Luxx Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Εχει εδω και πολυ καιρο που ξαφνικα ενω το λαπτοπ ειναι ανοικτο, αρχιζει να τρεμοπαιζει η οθονη και μετα σταματαει. Εχει τωρα μια εβδομαδα που το κανει συνεχεια. Οταν παιζω με την οθονη και την ανεβοκατεβαζω σιγα-σιγα σταματαει και μετα ξανααρχιζει. Πιστευω πως εχει καει κατι στην καρτα γραφικων ή στο monitor. Ηταν και ακριβο λαπτοπ το asus g2s στα 2400 ευρω! Μπορω να κανω τιποτα; Οριστε και ενα βιντεο : http://rapidshare.com/files/110037385/24042008024.rar.html
mikelamar Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Θα γινω λιγο γραφικος... Εμενα μου φαινεται πως φταιει το μονιτορ... Εχεις δεν εχεις εγγυηση φορτωσε το και πηγαινε το στον Doc... Παραμυθιασε τους πως εισαι φοιτητης εχεις την πτυχιακη σου πες οτι φευγεις για Αγγλια ,Ιταλια ,Αμερικη να στο μονταρουν στα μπαμ... Εγω παντως το ιδιο ελεγα οταν ημουν και ακομα το ιδιο λεω τωρα πλεον που δεν ειμαι φοιτητης...Παντα πιανει...
Luxx Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Εκανα format και εβαλα τα vista ενω ειχα τα xp, αλλα παλι μου εμφανιζει το προβλημα, οποτε δεν ηταν δικο μου λαθος. Πρεπει να φταιει το hardware.. Η asus εχει αντιπροσωπεια στην Ελλαδα;
_BASSstarlet_ Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Οταν παιζω με την οθονη και την ανεβοκατεβαζω σιγα-σιγα σταματαει και μετα ξανααρχιζει. Αυτό μοιάζει με πρόβλημα της ταινίας που ενώνει mobo-οθόνη.
21century Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Κρίμα γιατι ειναι πανάκριβο και το πλήρωσες χρυσάφι, καλύτερα με την απόδειξη στο κατάστημα που το αγόρασες ή το πήραν και στην αντιπροσωπεία απαιτώντας τα δικαιώματά σου..
axaraktiristos Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Και εγώ είχα ίδιο πρόβλημα , αποσυναρμολόγησα το φορητό και όντως ήταν η καλωδιοταινία που ένωνε την οθόνη . Το θέμα είναι ότι πρέπει για να το δεις να αποσυναρμολογήσεις το μηχάνημα. Έβαλα μονωτική ταινία και ένα σφουγγαράκι για να κρατεί ακίνητη την καλωδιοταινία ,το ξαναέκλεισα και μετά δούλεψε έτσι για δυο χρόνια μέχρι που το άλλαξα.. Αν το επιχειρήσεις θέλει προσεκτικές κινήσεις , και να θυμάσαι που πάει κάθε βίδα ( γιατί κάποιες που ει ναι ποιο μακριές από τις άλλες αν τις βάλεις σε λάθος θέση κάνουν ζημιά. Καλή επιτυχία
Luxx Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Μπορουν να μου το αντικαταστησουν; Ειναι μεσα στην εγγυηση. Δεν εχει περασει χρονος ακομα. Να στειλω και χαρτι με το προβλημα που μου παρουσιαζει αναλυτικα και αυτο που λετε με την καλωδιοταινια; Ή να το επιχειρησω να το φτιαξω μονος μου;
alex2005 Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Προς θεού....μην το κάνεις μόνος σου εκτός αν είσαι 100% σίγουρος για το τι κάνεις. Αν κάνεις καμία πατάτα προσπαθώντας να το φτιάξεις μετά εγγύηση πάπαλα. Από την στιγμή που είναι μέσα στην εγγύηση στείλε το πίσω,και είναι υποχρεωμένοι να το φτιάξουν ή να το αλλάξουν.
Luxx Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Το θεμα ειναι πως θα καταλαβουν το προβλημα, αφου μπορει να περασει και ενας μηνας χωρις να το εμφανισει. Απο την αλλη, μπορει να το εμφανιζει και καθε ημερα. Να τους στειλω και ενα cd με βιντεο του προβληματος;
_BASSstarlet_ Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Τότε καλύτερα να το πας για ανακύκλωση. Είναι η μόνη λύση σου λέω.Είσαι σε αδιέξοδο.Κανείς δεν πρόκειται να εντοπίσει το πρόβλημα.Κρύος ιδρώτας σε λούζει,νοιώθεις να πνίγεσε,είσαι μόνος κι΄έρημος με ένα προβληματικό laptop. Kράτα όμως κάτι για ενθύμιο.
Luxx Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Αυτό μοιάζει με πρόβλημα της ταινίας που ενώνει mobo-οθόνη.Γιατι ακριβως γινεται αυτο; Διορθωνεται ευκολα; Ειναι ελλατωματικο μοντελο; Με τον καιρο παρατηρησα οτι το κανει οταν ζεστενεται το λαπτοπ και κυριως οταν παιζω καποιο παιχνιδι. Επισης αν βγαλω την μπαταρια το κανει συνεχεια και με παρα πολυ εντονο ρυθμο! Υποπτευομαι οτι κατι παιζει με την τροφοδοσια, αλλα δεν μπορω να καταλαβω τι ακριβως. Επισης οταν ειμαι στο σπιτι το κανει πιο πολλες φορες απ΄οτι οταν ειμαι στο γραφειο στην υπηρεσια. Στο σπιτι δεν εχει καλη τροφοδοσια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.