Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 νομιζω οτι καπου το χανω με τις πιστωσεις.ας πουμε εγω δεν παιρνω κινητα.και μουρχεται ενα 80αρι το διμηνο.πως διαολο πιστωνεται?αφου ουσιαστικα δεν υπαρχει μεγαλυτερη χρεωση απο το παγειο Και λοιπον ???? Κι εγω μονο το παγιο πληρωνω και μου αφαιρεσαν απο αυτο τελευταια τα 20 ευρω. Για αυτο στην πρωτη σελιδα ο ba_eas γραφει : Έχω συστήσει και φίλους μου και δεν έχουν κανένα πρόβλημα. (Απο τις συστάσεις και μόνο κιόλας δεν έχω πληρώσει συνολικά πάνω απο 30ευρώ).
-WISE- Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 xm αρχιζω να καταλαβαινω.βασικα φανταζομαι και ενα τηλ να τους παρω να τους ρωτησω η να τους στλ ενα μαιλ δεν υπαρχουν προβληματα αφου ειναι πολυ εξυπηρετικοι... ποιον εξοπλισμο εχεις?το speedtouch?
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 xm αρχιζω να καταλαβαινω.βασικα φανταζομαι και ενα τηλ να τους παρω να τους ρωτησω η να τους στλ ενα μαιλ δεν υπαρχουν προβληματα αφου ειναι πολυ εξυπηρετικοι...ποιον εξοπλισμο εχεις?το speedtouch? Εχω το Thomson speedtuch 780wl με ασυρματο μαζι.Μια χαρα ειναι.Ειναι και router μαζι. 4 pc εχω συνδεσει πανω του.
-WISE- Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Εχω το Thomson speedtuch 780wl με ασυρματο μαζι.Μια χαρα ειναι.Ειναι και router μαζι. ναι ειναι πολυ καλο.και γω αυτο μαλλον εχω.ρε συ μπορεις να δεις μοντελο και ταχυτητα?μου εμφανιζε απλα 2 υπολογιστες χωρις αλλες πληροφοριες διπλα στο ρολοι,οταν πατας πανω τους. (γουσταρω που εισαι ολη μερα μεσα και μου απαντας στις χαζοερωτησουλες!! :lol: )
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 .ρε συ μπορεις να δεις μοντελο και ταχυτητα?μου εμφανιζε απλα 2 υπολογιστες χωρις αλλες πληροφοριες διπλα στο ρολοι,οταν πατας πανω τους. Δεν το καταλαβα αυτο...
-WISE- Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 εννοω οτι σε ολες τις συνδεσεις,γραφει οταν αφησεις το ποντικι πανω στους 2 πολογιστες την ταχυτητα και την εταιρια...εμενα δεν μου εμφανιζει κατι τετοιο...
Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 εννοω οτι σε ολες τις συνδεσεις,γραφει οταν αφησεις το ποντικι πανω στους 2 πολογιστες την ταχυτητα και την εταιρια...εμενα δεν μου εμφανιζει κατι τετοιο... Παλι δεν καταλαβα....Που να αφησεις το ποντικι στους υπολογιστες ???
-WISE- Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Παλι δεν καταλαβα....Που να αφησεις το ποντικι στους υπολογιστες ??? xaxaxa!ρε συ εννοω οταν αφηνειος τον δειχτη του ποντικιου στα εικονειδιο με τους 2 υπολογιστες διπλα απο το ρολοι κατω δεξια.... εμενα μου γραφει ενα ξερο "συνδεση στο ιντερνετ"
Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 xaxaxa!ρε συ εννοω οταν αφηνειος τον δειχτη του ποντικιου στα εικονειδιο με τους 2 υπολογιστες διπλα απο το ρολοι κατω δεξια.... εμενα μου γραφει ενα ξερο "συνδεση στο ιντερνετ" Εμενα μου γραφει : Αυτη τη στιγμη ειστε συνδεδεμενοι στο Δικτυο Προσβαση: τοπικα και internet
bon1 Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 ναι ειναι πολυ καλο.και γω αυτο μαλλον εχω.ρε συ μπορεις να δεις μοντελο και ταχυτητα?μου εμφανιζε απλα 2 υπολογιστες χωρις αλλες πληροφοριες διπλα στο ρολοι,οταν πατας πανω τους. (γουσταρω που εισαι ολη μερα μεσα και μου απαντας στις χαζοερωτησουλες!! :lol: ) εβαλα νετ1 εδω και 2μηνες και ειμαι απολυτως ικανοποιημενος....δε με συστησε κανεις,,με τη δουλεια που εχω εκανα μονος μου γκαλλοπ για τις εταιριες και τελικα απο οτι βλεπω βγηκα δικαιωμενος για την επιλογη μου....
-WISE- Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 μραβο για το γουστο σου ....ειναι τρομεροοο.... bon καλως ορισες! εισαι και συ ενας ικανοποιημενος πελατης λοιπον. το παραπανω μην.που πηγαινει?
geogoku Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 παιδια ευχαριστω πολυ για ολες τις απαντησεις και πιστευω πως βοηθησατε και αλλα παιδια σχετικα με την εν λογω εταιρια. ελπιζω συντομα να κανω την συνδεση μου και να σας πω κατα ποσο ειμαι ευχαριστημενος. σας ευχαριστω ολους σας!!!
-WISE- Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Εμενα μου γραφει : Αυτη τη στιγμη ειστε συνδεδεμενοι στο Δικτυο Προσβαση: τοπικα και internet εμενα μου βγαζει 2 εικονιτσες.ενα με δυο υπολογιστες κλασικα που αμα αφησεις το ποντικι λεει ενα απλο "Συνδεση internet",και αλλο ενα ακριβως διπλα (παλι με δυο υπολογιστες) που αμα αφησεις το ποντικι γραφει Τοπικη συνδεση Ταχυτητα:100.0 Μbit/δευτ. δηλαδη δν λεει πουθενα πληροφοριες για το ποσο συνδεομαι και λοιπα... παιδια ευχαριστω πολυ για ολες τις απαντησεις και πιστευω πως βοηθησατε και αλλα παιδια σχετικα με την εν λογω εταιρια. ελπιζω συντομα να κανω την συνδεση μου και να σας πω κατα ποσο ειμαι ευχαριστημενος. σας ευχαριστω ολους σας!!! νασαι καλα geogoku!!ειμαι σιγουρος οτι δεν θαχεις προβλημα!αλλα αμα εχεις μη ζητας απο μενα τα λεφτα σου πισω!:cool: απτον Γιαννη ζητα τα δεν εχω προβλημα!!:lol:
geogoku Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 νασαι καλα geogoku!!ειμαι σιγουρος οτι δεν θαχεις προβλημα!αλλα αμα εχεις μη ζητας απο μενα τα λεφτα σου πισω!:cool: απτον Γιαννη ζητα τα δεν εχω προβλημα!!:lol: το πολυ πολυ μετα να κανω "αρνητικη" συσταση...δηλαδη μα τους πω οτι μου ειπατε πως ειναι η χειροτερη εταιρια...:-D:-D:-D:-D
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.