chek2fire Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Bγήκαν και τα medibuntu repositories για το hardy. Δώστε σε κονσόλα sudo wget http://www.medibuntu.org/sources.list.d/hardy.list -O /etc/apt/sources.list.d/medibuntu.list και μετά sudo apt-get update && sudo apt-get install medibuntu-keyring Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LiquidOS Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Η αναβάθμιση από Kubuntu 7.10 σε 8.04 μέσω adept σε μένα λειτούργησε άψογα. Τα medib. repos ενεργοποιημένα, κανένα ίχνος προβλήματος ως τώρα, ενώ το σύστημα δείχνει πιό άμεσο σε απόκριση. Εντυπωσιάστηκα απ' τον firefox 3, καμία σχέση με τον προηγούμενο σε ταχύτητα. Aν λυθεί και το θέμα συμβατότητας μερικών πρόσθετων δε βλέπω να χρησιμοποιώ άλλον browser γιά αρκετό καιρό... To kde 4 από live cd δε με πολυέπεισε, θα περιμένω τουλάχιστον την 4.1. Ο amarok εξαφανίστηκε ή ιδέα μου είναι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ftso Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 .... Ο amarok εξαφανίστηκε ή ιδέα μου είναι; Ποτέ! :p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaso7 Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Εμένα ρε παιδιά και το beta live cd αλλά και το final δεν δουλεύει με τίποτα. Και εξηγώ. Μου εμφανίζεται η αρχική οθόνη με επιλογή γλώσσας και έπειτα με τις επιλογές για install ή boot, αλλά από εκεί και πέρα οτι και να πατήσω μου εμφανίζει το εξής μήνυμα: Busybox v.1.1.3 (Debian 1:1.1.3-5ubuntu12) Built in shell (ash) Enter "help" for a list of build in commands. Οταν το αφήσω χωρίς να πατήσω τίποτα εμφανίζει μετά από λίγη ώρα τα παρακάτω: (inifrants) [ 89.550576] ata1:SRST failed (errno=-16) [119.825340] ata1:01 revalidation failed (errno=-5) Ξέρει κανείς τι μπορεί να συμβαίνει και να αρνείται πεισματικά να παίξει? Σημείωση οτι την έκδοση 7,10 μπορούσα να την δω σε live cd αλλά δεν μπορούσα να την εγκαταστήσω γιατί δεν έβλεπε σκληρούς. Βοήθησε αυτό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shodan Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Φίλε μου έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα, με τη διαφορά ότι εμένα έβλεπε δίσκους η 7,10 και έπαιζε κανονικά. από ότι είδα κάπου μάλλον χαζεύει αν υπάρχουν ide + sata δισκοι στο μηχάνημα. θα δοκιμάσω το alternate cd. Διάβασα πως αν κατά την εκκίνηση που έχει το μενού επιλογών πατήσεις το F6 θα εμφανιστεί ένα command line εκεί στην τελευταία γραμμή θα γράφει κατι σαν "rw quiet splash --" αμέσως μετά αν προσθέσεις την παράμετρο pci=nomsi θα ξεκινήσει κανονικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaso7 Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Το θέμα είναι οτι και οι δύο δίσκοι μου είναι ide. Το μηχάνημα είναι τετραετίας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
edhunter Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 μηπως δεν υποστηριζεται το chipset σου; δοκιμασες καποια αλλη διανομη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
capthookb Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Πιο πολύ για πρόβλημα με την κάρτα γραφικών μου φαίνεται παρά για δίσκο, ή τελοσπάντων hardware γενικότερα. Για να παίξει το live cd δε χρειάζεται να βλέπει δίσκο, γι'αυτό και δε θα σκάλωνε εκεί. Κάποιο log από τη στιγμή που βγαίνεις σε τερματικό θα μπορούσε να βοηθήσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tantrikelo Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Φίλε μου έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα, με τη διαφορά ότι εμένα έβλεπε δίσκους η 7,10 και έπαιζε κανονικά. από ότι είδα κάπου μάλλον χαζεύει αν υπάρχουν ide + sata δισκοι στο μηχάνημα. θα δοκιμάσω το alternate