kazaven Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Το παρελεβα πριν 5 μερες και μεχρι στιγμης ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Σας παραθετω ενα Link απο το E-shop για να δειτε τα χαρακτηρηστικα του: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.909176 Το νέο Innovator notebook διαθέτει πανίσχυρα υποσυστήματα και βάρος μόλις 1.83 κιλά, αποτελώντας την καλύτερη πρόταση για φορητό computing. Είναι ιδανικό για επαγγελματίες που μετακινούνται συχνά και χειρίζονται αρχεία της εργασίας τους. # Επεξεργαστής: Intel Core 2 Duo Processor T5450 (1.66 GHz), στα 667 MHz με 2MB L2 Cache. # Οθόνη: 12.1'' WXGA με ανάλυση 1.280 x 800. # Μνήμη: 2048MB DDR2. # Σκληρός Δίσκος: 160GB SATA. # Οπτικός Δίσκος: DVD-RW Drive. # Floppy Disk: Δεν περιλαμβάνεται. # Κάρτα γραφικών: Intel GMA X3100. # Ενσύρματη επικοινωνία: Ethernet LAN 10/100Mbps LAN. # Ασύρματη επικοινωνία: Wireless LAN (802.11b/g). # Διασυνδέσεις: 3 x USB 2.0, 1x IEEE 1394, 1 x VGA, 1 x RJ45, 1 x MIC-in jack, 1 x DC-in jack. # Θέσεις επέκτασης: 1 x Express Card slot 34 / 54mm. # Ήχος: Realtek ALC883. # Μπαταρία: Ιόντων Λιθίου 4cells. # Διαστάσεις (W x L x H): 296 x 227 x 26.3 - 31mm. # Βάρος: 1.83kg. # Λογισμικό: Δεν διατίθεται. # Εγγύηση: 1 χρόνος. Αν και στην αρχη ημουν λιγο αγχωμενος, μολις το εβγαλα απο το κουτι αλλαξα γνωμη... Φαινεται πως το E-shop εκανε καλη δουλεια. Μια λιτη και στοιβαρη κατασκευη στις 12,1 ιντσες. Το πολυ απλο ντιζαιν και τα δυνατα δεσιματα, των επιμερους τμηματων του φορητου, του προσδιδουν μια αισθηση πιοτητας που θα ικανοπιοιση και τους ποιο απαιτητικους. Το γεγονος οτι ερχεται χωρις λειτουργικο, δινει την δυνατοτητα να βαλει ο καθενας οτι θελει χωρις προβληματα.(υπαρχει CD με Drivers για Vista και Xp, εγω εχω βαλει Xp και δουλευει αψογα). Ολες οι μετρησεις που εχω κανει ειναι εμπειρηκες , χωρις την χρηση εργαλειων-προγραμματων. Η οθονη ειναι απλα τελεια απο οποια γωνια και αν δεις, ο επεξεργαστης σχεδον αθορηβος και απο θερμοκρασιες τιποτα το περιεργο.( Αν το κρατας στα ποδια μονο θα καταλαβεις οτι βγαζει ζεστη). Την καρτα γραφικων δεν την ξερω καλα, αλλα εχω παιξει το Mohha και σημερα επαιξα και το WOW. Αυτα γενικα για το μηχανημα, αν θελετε κατι ποιο συγκεκριμενο γραψτε εδω Σας παραθετω και μερικες φωτογραφιες και ενα βιντεο για να δειτε καλυτερα τι "παιζει" μετο μηχανημα. Φωτογραφιες: Βιντεο:
Papajohn Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Kαλημέρα, Ευχαριστώ πολύ για το mini review και το video!! Θα ήθελα να σε ρωτήσω μόνο για την διάρκεια την μπαταρίας. Τώρα που το έχεις λίγο περισσότερο, έχεις καμμια πιο ακριβή πληροφορια? Αναφέρεις ότι με dvd-divx κρατάει 2ωρο, το οποίο για μένα είναι ΠΑΡΑ πολύ καλό, αναλογά με το τι αναφέρεσαι! Αν μιλάς για dvd ωστε το drive να δουλεύει τότε το 2ωρο είναι απιστευτο, αν μιλάς για divx τότε είναι απλώς ικανοποιητικό. Με χρήση wifi για serfaάρισμα βγάζει 1,5 ώρα?
