Προς το περιεχόμενο

Χαλασε το laptop!!

Luxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Το ειχα παει στους τεχνικους πριν κανα 6 μηνες, αλλα φοβηθηκαν να το φτιαξουν και ειπαν να το παμε αντιπροσωπεια στην Ιταλια. Η εγγυηση τελειωνει σε 2 μηνες. Να το παω σε αλλον τεχνικο ή να το παω στην Ιταλια; Φοβαμαι μηπως με τις μεταφορες παθει τιποτα χειροτερο.

Γιατι δεν την παλευω ρε συ; Ροδο ειμαι εδω και 5 μηνες και τωρα που θα φυγω σκεφτομαι τι να κανω..

Δημοσ.

απ'οτι ειδα αλλαξες απο XP και εβαλες Vista!!!συνεπως η εγγύηση παυει να ισχυει...καθε δικη σου παρεμβαση στο pc απο τι στιγμη που το αγοραζεις ακυρωνει την εγγυηση...

Δημοσ.
απ'οτι ειδα αλλαξες απο XP και εβαλες Vista!!!συνεπως η εγγύηση παυει να ισχυει...καθε δικη σου παρεμβαση στο pc απο τι στιγμη που το αγοραζεις ακυρωνει την εγγυηση...

LOL, από πότε οι software παρεμβάσεις καταργούν την εγγύηση.... Πολύ απλά, κάνεις λάθος...

Δημοσ.

σωστα οπως τα λες φιλε ειναι εργαζομαι σε service υπολογιστων hp , fujitsu-siemens ,ibm-lenovo και ποτε δεν ειχαμε προβλημα εγγυησης αν ειχε αλλαξει ο πελατης το λειτουργικο

Δημοσ.

Νομιζω οτι επειδη μιλαμε για ενα πολυ ακριβο μηχανημα καλυτερα να το στειλεις να στο φτιαξουν, το να το αφησεις να βγει εκτος εγγυησης και να μην ειναι μια απλη καλωδιοτελεια θα ειναι χαρακιρι.

Το να παθει κατι στη μεταφορα ειναι μια παρα πολυ μικρη πιθανοτητα αλλωστε σκεψου οτι ακομα και σε αυτο το ενδεχομενο εσυ εισαι καλυμενος.

Το πας στην αντιπροσωπεια και τους λες δικο σας και γρηγορα γιατι το θελω για δουλεια.

Δημοσ.

ίσα-ίσα επειδή(ς)είναι ακριβό μηχάνημα είναι επικίνδυνο να το πάει στο επίσημο service για επισκευή.

Ποιός του εγγυάται ότι ο τάδε τεχνικός δεν θα ξεχάσει κανένα κολλητήρι αναμένο πάνω στο laptop;

Άλλωστε είναι νωρίς ακόμα.Το θέμα ανοίχτηκε Απρίλιο,τώρα έχουμε Σεπτέμβριο,όπου νάναι λήγει η εγγύηση και ίσως έχουμε και εκλογές.

Ασε Luxx,που να τρέχεις τώρα...

Δημοσ.

Οπως ειπα το λαπτοπ δεν υπηρχε περιπτωση να το στειλω στην Ιταλια, γιατι ειμαι Ροδο για δουλεια και το χρειαζομαι. Θα ηθελε τουλαχιστον μηνα για να μου το ξαναφερουν πισω. Καλα ελληνικη αντιπροσωπεια Asus δεν υπαρχει;

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

φιλε lυχχ σε θυμαμαι καιρο σε αυτο το φορουμ , με αυτο το λαπτοπ , σε εχει απασχολησει αρκετα, στην αρχη με το σουπερ ποσο εκπτωσης που ειχες, με βασεις με ανεμιστηρες, με σκληρους κλπ κλπ

το ματιασες το καημενο!

πρεπει να ξερεις πως η ασους αναλαμβανει να ερθει να παρει το λαπτοπ απο το σπιτι σου να το φτιαξει και να στο φερει πισω ενω ειναι εντος εγγυησης, εχει εγγυηση

* 2 χρόνια διεθνής εγγύηση - 1 χρόνος εγγύηση μπαταρίας

* Door To Door Pick-up & Delivery

επικοινωνισε μαζι τους!

το κακο ειναι πως δεν βρηκα τηλ στην ελλαδα

δες και εδω

http://www.asus.gr/aboutasus.aspx?show=3

καλυτερα παρε ενα τηλ απο εκει που πηρες το λαπτοπ

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ξεχασα να σας πω, οτι το λαπτοπ εχει φτιαξει. Το ειχα στειλει Ιταλια και μου το εστειλαν πισω σε μια εβδομαδα. Αλλαξαν ολη την οθονη και τη μπαταρια. Εχουν περασει 5 μηνες απο τοτε και ολα ειναι σουπερ! Το πληρωσα 2000+ ευρω το λαπτοπ, αλλα μου εχει κρατησει μεχρι στιγμης 2,5 χρονια και συνεχιζουμε ακαθεκτοι!

Δημοσ.
Οπως ειπα το λαπτοπ δεν υπηρχε περιπτωση να το στειλω στην Ιταλια,

Ξεχασα να σας πω, οτι το λαπτοπ εχει φτιαξει. Το ειχα στειλει Ιταλια

Χριστός ανέστη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...