Προς το περιεχόμενο

9600gt oc

Azerothe

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ρε παιδια με βαση του φοβερου οδηγου που βρηκα στο forum [ocguide],μπραβο και απο εμενα στου δημιουργους ,εκανα oc στην 9600gt με το atitools,και ενω ανεβασα πυρηνα και μνημη κατα πολυ παρολα αυτα δεν ειδα καθολου διαφορες στα fps,την διαδικασια την κανω απολυτως σωστα οποτε δεν μπορω να καταλαβω τι φταιει....καμια ιδεα????

Δημοσ.

Για δείξε μας εικόνες από το desktop σου με το Ati Tool και τις ρυθμίσεις που έκανες ανοικτά ... ;) Είναι πιθανόν να έκανες o/cing μόνο στο 2D ... και όχι στο 3D performance που είναι για τα games ;)

Δημοσ.

οχι,οχι στο 3d performance ειναι,σου λεω οτι δεν παιζει να εχω κανει λαθος,ακολουθησα καταγραμμα τις οδηγιες,οτι ακριβως ελεγε ο οδηγος,τι να πω δεν ξερω????

• Super Moderators
Δημοσ.

πόσο την ανέβασες? πως βλέπεις τα fps στα games? για ποια games μιλάς? τι cpu έχεις?

Δημοσ.

εχω q6600, 2giga ram ddr3 και ανεβασα core απο 675 σε 740 και μνημες απο 1000 σε 1094,5 τα fps τα βλεπω με το fraps και συγκεκριμμενα μιλαω για το witcher,λοιπον....

Δημοσ.

Να ρωτησω και εγω στο ιδιο θεμα για την 9600gt με το riva tuner κανεις overclock αλλα με ποιο αλλο προγραμμα ΕΚΤΟΣ του atitools μπορω να ελενξω την σταθεροτητα(δεν το παιζει το pc μου λογος αγνωστος)

Δημοσ.

λοιπον να αναρτησω screenshot δεν παιζει γιατι δεν εχω ιντερνετ,παντα απο ιντερνετ caffe μιλαω, τωρα σε οτι αφορα το riva tuner το δοκιμασα,την τελευται εκδοση κιολας μα μου λεει πως δεν αναγνωριζει την συγκεκριμμενη καρτα γραφικων και να μην προχωρησω σε oc....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...