Προς το περιεχόμενο

INNOVATOR OBSIDIAN W230R T5450 2048MB 160GB

kazaven

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν κανεις φορματ δεν θα εχεις κανενα προβλημα.

Για την αδελφη σου μολις το παρεις, αν βαλεις Xp δεν θα εχεις προβλημα.

Για το δικο σου ισως αν εβαζες καποιο προγραμμα για να τρεχει 2 λειτουργικα ισως να εβλεπες διαφορα

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Συγχαρητήρια για το review

Το πήρα για το θείο μου και μέχρι στιγμής φαίνεται πολύ καλό. Μικρό και ελαφρύ ενώ είναι και σχετικά δυνατό. Η τιμή είναι πολύ καλή ενώ υπάρχει και προέκταση εγγύησης για άλλα 2 χρόνια (σύνολο 3) με 100 ευρώ

18554346on0.jpg

Δημοσ.

Ευχαριστω....

Εδω και ενα μηνα το δουλευω καθε μερα χωρις κανενα απολυτος προβλημα μεχρι στιγμης

Δημοσ.

θα συμφωνησω και εγω

το αγορασε προχθες ενας φιλος και μου το εφερε και το εστησα...

ειλικρινα δεν το περιμενα τοσο καλο ...

εβαλα xp και δοκιμασα hd video 1080i και επαιξε ανετοτατα ...70-80% ο επεξεργαστης.ειλικρινα αν δεν ειχα παρει 15αρη τα χριστουγενα (μεσω πιστωτικης σε δοσεις) θα επερνα ενα για μενα

πραγματικα με εξεπληξε ευχαριστα ...

Δημοσ.
Αν κανεις φορματ δεν θα εχεις κανενα προβλημα.

Για την αδελφη σου μολις το παρεις, αν βαλεις Xp δεν θα εχεις προβλημα.

Για το δικο σου ισως αν εβαζες καποιο προγραμμα για να τρεχει 2 λειτουργικα ισως να εβλεπες διαφορα

Δεν θέλω να βάλω καθόλου windows! Το πρόβλημα πάντως μετά από λίγη σκέψη πρέπει να οφείλεται στο ότι τα xp δεν είδαν καθόλου primary partition!

Δημοσ.
Η τιμή είναι πολύ καλή ενώ υπάρχει και προέκταση εγγύησης για άλλα 2 χρόνια (σύνολο 3) με 100 ευρώ

Οι επεκτάσεις της εγγύησης είναι δύο τύπων:

[1] από 1 χρόνο σε 2, κόστος 69ε http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.909094

[2] από 1 σε 3 χρόνια, κόστος 99ε http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.909095

Επειδή δεν έχω μακρά εμπειρία με laptops, πρέπει να προχωρήσω στην αγορά της εγγύησης; Εάν, ναι ποια από τις 2 προτείνετε;

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Λοιπον σχεδον 2 μηνες σε καθημερινη σχεδον εργασια και κανενα απολυτος προβλημα...

Εχω ξετρελαθει με το μηχανακι

Δημοσ.

η οθονη φαινετε πολυ μικρη? μπορεις ανετα να πεξεις κανα παιχνιδι?Αυτο με ενδιαφερει κυριως

Δημοσ.

καλησπέρα στο forum.Ενδιαφέρομαι για το συγκεκριμένο laptop και θέλω να ρωτήσω κάτι που δεν έχω δει να αναφέρεται.

Έξοδος ήχου υπάρχει?'Η μόνο τα ηχεία?Αναφέρεται η κάρτα realtek και μία είσοδος για mic...Thanx

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...