geogoku Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 καλησπερα σας.το τελευταιο μηνα σκεφτομαι να αλλαξω τον ΟΤΕ και να παω στην Netone. Θα ηθελα να μου πουν συνδρομητες της παραπανω εταιριας για το ποσο ευχαριστημενοι ή δυσαρεστημενοι εχουν μεινει.ευχαριστω.
Γιάννης Platano Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Εχω netone απο 19 Νοεμβριου 2007 και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος !!! Ενεργοποιηση σε 20 μερες , χωρις τηλεφωνο μονο 3 ωρες και ολα ειναι αψογα.Μπορει να μην πιανω τα 24 Mbps αλλα μια χαρα ειμαι και στα 10 με 1 Mbps upload!!!!
geogoku Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Εχω netone απο 19 Νοεμβριου 2007 και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος !!! Ενεργοποιηση σε 20 μερες , χωρις τηλεφωνο μονο 3 ωρες και ολα ειναι αψογα.Μπορει να μην πιανω τα 24 Mbps αλλα μια χαρα ειμαι και στα 10 με 1 Mbps upload!!!! μεγιστη ταχυτητα σε download(kbps) ποσο εχεις πιασει?επισης σε ποια περιοχη εσαι?
Γιάννης Platano Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 μεγιστη ταχυτητα σε download(kbps) ποσο εχεις πιασει?επισης σε ποια περιοχη εσαι? Ειμαι Λυκοβρυση Αττικης.DSLAM Ν.Ηρακλειου. Μεχρι 980ΚΒ/sec εχω δει.
-WISE- Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 φιλε μου ειμαι κατοχος πακετου νετονε απο τον αυγουστο και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος. μενω αμπελοκηπους (dslam στο γηροκομειο) και δεν ειχα ποτε παραπονο. ο,τι χρειαστηκα ειτε με τηλ ειτε με εμαιλ αμεσως μου απαντουσαν! δεν κατεβαζω απο RS,σχεδον παντα torrent.απλα ενημερωτικα εχω φτασει στο RS μεχρι και 750 ΚΒ/s. νταξει τορεντακια εχω φτασει 1.5 ΜΒ/s
ba_eas Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Είμαι με Netone απο τον Αύγουστο περίπου....απολύτως κανένα πρόβλημα. Ταχύτητες κοντά στα 1.2-1.3 mb/sec. Έχω συστήσει και φίλους μου και δεν έχουν κανένα πρόβλημα. (Απο τις συστάσεις και μόνο κιόλας δεν έχω πληρώσει συνολικά πάνω απο 30ευρώ).
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Έχω συστήσει και φίλους μου και δεν έχουν κανένα πρόβλημα. (Απο τις συστάσεις και μόνο κιόλας δεν έχω πληρώσει συνολικά πάνω απο 30ευρώ). Εγω μονο προσφατα γλυτωσα 20 ευρω απο συσταση νεου συνδρομητη...:mad:
ba_eas Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Εγω μονο προσφατα γλυτωσα 20 ευρω απο συσταση νεου συνδρομητη...:mad: Γιατί ρε Γιάννη? Έχεις συστήσει και άλλους και δεν σου τα έχουνε πιστώσει? Εγώ μια φορά είχα περίπου τέτοιο πρόβλημα και τους πήρα τηλέφωνο και αμέσως μου είπανε ότι στον επόμενο λογαριασμό θα τακτοποιηθεί, όπως και έγινε..
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Γιατί ρε Γιάννη? Έχεις συστήσει και άλλους και δεν σου τα έχουνε πιστώσει? Εγώ μια φορά είχα περίπου τέτοιο πρόβλημα και τους πήρα τηλέφωνο και αμέσως μου είπανε ότι στον επόμενο λογαριασμό θα τακτοποιηθεί, όπως και έγινε.. Οχι,οχι .Απλα δεν ετυχε να συστησω αλλον !!!! Μια χαρα ειναι οι ανθρωποι εκει !!!!
kx5 Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Άλλος ένας ευχαριστημένος εδώ Το μόνο που ίσως σε ξενίσει είναι η voip τηλεφωνία.
Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Άλλος ένας ευχαριστημένος εδώ Το μόνο που ίσως σε ξενίσει είναι η voip τηλεφωνία. Για ποιο λογο ???? Μια χαρα ποιοτητα εχει.Ουτε ειχα προβλημα ουτε κανεις μου εχει παραπονεθει για την ποιοτητα.
kx5 Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Για ποιο λογο ???? Μια χαρα ποιοτητα εχει.Ουτε ειχα προβλημα ουτε κανεις μου εχει παραπονεθει για την ποιοτητα. Ναι, απλά όταν δεν θα έχει ρεύμα δεν έχει τηλέφωνο, όταν κολλάει το μόντεμ δεν θα έχει τηλέφωνο, σε αποσυγχρονισμούς δεν θα έχει τηλέφωνο, θα πρέπει να παίξει λιγάκι με τις καλωδιώσεις στο σπίτι κτλ κτλ...
Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Ναι, απλά όταν δεν θα έχει ρεύμα δεν έχει τηλέφωνο, όταν κολλάει το μόντεμ δεν θα έχει τηλέφωνο, σε αποσυγχρονισμούς δεν θα έχει τηλέφωνο, θα πρέπει να παίξει λιγάκι με τις καλωδιώσεις στο σπίτι κτλ κτλ... Εγω εχω βαλει ενα 600αρακι ups μονο για το router και κραταει 6 ωρες !!!!Οι αποσυγχρωνισμοι μου ειναι σπανιοι !!!Με τις καλωδιωσεις δεν ειχα το παραμικρο προβλημα.
Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Εγω εχω βαλει ενα 600αρακι ups μονο για το router και κραταει 6 ωρες !!!!Οι αποσυγχρωνισμοι μου ειναι σπανιοι !!!Με τις καλωδιωσεις δεν ειχα το παραμικρο προβλημα. Οπως και ναχει τυχον προβληματακια ειναι πολυ λιγοτερα απο αλλους εναλλακτικους.
-WISE- Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 ρε γμτ τλκ ισχυει αυτο με τις συστασεις νεων πελατων?? αντε να πειθω κοσμο σιγα σιγα και γω...δηλαδη σου κοβουν 20 ε απο τα 80 που ειναι το διμηνο? παντως αυτο με τους δυο πρωτους μηνες δωρεαν χωρις δεσμευση φαινεται πολυ καλη μαγκια!παιζει ναναι και η πρωτη εταιρια (που ασχολειται με τηλεπικοινωνιες και νετ) που το κανει.οποτε φιλε μου δοκιμαζεις και δεν εχεις να χασεις τπτ!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.