Voodooman Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Καλησπέρα, ένας φίλος μου έχει μία καφετέρια με wireless δίκτυο 200 μέτρα μακριά απ'το σπίτι μου και μου είπε ότι μπορώ να πάρω bandwidth από το δίκτυό του. Προσανατολίζομαι λοιπόν στην αγορά ενός Wi-Fi USB adaptor. Επειδή βλέπω τις τιμές τους να ποικίλουν από τα 20 ως τα 60+ ευρώ, θα ήθελα να ρωτήσω γιατί συμβαίνει αυτό; Διαφέρει η ποιότητα στην λήψη τους ή υπάρχει καποιος άλλος λόγος; Γενικά υπάρχει κάποιο που να είναι δοκιμασμένο και αναγνωρισμένο; Που να είναι γνωστό για τις δυνατότητές του; Ευχαριστώ!
poulinos Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 πληρωνεις ονομα ποιοτητα εμβελεια κτλ.το βασικο ειναι να φτανει και το σημα μεχρι εσενα αλλα και το δικο σου μεχρι αυτον.οποτε καλυτερα μια pci με κατευθυντικη κερεα γιατι τα usb δεν παιρνουν κερεεα συνηθως.
Voodooman Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Το PC είναι καταχωνιασμένο κάτω από γραφείο, αδύνατον να βγει σε πιο εμφανή θέση. Η κεραία της PCI δεν θα έχει ζόρια που θα είναι χωμένη εκεί κάτω; Και τελικά και εδώ ισχύει το ό,τι πληρώνεις παίρνεις; Το ρωτάω αυτό γιατί με ένα Gigabyte των ?30 που δοκίμασα, η δουλειά έγινε ικανοποιητικά, απλά θα ήθελα να ξέρω αν θα δω αισθητή διαφορά με ένα ακριβότερο.
poulinos Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 και στην pci μπορεις να βαλεις επεκταση.τωρα το ακριβοτερο δεν σημαινει παντα και καλυτερο.γραφουν ποσο εκμπεμπουν κτλ το κα8ενα στα χαρακτηριστικα του.αλλα και αν μπει καπου διαφορετικα ειτε το ασυρματο ρουτερ ειτε το usb stick μπορει να παιξουν καλυτερα.και η θεση παιζει ρολο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.