twistovios Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Γνωρίζει κάποιος αν και πότε θα γίνει η έλευση της Onteleocoms στη Θεσσαλονίκη?
lazarosgr Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Σε τηλεφωνικη επικοινωνια που ειχα απο κινητο μαζι τους μου ηπανε πωσ ερχεται τελος της χρονιας , για την ακριβεια μεσα στα χριστουγεννα. Οσον αφορα τις τιμες καλες μου φανηκαν.
lazarosgr Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Εχω forthnet και ειναι χαλια τωρα τελευταια. Βρισκομε μακρια απο dslam. Ακουσα πως η ΟΝ στην Αθηνα ειναι μια χαρα. Ενδιαφερομε για την δευτερη γραμμη που εχω. Αν εχετε να μου προτεινετε κατι αλλο πολυ ευχαριστος.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Εχω forthnet και ειναι χαλια τωρα τελευταια.Βρισκομε μακρια απο dslam. Ακουσα πως η ΟΝ στην Αθηνα ειναι μια χαρα. Ενδιαφερομε για την δευτερη γραμμη που εχω. Αν εχετε να μου προτεινετε κατι αλλο πολυ ευχαριστος. μάντεψε σε ποιο μέρος θα είναι το dslam της On Telecoms... ...στο ίδιο με αυτό της Forthnet, άρα και πάλι μακρυά θα είσαι (όλα τα dslams μιας περιοχής είναι στο ίδιο κτήριο, ΟΤΕ και εναλλακτικών)
poulinos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Εχω forthnet και ειναι χαλια τωρα τελευταια.Βρισκομε μακρια απο dslam. Ακουσα πως η ΟΝ στην Αθηνα ειναι μια χαρα. Ενδιαφερομε για την δευτερη γραμμη που εχω. Αν εχετε να μου προτεινετε κατι αλλο πολυ ευχαριστος. με προλαβε ο thresh?τι θα πει η On στην αθηνα ειναι μια χαρα?ποιος λεει κατι το τοσο γενικο?θα στο πω παρα πολυ απλα.το ποσο θα παιξεις εξαρτατε καθαρα απο την αποσταση απο το αστικο κεντρο που για ολους τους provider ειναι το κεντρο του οτε και απο ποιοτητα χαλκου.οταν πας απο forthnet σε ον η το αναποδο θα παρεις παλι τον ιδιο χαλκο του οτε απο το 1950.αν τωρα το αλλο ζευγαρι ειναι λιγο καλυτερο τοτε θα κλειδωσεις λιγο πιο πανω.ειδικα με on θα κλειδωσεις στον ιδιο χαλκο πιο αργα απο την forthnet διοτι η forthnet σε κλειδωνει με Noise margin 6 ενω πχ η οτενετ και on me 8-9.αν θες να στα εξηγησω καλυτερα με μεγαλη μου χαρα.δεν υπαρχει η ταδε ετερεια ειναι καλα.εξαρτατε ποιοτητα καλωδιου και μηκος.εχω γνωστο με 3 adsl vivodi ,forthnet ,otenet.και οι 3 ειναι χαλια με θορυβο 44(attenuation) παρολο που ειναι εναμισι χιλιομετρο μακρια.απλα το καλωδιο ειναι διαλυμενο ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ.και κλειδωνει σε ολες τις γραμμες πανω κατω 3-4 mbit.
poulinos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2008 μου θυμισες καποιον που ειχε βαλει οτενετ και του λεει η οτενετ δεν παιζεις εισαι μεγαλη αποσταση.και μετα πηγε να ενεργοποιησει forthnet λες και θα αλλαζε τιποτα.αφου το ιδιο καλωδιο ειναι.το ιδιο ειχε κανει καποιος αλλος με hol και forthnet.οταν δεν παιζεις με μια κατα 99 τις εκατο δεν θα παιξεις ουτε με αλλες.ακομακαι αν παιξεις θα ειναι στο οριακοτατο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.