MixalisX Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 για χαρά, παιδία αν εχετε την καλοσύνη πείτε μου ποια απο τις 2 καμερες προτεινεται? η διαφορα στην τιμή στο http://www.technixx.gr/'>http://www.technixx.gr/ είναι μονο 20 ευρό, και οι 2 σε πολύ καλύτερες τιμές απο το πλαίσιο. Επειδή απο το http://www.technixx.gr/ δεν μπορώ να βάλω απ'ευθιας link δείτε τις στο πλάισιο και πείτε μου. http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=19&category=69977547&product=1014943 http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=19&category=69977547&product=1098845 ευχαριστώ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MixalisX Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 anybody???? please Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolis00 Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Βασικά έχω ακουσει πως οι Canon σαν ψηφιακες μηχανές είναι οι καλύτερες κ με διαφορά!(τουλάχιστον στις δημοσκοπίσεις, 1ες βγαίνουν).Αν αγόραζα εγω μια τώρα, Canon θα έπαιρνα!Κ πιστεύω τα 8 mp σε καλύπτουν απόλυτα!(Αν δεν είσαι φωτογράφος) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MixalisX Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 φυσικά αυτό το έχω ακούσει και εγώ. Απλά πιστεύω ότι είναι μια φήμη που έχει μέινει απο παλία και δεν ισχύει σήμερα. Οπως πχ οτι η nokia βγάζει τα καλήτερα κινητα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prometheas Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Φιλε δεν υπάρχει καμμια σύγκριση... Σε ποιότητα φωτογραφίας η διαφορά υπέρ της Canon είναι μεγάλη. Πήγαινε σε ένα κατάστημα και δες της να σχηματίσεις γνώμη μόνος σου.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolis00 Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Φιλε δεν υπάρχει καμμια σύγκριση... Σε ποιότητα φωτογραφίας η διαφορά υπέρ της Canon είναι μεγάλη. Πήγαινε σε ένα κατάστημα και δες της να σχηματίσεις γνώμη μόνος σου.. Το εχω ακούσει κ εγώ αυτο.Συγκεκριμένα πως τα χρώματα των φωτογραφιών απο Canon είναι πιο "ζεστά" κ πιο φυσικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StavrosD Δημοσ. 26 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2008 Είχα το ίδιο δίλλημα πέρισυ όταν έψαχνα ψηφιακή φωτογραφική μηχανή για τον αδερφό μου. Είχα να επιλέξω μεταξύ μιας sony με 215 ευρώ και μιας canon με ίδια ανάλυση στα 245 ευρώ. Τελικά αγόρασα την canon όχι μόνω επειδή βγάζει πολύ καλύτερες φωτογραφίες (της sony έχουν μια πράσινη απόχρωση), αλλά και επειδή η τελική τιμή ήταν περίπου η ίδια καθώς η τιμή των memory stick τότε ήταν υπερδιπλάσια των sd. Μην ξεχάσεις να υπολογίσεις την τελική τιμή με κάρτα μνήμης ίδιας χωρητικότητας και στις δύο φωτογραφικές μηχανές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MixalisX Δημοσ. 27 Απριλίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2008 Είχα το ίδιο δίλλημα πέρισυ όταν έψαχνα ψηφιακή φωτογραφική μηχανή για τον αδερφό μου.Είχα να επιλέξω μεταξύ μιας sony με 215 ευρώ και μιας canon με ίδια ανάλυση στα 245 ευρώ. Τελικά αγόρασα την canon όχι μόνω επειδή βγάζει πολύ καλύτερες φωτογραφίες (της sony έχουν μια πράσινη απόχρωση), αλλά και επειδή η τελική τιμή ήταν περίπου η ίδια καθώς η τιμή των memory stick τότε ήταν υπερδιπλάσια των sd. Μην ξεχάσεις να υπολογίσεις την τελική τιμή με κάρτα μνήμης ίδιας χωρητικότητας και στις δύο φωτογραφικές μηχανές. Συμφωνω απόλυτα για τις μνήμες. Βεβαια με το e-bay βρικα για την Sony 4GB για 15 ευρα. Οπότε δεν είναι σοβαρο πρόβλημα. Καλά για την ποιότητα των canon δεν το συζητάω απλά η sony αν δείτε τα links έχει καλύτερα χαρακτιριστικά. Για να πώ την αμαρτία μου μαλον θα πάρω το ρίσκο και θα πάω σε sony και αυτό γιατί πέρα απο τα χαρακτιριστικά είναι και καινούριο εντελώς μοντέλο. Μου φαίνεται υπερβολικό να μιλάμε για ''πράσσινες'' φωτογραφιες σήμερα. Απλά οκ, ακούσαμε την γνώμη όσον δεν εχουν Sony καποιός που να έχει δεν μας μιλισε. Να υπογραμμίσω εδώ ότι τα reviews που διάβασα του εξωτερικού είχαν πολύ καλά σχόλια. Παντως ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλες σας και πάλι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StavrosD Δημοσ. 