Vatos_locos Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 σου έχει max fps το refresh rate τις οθόνης σου, δλδ αν το έχεις στα 60hz τότε θα έχεις max 60Fps και ποτέ παραπάνω
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Super Moderators Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 τωρα σε οτι αφορα το riva tuner το δοκιμασα,την τελευται εκδοση κιολας μα μου λεει πως δεν αναγνωριζει την συγκεκριμμενη καρτα γραφικων και να μην προχωρησω σε oc.... Rivatuner 2.09 με ποιους drivers για την 9600GT? γιατι αν εχω VSync τι συμβαινει????μου φαινεται οτι πρεπει να χω,το λοιπον???? απλά OWNED... (sorry δεν κρατήθηκα...) με κάλυψε ο Πάνος
Azerothe Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 δεν παιζει ,γιατι οταν ειμαι σε κλειστους χωρους[στο witcher] τα fps φτανουν τα 90-100[refresh rate 75hz]....
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Super Moderators Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 δοκίμασε και άλλα games...ίσως το witcher να μην κερδίζει κάτι από o/c της vga... άλλα games έχουν σημαντική βελτίωση άλλα σχεδόν ανύπαρκτη ρίξε και κάνα o/c στον Q6600
Azerothe Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 με drivers αν θυμαμαι καλα τους 17.74[οχι beta]τους τελευταιους παντως....απο site nvidia....
Azerothe Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 ασε thresh πονεμενη ιστορια, οχι πολυ καλο κομματι με αποτελεσμα να μην πολυσηκωνει oc, ανεβαζει πολυ υψηλες θερμοκρασιες ακομα κα με το εξτρα κουλερακι που του εχω βαλλει....
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Super Moderators Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 ούτε καν στα 3ghz? ποιο aftermarket cooler?
Azerothe Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 χαχα,πολυ καλο!ποια 3ghz??στα 2,7 το μοτερ δειχνει κοντα στους 90!!!!νομιζω πως λεγεται xigmatek-aio καπως ετσι,ειναι και καλα ενα συστημα υδροψυξης all in one,απο e-shop το πηρα γυρω στα 50 ευρω.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Super Moderators Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 κάτι δεν πάει καλά σε αυτό...όσο χάλια κομμάτι και να είναι τέτοια χάλια το βρίσκω αδύνατο... θεόστραβο καπάκι cpu? θεόστραβη βάση ψύκτρας? κάτι με την θερμοαγώγιμη πάστα? δεν εξηγείται αλλιώς
Azerothe Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 και ομως,και με την ninja της scythe που ειχα πριν, ειχα ακριβως τις ιδιες θερμoκρασιες, οσο για την θερμοκολλα την εχω βγαλει και την εχω ξαναβαλλει και παλι τα ιδια.τι εννοεις με τον ορο-θεοστραβο καπακι cpu????
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Super Moderators Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 δεν είναι θερμόκολλα man...θερμοαγώγιμη κρέμα είναι ποια έχεις βάλει παρεπιπτόντως? εννοώ να μην είναι αρκετά επίπεδο ώστε να υπάρχει η βέλτιστη επαφή με την βάση της ψύκτρας (ναι συμβαίνει κάτι τέτοιο) με τι ανεμιστήρα έχεις τις ψύκτρες αυτές? η κυκλοφορία αέρα στο κουτί είναι καλή?
Azerothe Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 λοιπον σορρυ για τη<θερμοκολλα>,χρησιμοποιω μια της zalman δεν ξερω ποια ακριβως αλλα μου φαινεται οτι ειναι απο τις πιο καινουριες,η συγκεκριμμενη ψυκτρα εχει εναν ενσωματομενο 90....
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Super Moderators Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 αν έχεις όρεξη πάρε καμιά Arctic Ceramique ή Silver 5 μπας και δεις καμιά άσπρη (κρύα ) μέρα καθαρίζεις ΚΑΛΑ και την βάση την ψύκτρας και το heatspreader του Q6600 πριν βάλεις την καινούρια κάνεις και update το bios και μετά κοιτάς θερμοκρασίες με το Core Temp... αν είναι τα ίδια χαλιά κατά την άποψη μου ξεφορτώσου τον
Azerothe Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 να τον ξεφορτωθω δεν παιζει,δεν εχω λεφτα ουτε για εξτρα ανεμιστηρακι,απλα θα βαλλω την θερμοκολλα ωχ-θερμοαγωγιμη κρεμα χαχαχχαχα που μου προτεινεις και βλεπουμε....update στο bios πως κανω????α!!!!εχω και μια ερωτηση ψιλοασχετη να σου κανω γιατι σε βλεπω γνωστη οποτε θα σε εκμεταλευτω!χαχαχα.εχω κατεβασει απο greek track er direx 10 για xp!!!ειναι αληθεια?να τους βαλλω η ειναι πατατα????
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Super Moderators Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 αν είχε βγει dx10 για xp δεν πιστεύεις ότι θα είχε βουήξει το σύμπαν? bios update κάνεις μέσα από το bios ή και από τα windows ανάλογα τον κατασκευαστή mobo που έχεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.