Προς το περιεχόμενο

Ανοιγμα ιστοσελίδων???

svatsM3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σας,χθές το πρωί διαπίστωσα ότι σε κάποιες σελίδες(site) δεν μπορώ να μπώ μέσα,στις οποίες έμπαινα κανονικά,αλλες πάλι δεν φωρτόνουν,αλλά ούτε και στο Yahhoo mail μπορώ να μπώ,έκανα ένα προσωρινό έλεγχο για υιούς και τέτοια,αλλά δεν βρήκα τίποτα,ξέρεται μήπως τι συμβαίνει σε μια τέτοια περίπτωση?δηλαδή να μην ανοίγουν κάποιες ιστοσελίδες? Ευχαριστώ και Καλό Πάσχα

Δημοσ.
Ποιον browser χρησιμοποιείς; Καθάρισε την cache και τα cookies και ξαναδοκίμασε.
Τα έχω δοκιμάσει και αυτό,καθάρισα και Cooκies και Cache,Browser χρησιμοποιώ το Firefox,αλλά δοκίμασα και Explorer αλλά τίποτα,μάλλον για κάποιο υιο το βλέπω,τον οποίο δεν μπορεί να πιάσει το NOD32,αλλά και το Spybot,έκανα και καθαρισμό με το CCleaner,δεν ξέρω περίεργο το βλέπω,επίσης δεν μπορώ να κάνω και αναζήτηση στο Google ή Yahoo.....:-(
Δημοσ.

Τσέκαρε τα DNS που έχεις δώσει στο network management. Λογικά στη σελίδα του παρόχου σου μπορείς να μπεις κανονικά και να πάρεις από εκεί τις διευθύνσεις.

Δημοσ.
Το κανει στη forthnet και σε μενα....μετα απο 1-2 λεπτα στρωνει...αλλιως θελει ρεσταρτ το μοντεμ

Ναι Forthnet έχω,και περιμένω να συμπληρώσω χρόνο και να φύγω,γιατί μόνο προβλήματα δημιουργεί,τώρα όσο για την ιστορία μου,και Restart το μόντεν έκανα και απεγκατέστησα το Firefox,γιατί με τον Explorer που και που με βάζει σε καμιά σελίδα,αλλά όχι πάντα,από τα πολλές τις δοκιμές,βλέπω να τον παίρνουμε στο χέρι για καμιά αναβάθμιση και περαιτέρω έλεγχο,γιατί δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα,πρέπει να έχει ψιλομπερδευτεί η κατάσταση,αλλά λέτε να φταίει και η Forthnet και τσάμπα παιδεύομαι,άρε Ελλάδα με το γρήγορο σου Internet....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...