chek2fire Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Xτες στο ubuntu open week γίνανε μαθήματα για να φτιάχνουμε τα δικά μας πακέτα από πηγαίο κώδικα των προγραμμάτων αλλά και αν κάνουμε merge τα πακέτα του debian. Για όποιον έχασε την συζήτηση μπορεί να την δεί εδώ https://wiki.ubuntu.com/MeetingLogs/openweekhardy/PackagingA https://wiki.ubuntu.com/MeetingLogs/openweekhardy/PackageMerging Για σήμερα το πρόγραμμα έχει τα παρακάτω 15.00 UTC Xubuntu - Cody Somerville 16.00 UTC Community Q+A - Jono Bacon 17.00 UTC Intro to Mobile Testing - Chris Gregan & Dave Morley 18.00 UTC Packaging Firefox Extensions - Alexander Sack 19.00 UTC Ubuntu Artwork - Ken Wimer 20.00 UTC KDE 4 - Richard Johnson 21.00 UTC Producing Podcasts in Ubuntu - Alan Pope Αρκετά ενδιαφέρων τα μαθήματα για να φτιάχνουμε podcast αλλά και firerfox extensions. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
duende Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 επειδη μαλλον καποια μλκια εκανα με τις ρυθμισεις ηχου στο ubuntu και μου κανει διαφορα κουλα το audacious και οι αλλοι players,ποιες ειναι οι σωστες στο system-preferences-sound? εχω μπερδευτει με αυτο το pulse audio αν το επιλεξω στο audacious ειναι μαπα ο ηχος,αν επιλεξω alsa η δε παιζει η κανει κουλα..τι ρολο βαραει τελικα? (το pulse) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Ε ρυθμισέ τον μέσα από τους μίκτες των προγραμμάτων που ακούς μουσική. Υπάρχουν και αυτά εδώ τα προγράμματα για το pulseaudio που ρυθμίζεις τον ήχο εκτός από το κλασικό μίκτη του ubuntu paman pavucontrol Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommy_angelo Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Καλησπέρα σε όλους. Έχω το VirtualBox 1.5.6 σε WinXP x64 και είχα περάσει το Ubuntu 7.10 με επιτυχία είχα εργαστεί κιόλας σε αυτό χωρίς κανένα πρόβλημα. Με τις ίδιες ακριβώς ρυθμίσεις προσπαθώ να περάσω το Ubuntu Hardy Heron 8.04 αλλα όταν διαλέγω γλώσσα και πατάω απ ευθείας εγκατάσταση χωρίς να εξερευνήσω περαιτέρω το live cd μου φορτώνει τη νέα εικόνα εγκατάστασης-πολύ ωραία btw-και εκεί ή μου κολλάει όλο το OS που τρέχω το VirtualBox τα XP δηλαδή ή μου κάνει restart τα XP και όχι το VirtualBox. Ξέρει κανένας τι φταίει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Δεν νομίζω να έχει να κάνει με το ubuntu αλλά μάλλον με τα xp και το virtual box. Δεν δοκιμάζεις και την λύση του wubi για εγκατάσταση του ubuntu? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommy_angelo Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 chek2fire ευχαριστώ για την απάντηση. Το δοκίμασα μου έκανε την εγκατάσταση αλλά όταν βγαίνει ο GRUB και μου λέει ποιο απ τα 2 OS να διαλέξω και διαλέγω το ubuntu μου λέει no such partition ενώ την πρώτη φορά είχε μπεί κανονικά όταν έκανα την εγκατάσταση. Τι να πω δεν ξέρω! Ρε γμτ να μην γίνεται με το Virtual Box? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
danaos Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Άραγε να βάλουμε και kde ή να μείνουμε στο σκέτο gnome? Ακούω ότι σε περιβάλλον kde οι εφαρμογές είναι πολύ περισσότερες... Εγώ βέβαια είμαι πολύ ευχαριστημένος με το σύστημα όπως είναι τώρα (gnome). Κάθε μέρα βρίσκω και μία εναλλακτική linux εφαρμογή για τις αντίστοιχες παραθυρικές εφαρμογές. (Το ποντίκι μου συμπεριφέρεται ξανά σαν intellimouse και ξεκινώ την κατασκευή μιας ιστοσελίδας με NUV (kompozer))... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Eγω πάντα kde είχα δλδ kubuntu. Μου φένετε αρκετά πιο λειτουργικό από το gnome αλλά λείπουν οι αυτοματισμοί που θα βρεις στο ubuntu. Από την άλλη το kde4 δεν είναι καθόλου έτοιμο τώρα και η μόνη επιλογή είναι kubuntu με kde 3.5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
danaos Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Μάλιστα... Ευχαριστώ chek2fire για την απάντηση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Mentor Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 έχει κάνει κανένας εγκατάσταση απο wubi? Από επιδόσεις τί γίνεται? Σκέφτομαι να το βάλω σε laptop και θέλω να αποφύγω την διαδικασία του partitioning διότι τα δεδομένα του αλλά και το setup του είναι πολύτιμο για εμένα αλλά χρειάζομαι και το linux για προγραμματισμό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pusher Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Να το πρόβλημα του reboot: https://bugs.launchpad.net/ubuntu/+bug/217079 Αν διορθωθεί το bug θα αναφερθεί η λύση στην ίδια σελίδα; Πώς είναι οργανωμένο το site με τα reports; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stathakis21 Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 παιδια εβαλα το GSynaptics ωστε να ρυθμιζω το touchpad μου... και μου λεει: You have to set 'SHMConfig' 'true' in xorg.conf or XF86Config to use GSynaptics ... στο xorg.conf ομως δε βλεπω πουθενα να λεει SHMConfig... αυτο το 'SHMConfig' 'true' το προσθετω εγω???και αν ειναι ετσι σε ποιο μερος θα το προσθεσω???οπου να ναι?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Για δες εδώ http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=241807 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stathakis21 Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 ok...ευχαριστω!!!! αν και το προγραμμα δεν εφτιαξε αυτο που ηθελα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FarCry Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Καλησπέρα σε όλους. Έχω το VirtualBox 1.5.6 σε WinXP x64 και είχα περάσει το Ubuntu 7.10 με επιτυχία είχα εργαστεί κιόλας σε αυτό χωρίς κανένα πρόβλημα. Με τις ίδιες ακριβώς ρυθμίσεις προσπαθώ να περάσω το Ubuntu Hardy Heron 8.04 αλλα όταν διαλέγω γλώσσα και πατάω απ ευθείας εγκατάσταση χωρίς να εξερευνήσω περαιτέρω το live cd μου φορτώνει τη νέα εικόνα εγκατάστασης-πολύ ωραία btw-και εκεί ή μου κολλάει όλο το OS που τρέχω το VirtualBox τα XP δηλαδή ή μου κάνει restart τα XP και όχι το VirtualBox. Ξέρει κανένας τι φταίει? βαλε πρωτα το 7.10 και μετα κανε upgrade στο 8.04. θα παιξει ετσι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.