Steven Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Ψάχνω έναν εκτυπωτή για εταιρεία που να μπορεί να κάνει το εξής: Ότι και να του δίνω προς εκτύπωση να το τυπώνει κανονικά αλλά ταυτόχρονα να τυπώνει πάνω στο χαρτί και ένα συγκεκριμένο template (που θα είναι πάντα το ίδιο) αυτόματα. Δυστηχώς δεν γίνεται αυτό το template να σταλεί κανικά μαζί με το κείμενο προς τον εκτυπωτή, οπότε θα πρέπει ο ίδιο ο εκτυπωτής να το έχει αποθηκευμένο και απλά να το τυπώνει ΠΑΝΤΑ, οτιδήποτε και να λάβει προς εκτύπωση! Ξέρω οτι υπάρχει αυτό το feature, όμως δεν ξέρω πως λέγεται. Μήπως έχει κάποιος κάποια ιδέα ή ακόμα καλύτερα γνωρίζει κάποιον εκτυπωτή που να το κάνει αυτό? Ευχαριστώ πολύ
super_Vegeta Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Είσαι σε forum που αφορά Kάρτες Γραφικών και 'Hχου
Steven Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Συζήτηση γύρω από θέματα και προβλήματα που αφορούν κάρτες γραφικών, video και ήχου, drivers, καθώς και multimedia περιφερειακών Και άμα δεν συμφωνείς πες μου ένα καλύτερο μέρος να το βάλω...
antonl Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Κάτι σαν το watermark εννοείς; Είναι ο εκτυπωτής multimedia περιφεριακό; (Αν ναι, θα πρέπει να αλλάξει η περιγραφή της κατηγορίας ) Hardware θα έλεγα εγώ αλλά οκ.
super_Vegeta Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Συζήτηση γύρω από θέματα και προβλήματα που αφορούν κάρτες γραφικών, video και ήχου, drivers, καθώς και multimedia περιφερειακών Και άμα δεν συμφωνείς πες μου ένα καλύτερο μέρος να το βάλω... Οκ δικό μου λάθος,πάντως και στο software η drivers θα ήταν πολύ καλύτερα μιας και το πρόβλημα σου αναφέρεται λογικά σε component από driver(εκτυπωτή)
Nikb Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δεν θα ήταν καλύτερα να δώσεις σε ένα τυπογραφείο να σου φτιάξει σελίδες με προεκτυπωμένο το template ή watermark ή whatever και να χρησιμοποιείς αυτό το χαρτί μετά? Θα σου έρθει και ποιο φτηνά…
slr Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Νομίζω το πρόγραμμα Fineprint μπορεί να κανει κατι τετοιο. Για δοκίμασε το. http://www.fineprint.com
Steven Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Τα προεκτυπωμένα χαρτιά θα ήταν η έσχατη λύση, μιας και σε καμία περίπτωση δεν βγαίνει πιο φτηνά...ακρίβώς το αντίθετο βασικά... Δεν ξέρω με ποια λογική έρχεσαι στο συμπέρασμα ότι θα είναι πιο φτηνά, μιας και μιλάμε για μια παραπάνω εκτύπωση από κάποιο τυπογραφείο, ενω στην περίπτωση που το κάνει αυτόματα ο εκτυπωτής το μόνο που ''χαλάς'' παραπάνω είμαι μελάνι.. (πέρα από το κόστος αγοράς του εκτυπωτή... Πάντως νομίζω πως δεν είναι θέμα software μιας και η εντολή εκτύπωσης ΔΕΝ θα προέρχεται από PC. Είναι πιο πολύ θέμα software/firmware του εκτυπωτή αν μπορώ να το πω έτσι. Το fine print δεν νομίζω πως κάνει... Εγώ βρήκα αυτό http://www.lexmark.com/AP/solutions/includes/optraforms.html που έχω την εντύπωση πως είναι αυτό που έψαχνα, αλλά πρέπει να ερευνήσω πιο πολύ τις δυνατότητες του!
Mvpgr Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Sorry που δεν βοηθάω στην αναζήτησή σου αλλά αν νομίζεις πως το μελάνι/toner σου θα σου έρχεται πιο φτηνά από τυπογραφείο μπορείς να κάνεις την προεκτύπωση του template μόνος σου (ανά 100 - 200 φύλλα τη φορά, όταν δε θα χρειάζεσαι τον εκτυπωτή) και μετά να χρησιμοποιείς το χαρτί για τις κανονικές σου εκτυπώσεις. Edit: Αν θα τυπώνεις στοιχεία από κάποια πηγή δεδομένων ίσως και να σου κάνει το FastReport
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.