chek2fire Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Ubuntu Gutsy Gibbon vs. Mac OS X Tiger http://www.youtube.com/watch?v=1AZn5nWIj_g Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pisio Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Κατέβασα από την σελίδα της Sun το VirtualBox 1.6.2 Σε VirtualBox εγκατέστησα WindowsXP αλλά έχω πρόβλημα με το ποντίκι μου Το πληκτρολόγιο το αναγνωρίζει κανονικά αλλά το ποντίκι όχι Το ποντίκι το δοκίμασα και σαν USB και σαν PS/2 αλλά τίποτα Έχεις κανείς καμιά ιδέα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ftso Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Guest additions εγκατέστησες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pisio Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Όχι. Τι είναι Guest additions Είναι extra πρόγραμμα?? έψαξα λίγο στο google αλλά δεν βρήκα από που να το κατεβάσω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Όχι. Τι είναι Guest additions Είναι extra πρόγραμμα?? έψαξα λίγο στο google αλλά δεν βρήκα από που να το κατεβάσω ενω εισαι μεσα στα windows πατας device στο παραθυρο του virtualbox και install guest additions και το προγραμμα θα ξεκινησει την εγκατασταση μεσα στα windows Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pisio Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 ενω εισαι μεσα στα windows πατας device στο παραθυρο του virtualbox και install guest additionsκαι το προγραμμα θα ξεκινησει την εγκατασταση μεσα στα windows Ευχαριστώ DIMITRISG Εγκατέστησα τα Guest additions και το ποντίκι δουλεύει μια χαρά Ευχαριστώ για τις απαντήσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ftso Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Sorry, παρέλειψα να πω πως...καιγόταν η πίστα Και εγώ είχα φαει τον κόσμο να δω πως τα βάζω... Σε κάθε update του vbox θα πρέπει να τα κάνεις ξανά εγκατάσταση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pisio Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Σε κάθε update του vbox θα πρέπει να τα κάνεις ξανά εγκατάσταση... Καλά που το είπες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Τον τελευταίο καιρό μου κράσαρε ο xserver παρασύροντας μαζί και τον kernel όταν έκανα συγκεκριμένες ενέργεια σε συγκεκριμένα προγράμματα. Ευτυχώς ήταν ελάχιστα. Η μια από αυτές ήταν όταν έφτιαχνα κάποιο cd με το mandvd και επέλεγα την εντολή για κάψιμό με το k3b. Το πρόβλημα το έλυσα βάζοντας τους τελευταίους nvidia driver μέσω toy envyng. Σε απόδοση πάντως οι τελευταίοι driver δεν έχουν καμία τρελή διαφορά. edit: Με αυτούς τους driver βλέπω διορθώθηκε και ένα άλλο πρόβλημα που υπήρχε και είχε να κάνει με το compiz σε συνδιασμό με τους nvidia driver όταν το είχα ψάξει. Σε μερικά προγράμματα του kde οπως ο adept,k3b όταν τα είχες ανοιχτά και πήγαινε σε κάποια άλλη εικονική επιφάνεια όταν επέστρεφε στην επιφάνεια που έτρεχε το πρόγραμμα τα fonts του ήταν μπερδεμένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sub Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Μονο αυτό με χαλάει ρε γμτ με τα ubuntu... Που μπορεί δηλαδή με κάτι απλό να χαλάσει όλη η εγκατάσταση αν δεν έχεις και πολλές γνώσεις πάνω στο θέμα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Το καλό είναι ότι ξέρεις ότι ξαναφτιάχνει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Eδώ ο community manager του ubuntu σε καλλιτεχνικές στιγμές http://irenegr.com/2008/06/24/unfolded-notes/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnny81 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Εχει κάποιος παρατηρήσει το προβλημα με το openoffice? Έχω την 8.04 και μετά το update δεν ξεκινάει καμμια εφαρμογή του είναι η 64 bit έκδοση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
markelos Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Εχει κάποιος παρατηρήσει το προβλημα με το openoffice? Έχω την 8.04 και μετά το update δεν ξεκινάει καμμια εφαρμογή του είναι η 64 bit έκδοση. Ω ναι, me2!! για να ξεκινήσει κάποια εφαρμογή office ανοίγω ένα καινούριο έγγραφο και πετάω μέσα αυτό που θέλω να ανοίξω... Αν έχει κάποιος τη λύση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Για δώστε σε κονσόλα ooffice -writer και ανεβάστε εδώ ότι σας βγάλει να δούμε τι γίνετε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.