Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και καλα... excuses. Τι δουλεια εχει το mint που ειναι καθαρα desktop oriented διανομη με servers?

Μαλλον τους πεσανε πολλες οι αλλαγες στο testing τον τελευταιο καιρο και πελαγωσανε. Εδω πελαγωσα εγω με το κωλοsystemd στο μπρικι-σερβερ, που το εβαλα απο μονος μου!

• Απαντ. 4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

για ολα φταιει η GPL και η σταλμανιλα.

θα επρεπε να λεει οτι οποιος παιρνει μαμα διανομη για να χτισει πανω της, θα του καιγεται το video, το dvd και ο θερμοσιφωνας.

Δημοσ.

Μεχ, αν και συμφωνώ οτι είναι λάθος η κίνηση, έχουν ψιλοπεράσει πια οι εποχές που το Stable ήταν τόσο παλιό που ήταν unusable.

Τα σωστά backports που γίνονται έχουν κάνει μεγάλη διαφορά.

(μιλάει τώρα ο άνθρωπος που στη δουλειά βρίζει τους secops κάθε μέρα που μας έχουν αφήσει με centos 5.8 και python 2.4.3)

Δημοσ.

Linus Torvalds On GCC 4.9: Pure & Utter Crap

Ok, so I'm looking at the code generation and your compiler is pure and utter *shit*.

Adding Jakub to the cc, because gcc-4.9.0 seems to be terminally broken.

Lookie here, your compiler does some absolutely insane things with the spilling, including spilling a *constant*. For chrissake, that compiler shouldn't have been allowed to graduate from kindergarten. We're talking "sloth that was dropped on the head as a baby" level retardation levels
  • Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

Πολύ σημαντικό νέο για τις σημερινές εποχές ανεργίας:

Το Linux Foundation [1] σε συνεργασία με την εκπαιδευτική πλατφόρμα edx.org [2] προσφέρουν δωρεάν το εκπαιδευτικό πρόγραμμα με τίτλο «Introduction to Linux» αξίας $2.400!

[1] http://www.linuxfoundation.org/news-media/announcements/2014/03/linux-foundation-build-massive-open-online-course-program-edx

[2] https://www.edx.org/course/linuxfoundationx/linuxfoundationx-lfs101x-introduction-1621

So-It-Begins.gif

https://www.edx.org/course/linuxfoundationx/linuxfoundationx-lfs101x-introduction-1621

• Like 5
Δημοσ.

Για αρχάριους σαν εμένα ξεκινάει ψιλοβαρετά αλλά αργότερα γίνεται ενδιαφέρον. Έχει αρκετά πράγματα τα οποία είτε δεν ήξερα, είτε δε θυμόμουν από τον καιρό που δουλεύαμε σε linux στο πανεπιστήμιο. Σε πιο προχωρημένους δεν ξέρω πως φαίνεται.

Δημοσ.

Και γω duckduckgo χρησιμοποιώ αλλά μόνο για αναζητήσεις που δεν θέλω να ξέρει το google ότι έψαξα και αρχίσει να μου πετάει διαφημήσεις από παντού.

Αλλά αν πχ ψάχνεις ένα τεχνικό πρόβλημα που σου έτυχε, το ddg δυστυχώς δεν βρίσκει τίποτα και το google είναι πια μονόδρομος.

Κάτι έχει αλλάξει στο duckduckgo γιατί εδώ και μερικές εβδομάδες βρίσκει τα ΠΑΝΤΑ.

Δεν έχω λόγο να χρησιμοποιώ το google πια.

Μου προτείνει να αναζητήσω εικόνες, μου εμφανίζει ένα χάρτη από το openmaps αν βρει τοποθεσία ή αν γράψω και το 'maps' μαζί με την αναζήτηση.

Δημοσ.

duckduckgo στις αναζητησεις με ελληνικους χαρακτήρες θέλει βελτίωση

Νομίζω για να σου βγάλει χρήσιμα αποτελέσματα στα Ελληνικά θέλει σωστό τονισμό. Αν δε βάζεις τόνους, δοκίμασε και με τονισμό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...