coffeex Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Linus χώνει... Έτσι "Get rid of it. And I don't *ever* want to see that shit again. Linus"
tritonas00 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Linus χώνει... A shiny function that we have never ever needed anywhere else, and that is just compiler-masturbation. 1
mobinmob Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Το οτι δε συνεργαζονται δε σημαινει οτι το systemd δεν είναι καλο και πρέπει να μην το υοιθετήσουν οι διανομές. Νομίζω οτι σχεδιαστικά και προγραμματιστικά φέρνει πολλές βελτιώσεις στο linux σαν init manager. Απλα κάπου το παρακάνουν με τοσους πολλoυς daemons και θα κάνει spawn πόσα υπο systemd-* processes. Εγω το βλέπω σα κάτι που έλειπε απο το linux, ένας service manager. Μαλλον ο lennart βλέπει πολλές σχεδιαστικές ατελειες και αλλάζει τόσα πολλά. Παραδειγμα το systemd-networkd, systemd-resolved, systemd-timedated κ.α που αντικαθιστούν NetworkManager. Εμένα δε μου προξενει εντύπωση που δε συνεργάζεται πάντως. Αν το δει κανείς απο τη μεριά του είναι ένας επαγγελματίας developer με milestones και timelines απο την εταιρία που πληρώνεται γιαυτο και δε λογοδοτει στις αλλες διανομές αλλα στην εταιρία που τον έχει προσλάβει. Ο Denys Vlasenko που έκανε commit το patch στο busybox δουλεύει στην RH. Το systemd όντως έχει θετικά χαρακτηριστικά, πολύ σημαντικά - ειδικά αν το συγκρίνεις με το sysvinit/sysvrc (process supervision, αξιόπιστο logging π.χ.). Έχει και αρνητικά, εξ' ίσου σημαντικά όμως. Αυτό είναι όμως μεγάλη ιστορία. 1
pmav99 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Ο Denys Vlasenko που έκανε commit το patch στο busybox δουλεύει στην RH. Σε τόσο μεγάλες εταιρείες υπάρχει έντονος ανταγνωσιμός μεταξύ των διαφόρων τμημάτων.
mobinmob Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δεν νομίζω ότι στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι ανταγωνισμός τμημάτων - μάλλον διαφορά αντιλήψεων. Ο Vlasenko έχει γράψει (χρόνια πριν εμφανιστεί το systemd) το εξαιρετικό SysV Init must die, το οποίο είναι μία ωραία απάντηση σε όσους νομίζουν ότι πριν το systemd και το upstart όλοι λάτρευαν το sysvinit και δεν υπήρχαν σοβαρές εναλλακτικές προτάσεις... Λόγος επεξεργασίας : Διόρθωση ορθογραφικού 1
noa113 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Τι ζημιά μπορείς να κάνεις με το nmap και το έκλεισαν; ( και τι κάνει ακριβώς το nmap βασικά )
dragonborn Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 fedora 23!!! Red Hat και Microsoft χέρι,χέρι.
tritonas00 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Μηπως να παρουν και τον poettering? Να τους γραψει απο την αρχη τoν service manager να γουσταρουν... 3
tritonas00 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 KDBUS Is Indeed Going Back To The Drawing Board Τη γλυτωσαμε προς ωρας...
tritonas00 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 X.Org Server 1.18 (Moussaka) Officially Released Ως συνηθως:X.Org Server 1.18 does bump the video ABI so that means the proprietary graphics drivers will need to see new releases... If you're using the NVIDIA Linux driver you're in good shape while AMD Catalyst users will need to wait for a new release, which could be a while considering the upstream driver still doesn't support the latest Linux 4.x kernel releases without third-party patches.
mask2011 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Κάπως έτσι θα πρέπει να νιώθουν οι έχοντες AMD 2
DIMITRISG Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Ειδική προσφορά Slush 2015, το Jolla 169€ (από 249€) από το επίσημο κατάστημα http://shop.jolla.com/
chek2fire Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Με ψήνει να πάρω αυτό την έκδοση angry bidrd να την κάνω σαν δώρο. Αν δεν είχα το blackberry θα το είχα πάρει και για μένα αλλά με έχει βολέψει πάρα πολύ το blackberry os. Αυτό που θέλω να αγοράσω είναι το tablet αλλά δεν το βλέπω πλέον. 1
DIMITRISG Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Μόνο προ-παραγγελία η ταμπλέτα https://shop.jolla.com/preorder_shop_en Ωραίο δώρο πάντως σκοπεύεις να κάνεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα