Προς το περιεχόμενο

ACHI vs IDE = Better Overall Performance

steliosfan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

είχα κάνει defrag εννοείται (έλεος...) απλά το προγραμματάκι που έδωσα αρχικά τις τιμές δεν το έχω για πολύ αξιόπιστο. Υπάρχει κάποιο άλλο να κάνω both write & read test? (καθώς το Hd tune για να κάνω write test πρέπει να το αγοράσω ;) )

Δημοσ.

εαν εχεις τον ανω intel ICH9 SATA ACHI Controller στο devise manager απορω πως ενεργοποιηθηκε εαν δεν ειναι ο δισκος σου nsq

sto bios τη επιλογη εχεις? ide sata ahci γιατι στο δικο μου εαν εχω ahci kai παω να μπουταρω με δισκο απλο sata δεν μπουταρει

Δημοσ.
εαν εχεις τον ανω intel ICH9 SATA ACHI Controller στο devise manager απορω πως ενεργοποιηθηκε εαν δεν ειναι ο δισκος σου nsq

sto bios τη επιλογη εχεις? ide sata ahci γιατι στο δικο μου εαν εχω ahci kai παω να μπουταρω με δισκο απλο sata δεν μπουταρει

Αυτό συνβαίνει επειδή ΔΕΝ έχεις περάσει drivers στο install των windows και βλέπει τους SATA HDD σου σαν IDE..

Μπορείς και να το κανεις και μετά το install με μια περίεργη διαδικασία από Device manager..

Δημοσ.

εχω περασει κανονικα κατα την διαρκεια τησ εγκαταστασεις με f6 τους drivers και ολα με πηγαινουν κανονικα απλως ξαναλεω οτι εαν εχω την επιλογη με στημενα win και nsq δισκους aschi μπουταρω κανονικα εαν τωρα παω στο βιος και το γυρισω σε ide δεν μπουταρει το συστημα καθολου

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...