topmail Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Παιδιά καλησπέρα μια βοήθεια και για μένα τον αρχάριο που πήγα να εγκαταστήσω το ubuntu 8.04 μέσα από τα windows Xp και βγάζει πάντα το παρακάτω σφάλμα χωρις να έχω κανενα προγραμμα ανοιχτό ακομά και σε safe mode.. To ίδιο προβλημα αντιμετώπισαν 2 ακόμα φίλοι μου.. "][/url] Ευχαριστώ πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pusher Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Για όσους έχουμε modem καλό δε θα ήταν ένα firewall; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pusher Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 δεν ξερω αν εχετε ασχοληθει με το θεμα των sagem800 ???? ξερετε τι γινεται??? εψαξα αλλα δεν βρηκα κατι συγκεκριμενο ευχαριστω Ιδού η λύση: http://ubudsl.ubuntu.pl/ Το πρόγραμμα δουλεύει μια χαρά και στην 8.04. Το εγκαθιστάς, δίνεις χώρα username κλπ. (οι οδηγίες υπάρχουν στο site) και μετά επιλέγεις αυτό το firmware: http://ubudsl.googlepages.com/ueagle-firmware_1.1-2_all.deb Αφού κάνεις επανεκκίνηση είσαι κομπλέ. Αν θυμάμαι καλά την πρώτη φορά μετά την επανεκκίνηση θα χρειαστεί να εκκινήσεις το πρόγραμμα μόνος σου με δικαιώματα sudo. Ποια εντολή πρέπει να τρέξεις θα τη δεις σε παράθυρο που ανοίγει αυτόματα εφ' όσον έχεις επιλέξει αυτόματη σύνδεση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Αν δεν έχεις router ναι και το καλύτερο γιαυτή την δουλειά είναι το firestarter. Θα το βρεις μέσω synaptic. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mpampos Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 φιλε chek2fire βρηκα λυση εδω >http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=205449&highlight=comprehensive+sound σε ευχαριστω για τον χρονο σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Aπό τι βλέπω εκεί χρειάζετε compile ο kernel. Πες μας πάντως αν κατάφερες τίποτα και το τι έκανες ώστε αν αντιμετωπίσει κάποιος ανάλογο πρόβλημα να ξέρει τι θα κάνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pusher Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Αν δεν έχεις router ναι και το καλύτερο γιαυτή την δουλειά είναι το firestarter. Θα το βρεις μέσω synaptic. Ευχαριστώ για την απάντηση! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mpampos Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 εκανα αυτα τα 3 1Remove these packages(sudo apt-get --purge remove linux-sound-base alsa-base alsa-utils) 2Reinstall those same packages(sudo apt-get install linux-sound-base alsa-base alsa-utils) 3sudo apt-get install gdm ubuntu-desktop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Και δούλεψε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
st2 Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 @pusher σε ευχαριστω για την απαντηση αλλη μια ερωτηση αν κανω upgrade σε 8,04 οι ρυθμισεις για σαγεμ θα παραμεινουν???? ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pusher Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 @pusherσε ευχαριστω για την απαντηση αλλη μια ερωτηση αν κανω upgrade σε 8,04 οι ρυθμισεις για σαγεμ θα παραμεινουν???? ευχαριστω Αυτό δεν το ξέρω. Γιατί δεν κάνεις πρώτα όμως upgrade αν έχεις σκοπό να πας στην 8.04; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ftso Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 @pusherσε ευχαριστω για την απαντηση αλλη μια ερωτηση αν κανω upgrade σε 8,04 οι ρυθμισεις για σαγεμ θα παραμεινουν???? ευχαριστω Λογικά ναι. Ίσως σε ρωτήσει αν θες να τις σβήσεις. Πάρε ενα back up καλού κακού... (Πάντως και ένα modem router με 30 euro δεν είναι και άσχημο) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mpampos Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 ναι φιλε μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tantrikelo Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Ρε παιδιά βρήκε κανείς καμία λύση γιατί ο amarok δεν έχει ήχο; Έχω φάει όλο το internet έχω δοκιμάσει διάφορα αλλά τίποτα! Επίσης δεν ξέρω αν βοηθά αλλά παρατήρησα ότι δεν έχω ήχο και σε βιντεάκια από το youtube και άλλες αντίστοιχες σελίδες!! Όποιος ξέρει ας διαφωτήσει την κατάσταση! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris1972 Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 1) όχι 2) Ποια κάρτα γραφικών έχεις; Χρειάζεσαι σύνδεση με internet για να κατέβουν οι drivers. system ---> administration ---> restricted drivers 3) Πάτα το "auto setting" στην οθόνη σου... 4) Καλύτερα να το κάνεις με καλώδιο. Από restricted drivers δε σου δίνει την επιλογή να κατεβάσει και για την κάρτα δικτύου σου; Παιδιά ευχαριστώ ! Όντως με το auto set up κεντραριστηκε σωστά η οθόνη, πράγμα που έγινε πάλι κι όταν επαιξα με το sudo displayconfig-gtk, όπου απλά μάρκαρα στον κατάλογο τον τύπο της οθόνης μου και πετυχα καλυτερες αναλύσεις. Τώρα μένει να αγοράσω το καλώδιο για να μπω στο ιντερνετ...μόνο που τώρα σκοπεύω να κάνω εγκατασταση των Ubuntu σε νεο διαμερισμα του δισκου. Κάποιος φίλος εδώ μεσα (σε αλλο θέμα με τιτλο : "μερικές συμβουλες πριν απο το μεγαλο βημα" ή καπως ετσι...) έδωσε ένα θαυμάσιο παραδειγμα εγκαταστασης, ιδανικό για ...νεοπες οπως εγώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.