Προς το περιεχόμενο

Απαλοιφή παρασίτων

kallia07

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η ερώτηση μου είναι η εξής: έχω ένα μουσικό αρχείο σε mp3 μορφή,live στα 128kbps,αλλά έχει πολλά παράσιτα:mad:

Ξέρει κάποιος να μου πει αν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να διορθώνει τα παράσιτα???

....ευχαριστώ:-):-)

Δημοσ.

κατέβασε το audacity, βρες 2-3 δευτερόλεπτα ησυχίας (να ακούγονται όσο το δυνατόν μόνο τα παράσιτα κι ο θόρυβος) στο κομμάτι σου, επέλεξέ το, πάτα effects->noise removal, πειραματίσου με την τιμή του εφε, όταν φτάσεις σε ικανοποιητικό επίπεδο, έπέλεξε ολόκληρο το κομμάτι και ξαναπάτα noise removal. Απλά μην το παρακάνεις γιατί θα σου χαλάσει τον ήχο. Αν το κομμάτι είναι χάλια δεν θα φτιάξει απλά θα σου μειώσει λίγο το θόρυβο. Με λίγο noise removal και λίγο parametric equalizer αν βρεις τη συχνότητα του θορύβου περίπου θα έχεις τα καλύτερα αποτελέσματα.

Δημοσ.

Υπαρχει και Adobe Audition --> θα το βρεις στο site της Adobe ή στα γκουχου γκουχου :-D (πρωην CoolEdit) το οποιο χρησιμοποιουσα για πολλα χρονια.

Εχει πολυ καλες οδηγιες συναμα αλλα θελει λιγο υπομονη στην αρχη.

Επισης εχει και δυνατοτητα προεσκοπισης δηλαδη ακους τον ηχο με τις ρυθμισεις που κανεις ωστε να πετυχεις το βελτιστο αποτελεσμα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...