twistovios Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Λοιπόν, είμαι κάτοχος ενός Toshiba A200-10W με Windows Vista επάνω και αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα: Πολλές φορές, όταν το Laptop μπαίνει σε sleep mode, και το ξαναξεκινάω, μου δείχνει πως δεν υπάρχει περασμένος driver της κάρτας ήχου και δεν αναπαράγει ήχο... Κάνοντας επανεκίνηση, το πρόβλημα λύνεται και ο driver λειτουργεί κανονικά. Το πρόβλημα αυτό εμφανίζεται πάρα πολύ συχνά, σχεδόν 7 στις 10 φορές που το laptop 'ξυπνάει' από sleep mode. Το δεύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζω έχει να κάνει με την εικόνα. Όταν συνδέω το laptop με την Samsung TV 32'', ενώ αρχικά με άφηνε από τις ρυθμίσεις να κάνω display σε multiple monitors, πλέον δεν με αφήνει. Πρέπει να διαλέγω ή την οθόνη του laptop, ή την Samsung. Και σαν να μην φτάνει αυτό, ώρες ώρες, εκεί που δείχνει κανονικά στη Samsung, ξαφνικά σταματάει να δείχνει και ακούγεται ο ήχος σαν να αφαιρείς κάποια εξωτερική συσκευή από το σύστημα και δεν παίζει εικόνα πουθενά!! Η TV αρχίζει και αναβοσβύνει το λαμπάκι της σαν να μην υπάρχει πηγή αναπαραγωγής εικόνας στο PC mode, και δεν παίρνω εικόνα ούτε στο laptop. Για να πάρω εικόνα στο laptop πρέπει να αποσυνδέσω το καλώδιο από τη Samsung. Αυτό το πρόβλημα μερικές φορές εξακολουθεί να υπάρχει και μετά από restart, συνδέω δηλαδή laptop με Samsung, και αν και την αναγνωρίζει σαν συνδεδεμένη συσκευή και χάνεται η εικόνα από την οθόνη του laptop, παρόλα αυτά δεν έχω εικόνα στη Samsung, παρά μόνο αναβοσβύνει συνέχεια το λαμπάκι της, σαν να περιμένει να συνδέσω συσκευή. Σαν να αντιλαμβάνεται το laptop δηλαδή την σύνδεση της Samsung, αλλά δεν αντιλαμβάνεται η Samsung την υπάρξη laptop. Και το κάνει αυτό ώρες ώρες. Συνήθως δείχνει κανονικά και διακόπτει ξαφνικά... Καμιά βοήθεια??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.