chek2fire Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Για δες μέσω synaptic έχεις εγκαταστήσει το πακέτο unrar Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
satmania1 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 chek2fire είσαι άπαιχτος φιλε....) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
satmania1 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 chek2fire γίνετε να στέλνουμε αρχεία rar η οτιδήποτε άλλο μέσο amsn όπως κάνουμε στο msn-XP το δοκίμασα αλλα τίποτα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stathakis21 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 chek2fire γίνετε να στέλνουμε αρχεία rar η οτιδήποτε άλλο μέσο amsn όπως κάνουμε στο msn-XP το δοκίμασα αλλα τίποτα.... οπως ανοιγεις 1 παραθυρο συνομιλιας κατω δεξια εχει 1 εικονιδιο με 1 φακελο...πατας εκει και στελνεις.... πες μου αυτο που ρωτησα,μιας και ψαχνει το amsn...αν πατησεις στο φακελακι για να πας στην σελιδα του hotmail,μπαινει ή σου ζητα κωδικο?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
satmania1 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 κάθε φορα που μπαίνω μου ζητάει κωδικό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stathakis21 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 κάθε φορα που μπαίνω μου ζητάει κωδικό... οκ...κατι βλακεια παιζει(και δε συμβαινει μονο με το amsn)...λογικα συντομα θα διορθωθει...θενξ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cygnus Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Στην αναπαραγωγή βίντεο (είτε με vlc είτε με άλλο πρόγραμμα) υπάρχουν κάποια οριζόντια "σπασίματα" στην οθόνη. Γνωρίζετε κάποια ρύθμιση που να τα αντιμετωπίζει; -----Προστέθηκε 27/9/2008 στις 11 : 54 : 13----- Από την 32bit έκδοση σκέφτομαι να περάσω στην 64bit..Θα δω κάποια διαφορά; Με τα προγράμματα θα έχω κανένα πρόβλημα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
markelos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Στην αναπαραγωγή βίντεο (είτε με vlc είτε με άλλο πρόγραμμα) υπάρχουν κάποια οριζόντια "σπασίματα" στην οθόνη. Γνωρίζετε κάποια ρύθμιση που να τα αντιμετωπίζει; -----Προστέθηκε 27/9/2008 στις 11 : 54 : 13----- Από την 32bit έκδοση σκέφτομαι να περάσω στην 64bit..Θα δω κάποια διαφορά; Με τα προγράμματα θα έχω κανένα πρόβλημα; Αυτό με τα σπασίματα το έχω παρατηρήσει και γω τώρα τελευταία ειδικά όταν βλέπω ταινίες HD. Όσο για τα 64bit εγώ τα έχω εδώ και 5 μήνες χωρίς κανένα πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cygnus Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Εφαρμογές όπως NeroLinux, VLC, Transmission δουλεύουν κανονικά; Με τα σπασίματα τι κάνουμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shodan Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Τώρα τι ρωτάς και εσύ τώρα... όσο αφορά το Nero ένα κωδικό θέλει. κατά τα άλλα δουλεύει κανονικότατα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cygnus Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Η ερώτηση αφορούσε μόνο πιθανές ασυμβατότητες λόγω της διαφορετικής αρχιτεκτονικής και όχι άδειες χρήσεις και κωδικούς. Οι κανόνες είναι κανόνες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
myle Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Εφαρμογές όπως NeroLinux, VLC, Transmission δουλεύουν κανονικά; Με τα σπασίματα τι κάνουμε; Αντί για NeroLinux μπορείς να βάλεις το k3b που είναι και open source. Αντί για vlc να δοκιμάσεις το mplayer και σαν front-end το smplayer. Δεν είμαι σίγουρος όμως ότι θα βοηθήσει though. Τέλος για torrent client θα σου πρότεινα το deluge. Έχει πολλές δυνατότητες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