27 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2008 Πήγαινε στο http://www.dpreview.com Έχει αναλυτικά review σχεδόν για όλες τις ψηφιακές, και έχει και φωτογραφίες που έχουν τραβήξει στην κανονική ανάλυση ώστε να κρίνεις μόνος σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prometheas Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Συμφωνω απόλυτα για τις μνήμες. Βεβαια με το e-bay βρικα για την Sony 4GB για 15 ευρα. Οπότε δεν είναι σοβαρο πρόβλημα. Καλά για την ποιότητα των canon δεν το συζητάω απλά η sony αν δείτε τα links έχει καλύτερα χαρακτιριστικά. Για να πώ την αμαρτία μου μαλον θα πάρω το ρίσκο και θα πάω σε sony και αυτό γιατί πέρα απο τα χαρακτιριστικά είναι και καινούριο εντελώς μοντέλο. Μου φαίνεται υπερβολικό να μιλάμε για ''πράσσινες'' φωτογραφιες σήμερα. Απλά οκ, ακούσαμε την γνώμη όσον δεν εχουν Sony καποιός που να έχει δεν μας μιλισε. Να υπογραμμίσω εδώ ότι τα reviews που διάβασα του εξωτερικού είχαν πολύ καλά σχόλια. Παντως ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλες σας και πάλι. a) Δεν αγοράζουμε μηχανή από τα τεχνικά χαρακτηριστικά τους και μόνο αλλά ψάχνουμε και κοιτάζουμε reviews σοβαρών sites Οι SD καρτες είναι παντού φτηνότερες από τα Memory Sticks και έχεις πολύ μεγαλύτερη επιλογή και ποικιλία. γ) Ειχα και Sony (DSC-V1 - DSC T100) & Canon (Powershot S3 Is) οπότε είμαι σε θέση να κρίνω αντικειμενικά. Μετά από 6 μήνες ξεφορτώθηκα τις Sony και ησύχασα.. Μια ξαδέρφη μου που ήταν στο ιδιο δίλημμα το καλοκαίρι δεν ακουσε τις συμβουλές οσων ξερουν και αγορασε Sony κανοντας μάλιστα πλάκα σε μένα για την γκουμούτσα που εχω..Οταν η ξαδέρφη μου εβγαλε τις πρώτες φωτογραφίες με την καινούργια της Sony γελουσα εγώ.. Οτι και να παρεις καλορίζικο απλά μην έχεις παρωπίδες και μην σε ελκύει μόνο το ονομα.. Η Sony ειναι μια μεγάλη εταιρεία και είναι πολύ καλή σε συγκεκριμενα ηλεκτρονικά είδη (Π.χ ΤV-videocameras) αλλά η φωτογραφία δεν είναι το φόρτε της Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nomikaria Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Εγω εχω Canon(οχι το μοντελο που εχεις βαλει εδω) και ειμαι πολυ ευχαριστημενη.Βεβαια,δεν ειχα ποτε Sony ή αλλη μαρκα ψηφιακη ωστε να μπορω να συγκρινω αλλα εχω διαβασει τα καλυτερα για την Canon (κι οντως ισχυουν..).Δεν ξερω και πολλα απο τεχνικα χαρακτηριστικα παντως οι φωτο που βγαζουν ειναι οι πιο καθαρες που εχω δει.Επισης,το μενου των canon μου φαινεται πιο φιλικο κι ευχρηστο απο των Sony (μια φιλη εχει μια Sony και εχει πολυ δυσχρηστο μενου..) Απο αυτες που παραθετεις,η Canon ειναι και πιο ομορφη αλλα αυτο ειναι καθαρα υποκειμενικο. Kαλη τυχη οποια κι αν επιλεξεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MixalisX Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 ακουσα προσεκτικά τις συμβουλες σας, διάβασα καμια 5-6 αναλυτικά expert reviews και κατέλειξα στο ότι και οι 2 μηχανές είναι πολύ καλές. Διαλεξα τελικά την sony παρά τις συμβουλές σας γιατι απο όσα είδα και διάβασα κατάλαβα ότι σιγουρα δεν θα βγάζει κακές φωτογραφίες. Οσο για τις μνήμες δεν καταλαβαίνω γιατι προβληματίζεστε κάποιοι. Ασχετα άν τα 4gb κοστίζουν 60 ευρά στην εληνική αγορά, εγώ τις παράγκειλα από e-bay με 17 ευρα παρακαλώ. Μόλις την πάρω στα χέρια μου θα σας πώ εντυπώσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sdfun Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Καμμία σχέση. Οι canon είναι πολύ καλύτερες μηχανές από τις sony. Τις sony θα την έβαζα κάτω κι από πολλές άλλες μάρκες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MixalisX Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 http://www.imaging-resource.com/PRODS/W170/W170A.HTM Αναλυτικότατο review με σχολια και δειγματα φωτογραφιων και video. Αυτό και το ότι την είδα και την δουλεψα απο κοντά με εκανε να την παραγκλείλω (για 250 euro). Despite all the fancy features and the attractive body, what makes the W170 a Dave's Pick is its image quality. Don't take a loupe to these 10.1-megapixel images, but print them and you'll see what we mean. Good color and detail at large print sizes. And that, after all, is what you buy a camera for. EDIT Εδώ http://forums.dpreview.com/forums/readflat.asp?forum=1009&message=27584952&changemode=1 γινετάι μια πολύ ωράια συζήτηση μεταξύ των μηχανών αυτών συγκεκριμένα μεταξύ αλλών και με την Canon PowerShot SD870. Αν και τα αποτελλέσματα τις φέρνουν πολύ κοντά μεταξύ τους οι περισσότεροι πηγαίνουν προς την sony. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prometheas Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Καλορίζικη και σου εύχομαι να την χαρείς πραγματικά... Απλά εξακολουθώ να πιστεύω οτι δεν χρειαζόνταν καν να ανοιξεις το θεμα αφου παρότι ολοι εδώ σου είπαν να προτιμήσεις Canon εσύ διάλεξες Sony. Προφανώς εκεί θα πήγαινες από την αρχή, οπότε έχασες απλά το χρόνο σου.. Παρεπιπτόντως το site που σναφέρεις για το review δεν ειναι αυτό που θα λέγαμε " τελείως αντικειμενικο".. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.