Oxygene Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 OS, Browser, Media Player, Office Suite, CMS/CMS Τι κερδίζω? Ραντεβού με την Γ' ξαδέρφη του Linus 2
cerebrux Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Καλησπέρα σε όλους και ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ !!!!!!!!!!!!!! Τι είδους ΕΛ/ΛΑΚ είναι το Linux , Firefox , VLC , LibreOffice , Joomla/Drupal?? Linux: Site: GPL2 Firefox: Site: MPL2 VLC: Site: GPL2 LibreOffice: Site: MPL2 Joomla : Site: GPL2 Drupal: Site: GPL2
Oxygene Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 [stallman mode on]Ούτε ένα GPL3??[/stallman mode off] 1
stefant24 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 [stallman mode on]Ούτε ένα GPL3??[/stallman mode off] Δεν έχω καταλάβει τι είναι το 2 και το 3 , είναι κάτι σαν versions?????
Super Moderators billdanos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Τώρα που είπατε Stallman, θα είναι πάλι εδώ την άλλη εβδομάδα? (τον έζησα κι απο κοντά δε θέλω άλλη επαφή μαζί του, γι'αυτό ρωτάω! )
Oxygene Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δεν έχω καταλάβει τι είναι το 2 και το 3 , είναι κάτι σαν versions????? Ναι...
thomasG4 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Τώρα που είπατε Stallman, θα είναι πάλι εδώ την άλλη εβδομάδα? (τον έζησα κι απο κοντά δε θέλω άλλη επαφή μαζί του, γι'αυτό ρωτάω! ) 2
Moderators Gi0 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Moderators Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 @stefant24 Το thread ειναι αφιερωμενο σε νεα και επικαιροτητα, οχι σε αποριες περι ΕΛ/ΑΚ. Μπορεις να ανοιξεις thread για οποιες αποριες εχεις ή/και να ψαξεις τα παλαιοτερα threads. Ιn other news: 3
Super Moderators billdanos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Το "κίνησε η Γερακίνα" έκλεψε?
stefant24 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 @stefant24 Το thread ειναι αφιερωμενο σε νεα και επικαιροτητα, οχι σε αποριες περι ΕΛ/ΑΚ. Μπορεις να ανοιξεις thread για οποιες αποριες εχεις ή/και να ψαξεις τα παλαιοτερα threads. Ιn other news: Έχω ήδη ένα ενεργό thread για το ΕΛ/ΛΑΚ με απορίες αλλά μου πρότειναν να εκφράσω τα ερωτήματά μου εδώ !!!! Τέλος πάντων!!!!! ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΕΟ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΟ ΠΑΝΤΩΣ!!!!
Moderators Gi0 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Moderators Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Έχω ήδη ένα ενεργό thread για το ΕΛ/ΛΑΚ με απορίες αλλά μου πρότειναν να εκφράσω τα ερωτήματά μου εδώ !!!! Τέλος πάντων!!!!! ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΕΟ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΟ ΠΑΝΤΩΣ!!!! Οχι, δεν σου προτειναν να αρχισεις να παραθετεις οτι αποριες εχεις, σου προτειναν να ελεγξεις το thread για να παρεις πληροφοριες απο αυτο. Προτεινω να ακολουθησεις την συμβουλη μου /offtopic over, back to news
stefant24 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Οχι, δεν σου προτειναν να αρχισεις να παραθετεις οτι αποριες εχεις, σου προτειναν να ελεγξεις το thread για να παρεις πληροφοριες απο αυτο. Προτεινω να ακολουθησεις την συμβουλη μου /offtopic over, back to news Spoiler /[Άμεσα όχι , εμμέσως ναι !!!! Έκανα λίγο spoiling αλλά δεν νομίζω να δυσαρεστήθηκαν-αρνήθηκαν να απαντήσουν όσοι μου απάντησαν!!!!Το κλείνω εδώ με το offtopic και να καλμάρουμε λίγο , μια ζωή την έχουμε ]
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα