tritonas00 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 "Lennart Poettering merged “su” command replacement into systemd." https://tlhp.cf/lennart-poettering-su/ He needed do declare something that works for 30 years as broken so he can "fix" it. Poor kid with mental issues.
Oxygene Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Those who do not understand UNIX are condemned to reinvent it, poorly. -- Henry Spencer, programmer
dragonborn Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Δεν είχα πρόβλημα με το systemd, το έχω μάθει, το έχω συνηθίσει (ας είναι καλά το Arch και το Fedora). Τελευταία όμως έχει αρχίσει να μου τα σπάει ο τύπος. Είτε τρολλάρει (όσους δεν τον πηγαίνουν), είτε έχει πρόβλημα. Άντε να δούμε τι άλλο θα σκεφτεί να reinvent. systemd-bash ; systemd-kernel;
drpaneas Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Γιατί το κάθε τι που σκέφτεται πρέπει να ενσωματώνεται μέσα στο systemd; Ελα ντε... αν προσεξετε οι διορθωσεις που κανει δεν τοσο κακες αλλα δεν καταλαβαινω γιατι και το παραμικρο binary πρεπει να ειναι τοσο στενα συνδεδεμενο με το initsystem...
mobinmob Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 About the systemd controversy... Κάτι μου λέει πως το πιο διαδεδομένο "userspace" πάνω στο linux (τον πυρήνα), δεν είναι το busybox, αλλά αυτό του android (νομίζω ότι το λένε toolbox). Το ενδιαφέρον είναι ότι τόσο στο busybox, όσο και στο αντίστοιχο του android δεν υπάρχει bash Ελα ντε... αν προσεξετε οι διορθωσεις που κανει δεν τοσο κακες αλλα δεν καταλαβαινω γιατι και το παραμικρο binary πρεπει να ειναι τοσο στενα συνδεδεμενο με το initsystem... Γιατί η επιδίωξη δεν είναι απλά να έχεις κάποια βελτιωμένα εργαλεία, αλλά να είναι όλα συνδεδεμένα στενά σε ένα ενιαία αναπτυσσόμενο project, σε ένα repo. Το systemd εδώ και πολύ καιρό δεν είναι initsystem.
tritonas00 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Το systemd εδώ και πολύ καιρό δεν είναι initsystem. Και μεις τι φταιμε?
tritonas00 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Systemd Starts Doing NTP/Timezones, Unified Cgroup Hierarchy
Oxygene Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Microsoft has developed its own Linux distribution http://www.theregister.co.uk/2015/09/18/microsoft_has_developed_its_own_linux_repeat_microsoft_has_developed_its_own_linux/ Edit: Τσέκαρα το ημερολόγιο μόλις και ΔΕΝ είναι Πρωταπριλιά 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα