Προς το περιεχόμενο

Μερικές ερωτήσεις για UT3

deker

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είμαι λίγο άσχετος με τα παιχνίδια γενικότερα, αλλά που και που αγοράζω κανένα και λιώνω.

Πριν λίγο καιρό είχα δει σε ένα φίλο μου στο pc το Unreal Tournament 3 και έκατσα και έπαιξα online αρκετή ώρα.Μου άρεσε πολύ και πριν 5 μέρες το αγόρασα για το PS3.

1. Όταν παίζω multiplayer, μπορούν να συνδεθούν στον ίδιο server και παίχτες οι οποίοι έχουν το παιχνίδι στο pc τους, ή το UT3 του PS3 είναι αποκλειστικά και μόνο για παίχτες PS3;

2. Υπάρχει περίπτωση το παιχνίδι να μπορώ να το παίξω με ποντίκι και πληκτρολόγιο;Είναι κομματάκι δύσκολο να στοχεύσεις με το sixaxis.Το ψιλοσυνήθισα αλλά όπως και να το κάνουμε με το ποντίκι σημαδεύεις καλύτερα. Μα καλά πως στο καλό όλοι αυτοί που με σημαδεύουν από δισεκατομμύρια χιλιόμετρα μακρυά :-D με πετυχαίνουν με τη μία και με σκοτώνουν; - Μήπως έχουν βγει τίποτα mods που όπου και να σημαδέψεις έχεις headshot με τη μία; Δεν έχω βρει κάτι αντίστοιχο με μία πρόχειρη αναζήτηση που έκανα.

3. Υπάρχει κάποια επίσημη Ελληνική κοινότητα ή και Ελληνικός server για παιχνίδι;

Ευχαριστώ, ελπίζω να μην είπα καμιά κουραφεξαλιά (ναι είναι επίσημη Ελληνικότατη λέξη σύμφωνα με τον μπαμπινιώτη :-D:-D).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...