markelos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Τώρα τι ρωτάς και εσύ τώρα... όσο αφορά το Nero ένα κωδικό θέλει. κατά τα άλλα δουλεύει κανονικότατα. Παρεξήγησες μάλλον. Ο Cygnus όταν γράφει σπασίματα αναφέρεται στα "νερά" της οθόνης (το αναφέρει μάλιστα σε προηγούμενο post αν κοιτάξεις), ενώ εσύ απ' ότι κατάλαβα αναφέρεσαι στα cracks των προγραμμάτων. Αντί για NeroLinux μπορείς να βάλεις το k3b που είναι και open source.Αντί για vlc να δοκιμάσεις το mplayer και σαν front-end το smplayer. Δεν είμαι σίγουρος όμως ότι θα βοηθήσει though. Τέλος για torrent client θα σου πρότεινα το deluge. Έχει πολλές δυνατότητες. Συμφωνώ. Το k3b πολύ καλό, όπως επίσης και το smplayer. Για torrents χρησιμοποιώ azureus, αν και δεν έχω δοκιμάσει deluge για να εκφέρω γνώμη. 'Εχω ακούσει όμως τα καλύτερα Γενικά ότι πρόγραμμα βγαίνει σε 32bits βγαίνει και στα 64bits μη φοβάσαι. Ο package manager στα "παρέχει" όλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cygnus Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Επίσης κάτι νερά που κάνει ο Opera κατά την εκκίνηση πριν δείξει το Speed Dial ξέρουμε πού οφείλονται; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Members gsarig Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Members Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2008 Λοιπόν, από χθες έχω κι εγώ ως μοναδικό λειτουργικό του laptop μου το Ubuntu. Η εγκατάσταση έγινε χωρίς κανένα πρόβλημα, ενώ και η προσαρμογή από τα Windows ήταν ευκολότερη από όσο περίμενα. Γενικά, μου έδωσε την εντύπωση πως εάν κάποιος είναι παντελώς άσχετος τόσο από Windows όσο και από Linux, το Ubuntu θα του φανεί πιο εύκολο στην εγκατάσταση και το σετάρισμα. Ας πάω όμως στο ψητό και ας κάνω τις ερωτήσεις μου: 1. Τα fonts σε κάποια sites (π.χ.και στο insomnia) δεν εμφανίζονται τόσο καλά όσο στα Windows. Πείραξα λίγο τις ρυθμίσεις στο Appearance / fonts και η κατάσταση διορθώθηκε σε μεγάλο βαθμό, αλλά όχι στην εντέλεια. Π.χ. οι γραμματοσειρές του insomnia στα Windows μου φαίνονται σίγουρα καλύτερες από ότι στο Ubuntu. Μπορώ να κάνω κάτι για αυτό ή απλώς θα πρέπει να το συνηθίσω; 2. Στα Windows είχα μια ρύθμιση με την οποία, όταν πληκτρολογούσα, το touchpad απενεργοποιούνταν (ώστε να μην κουνάω κατά λάθος τον κέρσορα κατά την πληκτρολόγηση). Υπάρχει κάποια αντίστοιχη ρύθμιση και στο Ubuntu; 3. Κατέβασα από εδώ: http://ftp.cc.uoc.gr/openoffice.org/stable/ την τελική έκδοση του OpenOffice 3.0. Το αρχείο όμως δεν είναι deb και δεν ξέρω πως να το εγκαταστήσω. Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω γι' αυτό ή κάποιος άλλος τρόπος για να το εγκαταστήσω μέσω synaptics; 4. Μου λείπει ο Foobar, που δεν έχει έκδοση για Linux . Ποιά είναι η καλύτερη αντίστοιχη λύση που μπορώ να χρησιμοποιήσω; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις! edit: α, ξέχασα να αναφέρω πως βλέπει κανονικότατα το Desktop μου, που έχει Vista, και όχι μόνο αυτό, αλλά η μεταφορά αρχείων και η γενικότερη συμπεριφορά είναι καλύτερη από ότι όταν είχα και στα δύο Vista (πού πότε έβλεπε το δίκτυο πότε όχι, τα αρχεία αργούσαν απελπιστικά να αντιγραφούν από το ένα μηχάνημα στο άλλο κλπ). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.