Προς το περιεχόμενο

International άδεια οδήγησης?

Hellaslover

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα,

Έχω 2 απορίες και χρειάζομαι τι βοήθεια σας..

Μένω Αμερική και έχω international άδεια οδήγησης για αυτοκίνητο. Λόγο ότι θα έρθω για ένα μηνα το καλοκαίρι σκέφτομαι αντί να αγοράσω η να νοικιάσω αυτοκίνητο θα ήταν καλύτερα να αγόραζα ένα σκοοτερακι. Ξέρει κανεις αν θα μπορώ να οδηγήσω μηχανάκι ως 50cc (η και 125cc) με την άδεια? Η άδεια που έχω είναι αυτοκινητου..

Επίσης αν τελικά αποφασίσω να αγοράσω αυτοκίνητο τι επιλογές έχω ως 2000-3000 euro? Θέλω κάτι να κάνω τι δουλειά μου το καλοκαίρι αλλα μην είναι και κανένα subaru vivio...

Δημοσ.

Δεν ξέρω στα σίγουρα αν μπορείς να οδηγήσεις μηχανή με το δίπλωμά σου. Λογικά πάντως νομίζω πως όχι. Εκεί που είσαι τώρα μπορείς;

Σκοπεύεις να αγοράσεις αυτοκίνητο για τον 1 μήνα που θα είσαι ελλάδα; Λίγο κουλό μου ακούγεται. Δες πάντως εδώ ένα πρόχειρο search για αυτοκίνητα 2000-3000 ευρώ. Ή θα πας σε... subaru vivio 8-10 χρόνων, ή σε μεγαλύτερο αλλά 12-15 ή και παραπάνω χρόνων.

Δημοσ.

Έρχομαι κάθε καλοκαίρι άρα συμφέρει να αγοράσω ένα να το έχω αντί να νοικιάζω..σε 2 καλοκαιρια θα δώσω σε ενοικιαζόμενο όσο θα έκανε να αγόραζα ένα. ακόμα και νίνιο να είναι βασικά είναι ok γιατί τέτοιο είδος θα νοίκιαζα anyways..thanks για το link

Δημοσ.

Έχεις Αμερικάνικο διαβατήριο? Εγώ απ' ότι ξέρω μηχανάκια οι τουρίστες νοικιάζουν με διαβατήριο γι' αυτό πάνε και σκοτώνονται (στην Κρήτη έχει ξερολιθιές διακοσμημένες με Γερμανούς). Μπορείς όμως να πάρεις τηλέφωνο μια τυχαία επιχείρηση ενοικίασης και να ρωτήσεις αν έχεις ελληνικό.

Δημοσ.
Έρχομαι κάθε καλοκαίρι άρα συμφέρει να αγοράσω ένα να το έχω αντί να νοικιάζω..σε 2 καλοκαιρια θα δώσω σε ενοικιαζόμενο όσο θα έκανε να αγόραζα ένα.

Καθαρό αμερικάνικο μυαλό έλληνα! :-D

Δημοσ.

Αυτο που λες γινεται μονο μεταξυ των μελων της ευρωπαικης ενωσης.Νομιζω πως αν εχεις βγαλει διπλωμα αυτοκινητου στην ελλαδα και πας σε αλλη ευρωπαικη χωρα μπορεις να οδηγησεις μηχανακι χωρις να χρειαζεσαι αδεια για μηχανη

Δημοσ.
Αυτο που λες γινεται μονο μεταξυ των μελων της ευρωπαικης ενωσης.Νομιζω πως αν εχεις βγαλει διπλωμα αυτοκινητου στην ελλαδα και πας σε αλλη ευρωπαικη χωρα μπορεις να οδηγησεις μηχανακι χωρις να χρειαζεσαι αδεια για μηχανη

ναι ετσι είναι

στη γαλλία οδηγάς μεχρι 125cc με το δίπλωμα αυτοκινήτου Β

Δημοσ.

(στην Κρήτη έχει ξερολιθιές διακοσμημένες με Γερμανούς).

σόρι που πόσταρα χωρίς να συνεισφέρω στο θέμα, αλλά είμαι πάντα υπέρ της τόνισης απάλευτων ατακών. :lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...