Technology fan Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Πολύ ωραίο το review σου! Αν δεν επαιρνα πριν λίγο καιρό laptop πίστεψέ με θα παιρνα τώρα, και αυτό λέει πολλα! ΕΥΓΕ
kazaven Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Με το Dvd drive σε λειτουργια μου εβγαλε εριπου 1,2 ωρες....
nikos.g Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Αγόρασα και γω το εν λόγω laptop! Θα τρέχω μόνο linux... προς το παρόν του έβαλα ubuntu 8.04 (amd64) και όλα αναγνωρίστηκαν χωρίς καμία μα καμία δική μου επέμβαση! Παίζουν... 1) Η κάρτα γραφικών (μαζί και το compiz με όλα του τα εφέ!) 2) Η κάρτα ήχου 3) Η κάρτα wifi 4) το touchpad Εάν θέλετε κάτι άλλο σε ότι αφορά στο linux και στο συγκεκριμένο laptop ρωτήστε με!
gtso Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Απ'ότι φαίνεται παιδιά το μηχάνημα είναι απλώς τέλειο!!!
nikos.g Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Αγόρασα και γω το εν λόγω laptop! Θα τρέχω μόνο linux... προς το παρόν του έβαλα ubuntu 8.04 (amd64) και όλα αναγνωρίστηκαν χωρίς καμία μα καμία δική μου επέμβαση! Παίζουν... 1) Η κάρτα γραφικών (μαζί και το compiz με όλα του τα εφέ!) 2) Η κάρτα ήχου 3) Η κάρτα wifi 4) το touchpad Εάν θέλετε κάτι άλλο σε ότι αφορά στο linux και στο συγκεκριμένο laptop ρωτήστε με! Επίσης σήμερα δοκίμασα και το card reader, το οποίο μόλις έβαλα μία κάρτα έγινε mount από το linux και άνοιξε ένα νέο παράθυρο. Όλα δουλεύουν άψογα λοιπόν με το εν λόγω laptop και το linux!
genos2000 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Γεια σας παιδιά!Αυτοί που πήρατε το εν λόγω λαπτοπάκι μπορέτε να δείτε τι χωρητικότητα εχει η μπαταρία σε mh?
nikos.g Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Γεια σας παιδιά!Αυτοί που πήρατε το εν λόγω λαπτοπάκι μπορέτε να δείτε τι χωρητικότητα εχει η μπαταρία σε mh? Λοιπόν είναι: 2400 mAh
nikos.g Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Με χρήση wifi για serfaάρισμα βγάζει 1,5 ώρα? Ναι!!! Χρησιμοποιώ πάντως linux, η διαχείρηση της μπαταρίας σίγουρα γίνεται με διαφορετικό τρόπο από ότι στα win. Πάνω κάτω πιστεύω βέβαια ότι εκεί θα κυμαίνεται και στα windows. Βγαίνουν λοιπόν γύρω στις 2 ώρες με χαμηλή όμως φωτεινότητα στην οθόνη.
cptX Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Μπορεί να γράψει κάποιος το link με το datasheet του συγκεκριμένου laptop? Από σέρβις τι γίνεται?
kazaven Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Το service απο οτι ξερω το εχει αναλαβει το E-shop.
nikos.g Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Σκεφτόμουνα το συγκεκριμένο laptop να το προτείνω και στην αδερφή μου... στην οποία όμως θα ήθελα να εγκαταστήσω XP. Έτσι πήγα στο δικό μου για δοκιμή να κάνω ένα boot από το cd των XP για να δω εάν υπάρχει κανένα πρόβλημα.... Ξεκινώντας λοιπόν από το cd των XP ο υπολογιστής δεν φτάνει καν στην χαρακτηριστική μπλε οθόνη (με γράμματα) της εγκατάστασης των windows. Εσύ τι πρόσεξες κατά την εγκατάστασή σου? Θυμίζω εδώ ότι στο δικό μου έχω βάλει μόνο linux και δεν είχα αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα κατά την εγκατάσταση. Μήπως το ότι δεν ξεκινάει η εγκατάσταση των xp οφείλεται στο ότι όλος ο σκληρός είναι σε διάφορα partitions τα οποία όλα είναι σε ext3 format? Λογικά βέβαια δεν θα έπρεπε να υπάρχει πρόβλημα... δεν το έχω ξανασυναντήσει ποτέ αυτό. Το μηχάνημα έχει serial ata σκληρό, αλλά θα έπρεπε να ξεκινάει η εγκατάσταση....τουλάχιστον μέχρι το σημείο όπου θα δέχονταν εξωτερικά τους serial ata drivers, δίκιο δεν έχω?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.