Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το διάβασα και εγώ το άρθρο και νομίζω είναι μια κακιά στιγμή για το linux η καλύτερα για όποιον θέλει να βάλει linux σε εταιρικό περιβάλλον χωρίς να έχει κάποια εταιρεία για support.

Εντάξει με ένα λειτουργικό γλυτώνεις χρήματα αλλά θα πρέπει να έχεις και μια εταιρεία για υποστήριξη σε προβλήματα.

Νομίζω αυτό είναι κυρίως που λείπει από τα desktop συστήματα linux. Μια σοβαρή εταιρεία για να κάνεις εγκαταστάσεις και support σε όσους χρησιμοποιούν τις διανομές της.

Δημοσ.

Schmid also appears to be an Outlook fan, bemoaning the loss of a single application to crosslink mail, contacts, and appointments.

...

Microsoft announced last year that it was moving its German headquarters to Munich. This move is planned to take place in 2016. While Reiter was involved in the deal that precipitated the move and describes himself as a "Microsoft fan," he says the criticism of LiMux is unrelated.

http://arstechnica.com/business/2014/08/linux-on-the-desktop-pioneer-munich-now-considering-a-switch-back-to-windows/
Δημοσ.

αλλά θα πρέπει να έχεις και μια εταιρεία για υποστήριξη σε προβλήματα.

αποσο ξερω εταιριες σαν τις redhat, suse, canonical δεν εχουν ως κυρια πηγη εσοδων το support?

Δημοσ.

και εγώ διάβαζα το αυθεντικό link και μάλλον πρόκειτε για καθαρά προσωπική αποφαση του νέου δήμαρχου. Να δούμε αν θα περάσει όμως. 

Δημοσ.

Troll καταφερε να περασει ενα "patch" του στο Linus tree.

To εν λογω commit και μια πολυ καλη απορια απο τα comments: Μεταξυ αλλων, γιατι του επιτραπηκε κατι τετοιο ενω δεν υπογραφει με το ονοματεπωνυμο του?

Oh sit, ποιος ακουει τον αλλον τωρα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...