ihthiologos Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 καλημέρα!!! σκέφτηκα πως πολλά άτομα εδώ μέσα είναι addicted με την τεχνολογία έτσι λέω να ανοίξουμε μια ενότητα με προτάσεις αγοράς που να postaroume διαφορών ειδών hardware που να το θεωρούμε ιδιαίτερα αξιόλογο είτε από θέμα τιμής είτε από θέμα επιδόσεων!!! θεωρώ πως θα ναι μια καλή πηγή για τον επίδοξο αγοραστή!!! παρακαλώ για το κάθε αντικείμενο να αναγράφονται όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες (τιμή, από ποιο κατάστημα, χαρακτηριστικά κτλ.) κάτι που είναι καλό δεν είναι πάντα το ακριβότερο καλό μπορεί να είναι και ένα εξάρτημα με καλή σχέση απόδοσης τιμής.
HILL.K Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Ας πούμε μια καλή πρόταση αγοράς σήμερα αποτελει ο INTEL 8400....καλη σχέση απόδοσης-τιμης...αν τον βρεις κάπου!!!!
tzinos Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 καλη ιδεα, αλλα μονο pc hardware η οτιδηποτε σχετικα καινουριο τεχνολογικα ενδιαφερον? Πχ για μενα το καλυτερο gadget στο πισι μου θεωρο οτι ειναι το ασυρματο logitech media player mouse. Δεν ειναι κατι καινουριο αλλα ειναι ακριβως οτι ζηταο και μου εχει κανει την ζωη με το πισι πανευκολη. Ακουω συνεχεια μουσικη και το ποντικη αυτο εχει πανω ρυθμιση ηχου, play/pause, fast forward/rewind, next/previous track και συνεργαζεται με προγραματα οπως το winamp. Ουσιαστικα ενα χειριστηριο μουσικης πανω στο ποντικη. Επισης στο browsing κανει back/forward, up/down kai left/right scrolling, kai zoom. Και γενικως προγραματιζονται τα κουμπια σε οτι λειτουργια θελεις. Για οσους ακουνε μουσικη συχνα απο το πισι ειναι τελειο. Μετα απο αλλα gadgetakia περιμενω να μου ερθει το samsung yp-p2 που ειναι mp3player με touch screen και απο οτι διαβαζω ειναι kati san to ipod touch. Μαλιστα ειναι φτηνοτερο και πολοι λενε καλυτερο. Θα ποσταρο review μολις το παρω και θα σας πω αν το προτεινω. Exei bluetooth, μπορεις να το συγχρονισεις με το κινητο τηλ. και μολις σε καλουν να το ακους μεσω των ακουστικων του yp-p2. Το μπ3 αυτο θα αντικαταστισει το iriver clix2, που για μενα ειναι απο τα καλυτερα μπ3 στην αγωρα, απλα τα φτυσε λιγο και ψαχνω κατι καινουριο. Αλλα φυσικα αυτο το προτεινω ως δοκιμασμενο. Τωρα απο πισι hardware ψαχνομαι για σκληρο δισκο 1τερα. Εχω ηδη 4 500ριδες και ενα ραπτορ 74ρι και ενα εξωτερικο 250ρι, αλλα δεν φτανουν!! Πλην του ραπτορ ολοι οι αλλοι ειναι seagate. Απο τους πιο φτηνους 1τερα δισκους ειναι οι samsung, αξιζουν?? Η να ξαναπαρω seagate? Και επειδη το case εχει γεμισει και τα sata δεν περισεουν, τι επιλογες εχει καποιος με πολους δισκους?? Σκεφτομαι ναπαρω το καινουριο αρμορ που εχει 7 θεσεις για σκληρους. Αλλα εχω διαβασει mixed reviews. Οποτε ειναι το αρμορ η καλυτερη επιλογη case? Απο τιμη φαινεται καλος, απο χωρους επισης, αλλα εχει λιγο πλαστικουρα, τα πορτακαι ειναι εκνευριστικακαι εχω διαβασει μερικα αρνητικα σχολια για την κατασκευη του.
liopyr Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Για όσους δεν το έχουν προσέξει πάντως, υπάρχει ολόκληρο section: insimniac's reviews όπου γίνεται κάτι αντίστοιχο/παρόμοιο.
tzinos Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 ναι μεν, αλλα εκει ειναι για εκτενεις παρουσιασεις (εχω κανει και εγω για το irviver clix2), και θελει και χρονο για να κανεις μια καλη ποραουσιαση, και πολοι δεν ασχολουνται (για τοσο καιρο που ειναι το φορουμ ανοιχτο, εχει λιγα θεματα εκει, you got to admit!). Ενω εδω στα προχειρα μπορεις να συζητησεις για διαφορα πραγματα που σε εχουν εντυπωσιασει. Βεβαια απο την αλλη μπορει να καταληξει σε ενα θεμα που ο καθενας θα λεει οτι του κατεβει οποτε....
liopyr Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 ναι μεν, αλλα εκει ειναι για εκτενεις παρουσιασεις (εχω κανει και εγω για το irviver clix2), και θελει και χρονο για να κανεις μια καλη ποραουσιαση, και πολοι δεν ασχολουνται (για τοσο καιρο που ειναι το φορουμ ανοιχτο, εχει λιγα θεματα εκει, you got to admit!). Ενω εδω στα προχειρα μπορεις να συζητησεις για διαφορα πραγματα που σε εχουν εντυπωσιασει. Βεβαια απο την αλλη μπορει να καταληξει σε ενα θεμα που ο καθενας θα λεει οτι του κατεβει οποτε.... Ναι δεν διαφωνώ, γι'αυτό έγραψα παρόμοιο thread... Πάντως το insomniac's reveiews σε συνδιασμό με το Sticky: Προσφορές καταστημάτων νομίζω υπερκαλύπτει το παρών thread.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.