Προς το περιεχόμενο

Ubuntu Hardy Heron 8.04 Release συζήτηση και απορίες

chek2fire

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν υπάρχει πουθενά πρόβληαμ με αυτό που βλέπουμε και το 3d windows θα έπρεπε να παίζει κανονικά.Σίγουρα το έχεις βαλεί? Δλδ οταν γυρνάς τον κύβο δεν βγαίνουν τα παράθυρα προς τα έξω??

Ενώ ο κύβος γυρίζει κανονικά με rotate του ποντικιού ή ctrl+alt+left ή right δε βλέπω να βγαίνουν τα παράθυρα προς τα έξω. Είναι τικαρισμένο στο advanced effects αλλά δεν παίζει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 827
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Σήμερα ανέβασαν και στο kubuntu το kde 4.04. Δείτε εδώ την είδηση

http://www.kubuntu.org/

Δεν ξέρω τι βελτιώσεις έχουν κάνει αλλά σιγά σιγά πλησιάζουμε στο kde 4.1.

Για το kde 4.1 θα χρειαστούμε καθαρή εγκατάσταση ή θα το έχουνε σταδιακά σε updates?

gpan γιατί δεν δοκιμάζεις να γυρίσεις το compiz fusion στις default του ρυθμίσεις μήπως λύθεί το πρόβλημα από εκει?

Πρέπει δηλαδή να πηγαίνω χειροκίνητα στη καθεμία επιλογή που έχω κάνει;

Οχι δεν έχω kde4.Εχω το Kubuntu με το 3.5

Aν έχεις το hardy μπορείς να βάλεις και το kde 4 μέσω synaptic και να επιλέγεις την συνεδριά που θέλεις κατά το login

Πρέπει δηλαδή να πηγαίνω χειροκίνητα στη καθεμία επιλογή που έχω κάνει;

οχι άνοιξε το παράθυρο τoυ διαχειριστή ρυθμίσεω του compiz πάτα κάτω αριστερά στις ιδιότητες και μετά στην καρτέλα Προφιλ και κύρια Εφαρμογή πάτα το κουμπί επαναφορά στα προεπιλεγμένα.

Μήπως ρε παιδιά ξέρει κανείς γιατί δε μου παίζουν τελικά τα 3d windows?

Έχεις ενεργοποιήσει το plugin τρισδιάστατα παράθυρα ή όπως αλλιώς το λέει; Είμαι σε win τώρα και δεν μπορώ να σε βοηθήσω περισσότερο.

Aν έχεις το hardy μπορείς να βάλεις και το kde 4 μέσω synaptic και να επιλέγεις την συνεδριά που θέλεις κατά το login

οχι άνοιξε το παράθυρο τoυ διαχειριστή ρυθμίσεω του compiz πάτα κάτω αριστερά στις ιδιότητες και μετά στην καρτέλα Προφιλ και κύρια Εφαρμογή πάτα το κουμπί επαναφορά στα προεπιλεγμένα.

Τίποτα! :cry:

Έχεις ενεργοποιήσει το plugin τρισδιάστατα παράθυρα ή όπως αλλιώς το λέει; Είμαι σε win τώρα και δεν μπορώ να σε βοηθήσω περισσότερο.

Ναι.

Kάνε τα παρακάτω. Αρχικά σβήσε τον κρυφό φάκελο .compizconfig από το home σου. Μετά κάνε επανεγκατάσταση των παρακάτω πακέτων μέσω synaptic

compiz-fusion-plugins-extra

compiz-fusion-plugins-main

compiz-plugins

Kάνε τα παρακάτω. Αρχικά σβήσε τον κρυφό φάκελο .compizconfig από το home σου. Μετά κάνε επανεγκατάσταση των παρακάτω πακέτων μέσω synaptic

compiz-fusion-plugins-extra

compiz-fusion-plugins-main

compiz-plugins

Θα σου φανεί κάπως κουλό αυτό που έγινε, αλλά όταν πάω και επιλέγω extra visual effects πάνω από το file,edit,view κλπ δε μου εμφανίζει το πλαισιάκι που μου επιτρέπει να σύρω το παράθυρο (αναφέρομαι στο πάνω-πάνω σημείο του κάθε παραθύρου).

Θα τα ξαναπεράσω άμα είναι γιατί κάτι δεν πάει καλά και βλέπουμε..

...δε μου εμφανίζει το πλαισιάκι που μου επιτρέπει να σύρω το παράθυρο (αναφέρομαι στο πάνω-πάνω σημείο του κάθε παραθύρου).

όλα τα παράθυρα μεταφέρονται και με το Alt πατημένο και αριστερο κλικ και σύρσημο.

.

Θα σου φανεί κάπως κουλό αυτό που έγινε, αλλά όταν πάω και επιλέγω extra visual effects πάνω από το file,edit,view κλπ δε μου εμφανίζει το πλαισιάκι που μου επιτρέπει να σύρω το παράθυρο (αναφέρομαι στο πάνω-πάνω σημείο του κάθε παραθύρου).

Θα τα ξαναπεράσω άμα είναι γιατί κάτι δεν πάει καλά και βλέπουμε..

οταν απεγκατεστησες τα πακετα του compiz πρέπει να βγήκε και το emerald οποτε πρέπει να το ξαναβάλεις

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...