falos Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 εχω vista. και επειτα απο καποιες αλλαγες μου εμφανιστηκε ο windows boot manager. θα ηθελα να ρωτησω πως μπορω να τον βγαλω και επισης πως μπορω να σβησω ή να το αλλαξω? δηλαδη μου λεει να διαλεξω μεταξυ vista και ubuntu και εγω θελω να σβησω την επιλογη του ubuntu. να μη το εχει ως επιλογη
chris2060 Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 ε σβησε τα ubuntu. μονο μεσω ubuntu μπορεις νε επηρεασεις το boot manager. τα βιστα δεν σου δινουν τετοια δυνατοτητα.... φαινεται το καλο το λειτουργικο...
sYn Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 ε σβησε τα ubuntu. μονο μεσω ubuntu μπορεις νε επηρεασεις το boot manager. τα βιστα δεν σου δινουν τετοια δυνατοτητα....φαινεται το καλο το λειτουργικο... Μία επιλογή είναι να σβήσεις τα Ubuntu και με το cd των Windows, μέσω recovery και fixmbr να διορθώσεις. Μία άλλη λύση είναι να μην σβήσεις τα Ubuntu (θα είναι όμως μη προσβάσιμα) και να διαγράψεις την επιλογή των Ubuntu από το boot.ini (Start>Run>sysdm.cpl (Έναρξη>Εκτέλεση>sysdm.cpl) Καρτέλα Advanced>Settings στο Startup and Recovery (Καρτέλα Για Προχωρημένους>Ρυθμίσεις στο Εκκίνηση και Αποκατάσταση) System Startup>Edit (Εκκίνηση Συστήματος>Επεξεργασία)) Αμάν εσύ, αμέσως να κατηγορήσεις τα Windows
falos Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 στα vista δε βλεπω να λεει το edit που λες ως επιλογη
blashyrkh+ Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 στα vista δε βλεπω να λεει το edit που λες ως επιλογη καλυτερα να το κανεις απο την repair console του cd εγκαταστασης..
HARISGR Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 κατέβασε απο την σελίδα του το EasyBCD 1.7.2 είναι πρόγραμμα που διορθώνεις , επαναφέρης , σβήνεις, κάνεις οτι θέλεις στον boot manager
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.