cd. Διάβασα πως αν κατά την εκκίνηση που έχει το μενού επιλογών πατήσεις το F6 θα εμφανιστεί ένα command line εκεί στην τελευταία γραμμή θα γράφει κατι σαν "rw quiet splash --" αμέσως μετά αν προσθέσεις την παράμετρο pci=nomsi θα ξεκινήσει κανονικά. Το ίδιο πρόβλημα έχω κι εγώ ενώ στην προηγούμενη έκδοση όλα ήταν μια χαρά τώρα έχω κι εγώ αυτό το πρόβλημα!. Η αλήθεια είναι ότι έχω sata καιide στο pc και θέλω να τα εγκαταστήσω στον sata! Πάντος να σου πω την αλήθεια αυτό μου το έκανε με την beta έκδοση. Όταν κατέβασα την κανονική όλα πήγαν καλά μπίκα στα ubuntu και εκεί έκανε κάτι σενιαρίσματα απο μόνο του και μετά ζήτησε ρεσταρτ.Μετά δεν μου έμπενε στα ubuntu. Από τότε και μετα τα έσβησα τα κσαναέγραψα και μου βγάζει αυτό το πρόβλημα που αναφέρεις κι εσυ! Αν βρεις πάντως τίποτα πες γιατί δεν μπορώ να βρώ τίποτα! Αν βοηθάει βέβαια την εγκατάσταση την έκανα μέσα απο τα windows με wubi! Δεν ξέρω αν αυτό φταίει. Θα δοκιμάσω να το εγκαταστησω και στον ide να δω αν θα έχω το ίδιο πρόβλημα κ μέτα θα κάνω το κλασσικό setup με τα παρτισιον ΥΓ.Δεν κατάλαβα που ενωείς να πατήσουμε f6! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
savabk Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Έκανα εγκατάσταση Kubuntu 8.04 μέσα από τα windows με wubi σε φορητό Acer Aspire με VGA S3 UNIHROME.Μετά το reboot πήρα μαύρη οθόνη. Καμία βοήθεια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Mπες σε recovery mode μια από τις επιλογές του grub και κάνε επιδιόρθωση του xserver. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tantrikelo Δημοσ. 26 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2008 Απίστευτο! Εγκατέστησα τα ubuntu στον ide δίσκο και δουλέψαν μιά χαρά!! Από εκεί γράφω τώρα! Τι να πώ δεν ξέρω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shodan Δημοσ. 26 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2008 έχω φάει τρελή ήττα.. η Asus P5W έχει 2.000 χαζορυθμίσεις. Λοιπόν πάνω στο μηχάνημα έχω 2dvdrw σε sata, 1 320gb hdd sata, 1 ide 120gb hdd, 1 sata 500gb hdd στον jmicron controller. θέλω να εγκαταστήσω το ubuntu στον ide... καλά μέχρι εδώ? λοιπόν boot από το cd του 8.04 δεν γίνεται.. δοκίμασα με το 7.10 και αναβάθμιση σε 8.04. όλα λειτούργησαν άψογα! το πρόβλημα? αν από τον grub επιλέξω τα παράθυρα μου λέει error 21: selected disk does not exist. αυτό μου το βγάζει αν έχω σαν 1ο δίσκο τον 120άρι. αν επιλέξω σαν 1ο δίσκο τον 320άρι μπαίνει κανονικά στα παράθυρα αλλά δεν εμφανίζεται ο grub (λογικό αφού είναι αποθηκευμένος στον 12άρι). με την 7.10 δεν είχα πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
danaos Δημοσ. 26 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2008 Ανεβαίνοντας από 7.10 σε 8.04 το πρόβλημα με την αναπαραγωγή ταινιών σε κατάσταση σχεδόν slow motion επανήλθε. Το περίεργο είναι ότι είχε λυθεί στην 7.10 με automatix ενώ τώρα στην 8.04 το automatix δεν παίζει και μάλιστα οι developers του ανακοίνωσαν ότι δε συνεχίζουν την ανάπτυξη του πακέτου. Είναι εγκατεστημένοι κανονικά οι ati drivers. To fglrxinfo -display:0 βγάζει: display: :0.0 screen: 0 OpenGL vendor string: ATI Technologies Inc. OpenGL renderer string: Radeon X1650 Series OpenGL version string: 2.1.7412 Release Όλα κανονικά δουλεύουν, ο κύβος κτλ. Μόνο τα βίντεο σέεεεερνονται. Κανένας ειδικός; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physics_Rulez Δημοσ. 26 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2008 Είναι το πρώτο linux που εγκαθιστώ στο pc μου (με το wubi κι εγώ) , και σαν αρχάριος είμαι αρκετά ευχαριστημένος. Το μόνο πρόβλημα που είχα είναι με τη σύνδεση στο wifi router... (τα θέλει όλα uppercase) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.