP e-mail client Το γνωρίζω, δεν έκανα σύγκριση Αν μπορούσα να βρω κάτι καλό σε qt, δεν θα είχα πρόβλημα. Το balsa είναι gtk3 πλέον.
mobinmob Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Και το balsa θελει το μισο gnome Λιγότερα από το evolution Για κάτι πιο λιτό με gui, μόνο claws και sylpheed μου έρχονται στο μυαλό...
blackpete Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Έχετε βρει όμως άλλον client (open-source κατά προτίμηση) πλην του evolution που να υποστηρίζει outlook 365 (work email) ? Αναφέρομαι στον συγχρονισμό του ημερολογίου, address list και να μπορώ να αποδεκτώ meeting requests. Επίσης, στον thunderbird το πρόβλημα μου είναι ότι αν δεν βάλω master password τότε όλοι οι κωδικοί μου είναι εμφανείς σε όποιον αποκτήσει πρόσβαση στον υπολογιστή μου, ενώ αν βάλω master password προσπαθεί να λάβει και να στείλει emails πριν βάλω τον master password οπότε μου εμφανίζει ασταμάτητα μηνύματα σφάλματος (έχει περάσει λίγος καιρός και δεν θυμάμαι τι ακριβώς λέγανε).
pmav99 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 In other news, το signal λέει ότι πήρε τρομερό boost στην αμερική λόγω Trump. Μετά και τα σημερινά wikileaks λογικά θα πάρει και άλλο και ισως έτσι να αποκτήσει το critical mass που χρειάζεται για να γίνει mainstream.
Grim Ripper Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Δεν ήμουν σίγουρος πού ακριβώς πάει οπότε καλύτερα να το βάλω εδώ. http://changelog.complete.org/archives/9769-silent-data-corruption-is-real Ενδιαφέρον filesystem το ZFS.
jim_p Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Mate 1.18 απο προχτες, ολο σε gtk3 πλεον. http://mate-desktop.org/blog/2017-03-13-mate-1-18-released/
Moderators Gi0 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Moderators Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 https://bugzilla.xfce.org/show_bug.cgi?id=12117 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα