Προς το περιεχόμενο

Netone.ειστε ευχαριστημενοι???

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα σας.το τελευταιο μηνα σκεφτομαι να αλλαξω τον ΟΤΕ και να παω στην Netone.

Θα ηθελα να μου πουν συνδρομητες της παραπανω εταιριας για το ποσο ευχαριστημενοι ή δυσαρεστημενοι εχουν μεινει.ευχαριστω.

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εχω netone απο 19 Νοεμβριου 2007 και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος !!!

Ενεργοποιηση σε 20 μερες , χωρις τηλεφωνο μονο 3 ωρες και ολα ειναι αψογα.Μπορει να μην πιανω τα 24 Mbps αλλα μια χαρα ειμαι και στα 10 με 1 Mbps upload!!!!

Δημοσ.
Εχω netone απο 19 Νοεμβριου 2007 και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος !!!

Ενεργοποιηση σε 20 μερες , χωρις τηλεφωνο μονο 3 ωρες και ολα ειναι αψογα.Μπορει να μην πιανω τα 24 Mbps αλλα μια χαρα ειμαι και στα 10 με 1 Mbps upload!!!!

μεγιστη ταχυτητα σε download(kbps) ποσο εχεις πιασει?επισης σε ποια περιοχη εσαι?

Δημοσ.

φιλε μου ειμαι κατοχος πακετου νετονε απο τον αυγουστο και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος.

μενω αμπελοκηπους (dslam στο γηροκομειο) και δεν ειχα ποτε παραπονο.

ο,τι χρειαστηκα ειτε με τηλ ειτε με εμαιλ αμεσως μου απαντουσαν!

δεν κατεβαζω απο RS,σχεδον παντα torrent.απλα ενημερωτικα εχω φτασει στο RS μεχρι και 750 ΚΒ/s.

νταξει τορεντακια εχω φτασει 1.5 ΜΒ/s

Δημοσ.

Είμαι με Netone απο τον Αύγουστο περίπου....απολύτως κανένα πρόβλημα.

Ταχύτητες κοντά στα 1.2-1.3 mb/sec.

Έχω συστήσει και φίλους μου και δεν έχουν κανένα πρόβλημα. (Απο τις συστάσεις και μόνο κιόλας δεν έχω πληρώσει συνολικά πάνω απο 30ευρώ).

Δημοσ.

Έχω συστήσει και φίλους μου και δεν έχουν κανένα πρόβλημα. (Απο τις συστάσεις και μόνο κιόλας δεν έχω πληρώσει συνολικά πάνω απο 30ευρώ).

Εγω μονο προσφατα γλυτωσα 20 ευρω απο συσταση νεου συνδρομητη...:mad::mad:

Δημοσ.
Εγω μονο προσφατα γλυτωσα 20 ευρω απο συσταση νεου συνδρομητη...:mad::mad:

Γιατί ρε Γιάννη? Έχεις συστήσει και άλλους και δεν σου τα έχουνε πιστώσει? Εγώ μια φορά είχα περίπου τέτοιο πρόβλημα και τους πήρα τηλέφωνο και αμέσως μου είπανε ότι στον επόμενο λογαριασμό θα τακτοποιηθεί, όπως και έγινε..

Δημοσ.
Γιατί ρε Γιάννη? Έχεις συστήσει και άλλους και δεν σου τα έχουνε πιστώσει? Εγώ μια φορά είχα περίπου τέτοιο πρόβλημα και τους πήρα τηλέφωνο και αμέσως μου είπανε ότι στον επόμενο λογαριασμό θα τακτοποιηθεί, όπως και έγινε..

Οχι,οχι .Απλα δεν ετυχε να συστησω αλλον !!!! Μια χαρα ειναι οι ανθρωποι εκει !!!!

Δημοσ.

Άλλος ένας ευχαριστημένος εδώ :-)

Το μόνο που ίσως σε ξενίσει είναι η voip τηλεφωνία.

Δημοσ.
Άλλος ένας ευχαριστημένος εδώ :-)

Το μόνο που ίσως σε ξενίσει είναι η voip τηλεφωνία.

Για ποιο λογο ???? Μια χαρα ποιοτητα εχει.Ουτε ειχα προβλημα ουτε κανεις μου εχει παραπονεθει για την ποιοτητα.

Δημοσ.
Για ποιο λογο ???? Μια χαρα ποιοτητα εχει.Ουτε ειχα προβλημα ουτε κανεις μου εχει παραπονεθει για την ποιοτητα.

Ναι, απλά όταν δεν θα έχει ρεύμα δεν έχει τηλέφωνο, όταν κολλάει το μόντεμ δεν θα έχει τηλέφωνο, σε αποσυγχρονισμούς δεν θα έχει τηλέφωνο, θα πρέπει να παίξει λιγάκι με τις καλωδιώσεις στο σπίτι κτλ κτλ... :-D

Δημοσ.
Ναι, απλά όταν δεν θα έχει ρεύμα δεν έχει τηλέφωνο, όταν κολλάει το μόντεμ δεν θα έχει τηλέφωνο, σε αποσυγχρονισμούς δεν θα έχει τηλέφωνο, θα πρέπει να παίξει λιγάκι με τις καλωδιώσεις στο σπίτι κτλ κτλ... :-D

Εγω εχω βαλει ενα 600αρακι ups μονο για το router και κραταει 6 ωρες !!!!Οι αποσυγχρωνισμοι μου ειναι σπανιοι !!!Με τις καλωδιωσεις δεν ειχα το παραμικρο προβλημα.

Δημοσ.
Εγω εχω βαλει ενα 600αρακι ups μονο για το router και κραταει 6 ωρες !!!!Οι αποσυγχρωνισμοι μου ειναι σπανιοι !!!Με τις καλωδιωσεις δεν ειχα το παραμικρο προβλημα.

Οπως και ναχει τυχον προβληματακια ειναι πολυ λιγοτερα απο αλλους εναλλακτικους.

Δημοσ.

ρε γμτ τλκ ισχυει αυτο με τις συστασεις νεων πελατων??

αντε να πειθω κοσμο σιγα σιγα και γω...δηλαδη σου κοβουν 20 ε απο τα 80 που ειναι το διμηνο?

παντως αυτο με τους δυο πρωτους μηνες δωρεαν χωρις δεσμευση φαινεται πολυ καλη μαγκια!παιζει ναναι και η πρωτη εταιρια (που ασχολειται με τηλεπικοινωνιες και νετ) που το κανει.οποτε φιλε μου δοκιμαζεις και δεν εχεις να χασεις τπτ!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...