Προς το περιεχόμενο

Ερωτηση...

KOSTAS@ant

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο Σταυρος Θεοδωρακης πριν αρκετα χρονια θυμαμαι πως ειχε κανει στο mega μια συνεντευξη σε μια γνωστη ελληνιδα συγγραφεα,μεσα στο σπιτι της(για την ακριβεια μια βιλαρα με πισινες και τετοια ητανε) και αυτο που μου ειχε κανει εντυπωση και μου εμεινε απο τη συνεντευξη, ειναι πως η συγκεκριμενη ειχε σοβαρα προβληματα κινησης,καθως επασχε απο μια πολυ σοβαρη αρρωστια-σκληρυνση κατα πλακας?/θα σας γελασω.Παντως,ειχε παρουσιαστει εντελως ανθρωπινα και ειχε μιλησει και για την αρρωστια της-εξαλλου ηταν τοσο ανοιχτη η συνεντευξη στο σπιτι, και την προσωπικη ζωη της,ωστε υπηρχαν και πλανα που την εδειχναν να περπαταει μεσα στο σπιτι με δυσκολια.

Τωρα με το σουσουρο που εγινε σχετικα με το βιβλιο της Ερσης Σωτηροπουλου, μου ηρθε στο μυαλο αυτο,και τρωγομαι αν ειναι αυτη...Εγω τοτε δεν την ηξερα τη Σωτηροπουλου,και αργοτερα,οταν σε ανυποπτο χρονο διαβασα το "Ζιγκ Ζαγκ στις νερατζειες" δεν ειχα κανει αυτο το συνειρμο καθως ειχε περασει καιρος απο την εκπομπη του Θεοδωρακη. Απλα τωρα μου ηρθε φλασια και πραγματικα αναρωτιεμαι...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...