Προς το περιεχόμενο

Νέο laptop – Δες την ψηφιακά

VitamineQ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά. Έχω ένα laptop εδώ και δυο χρόνια, και μου έκατσε φάση μια φοιτήτρια να μου δώσει την επιδότηση της από το δες το ψηφιακά. Από όσο έψαξα είναι 500 ευρώ .

Μιας και δε ξέρω τις επιδώσεις των σημερινών επεξεργαστών σε σχέση με τον δικό μου (intel mobile 2.13 και 1 gb ram, radeon x700 128mb) , θαθελα να μου προτείνετε εσείς κάποιο μοντέλο με καλά χαρακτηριστικά (και φυσικά καλύτερο από αυτό που έχω ).

να σας πω ότι το laptop δε το θέλω για παιχνίδια, το θέλω για να τρέχω απροβλημάτιστα τη web σουίτα Cs3 της Adobe (flash – dreamweaver – photoshop) .

Να επισημάνω πως μπορώ να διαθέσω +200 – 250 ευρώ .

Κάθε πρόταση θα με βοηθήσει.

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Φίλε έχω την εντύπωση, ότι η επιδότηση ισχύει για συγκεκριμένα μοντέλα, γιατί το αναφέρουν σε κάποια λάπτοπ και σε κάποια άλλα όχι. Βέβαια μπορεί να κάνω λάθος.Τώρα με 700 Ευρώ υπάρχουν τουλάχιστο 100 μοντέλα στην αγορά, οπότε η επιλογή είναι δική σου. Κοίτα σέρβις, εγγυήσεις κ.τ.λ και αποφάσισε. Πάντως αν κάτσεις με τα vista, που δίνουν όλοι τώρα, πάρε με μνήμη 2G τουλάχιστον, γιατί θα έχεις πρόβλημα. Κανένας φοιτητής με επιδότηση δεν υπάρχει στο forum να μας δώσει τα φώτα του;

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις μέχρι τώρα απαντήσεις .

Το μεγαλύτερο μου θέμα είναι οι επιδώσεις των συστημάτων. έχω πολύ καιρό να παρακολουθήσω τη τεχνολογία και έχω χάσει τη μπάλα λίγο, δε ξέρω κατά πόσο ένας διπύρηνος επεξεργαστής στα 1.8 ας πούμε για παράδειγμα είναι δυνατότερος από αυτόν που έχω τώρα.

Μιας που θα δώσω κάποια λεφτά δεν λέει να πάρω ένα σύστημα το οποίο είναι απλώς μια σκάλα ανώτερο από το δικό μου .

Θέλω συμβουλές έτσι ώστε το μηχάνημα που θα πάρω να μου κρατήσει για τη χρήση που το θέλω κανα δυο χρόνια .

Έχει κανένας laptopακι με επεξεργαστή διπλό στα 1.8 να μας πει τι λέει από επιδώσεις;

Αξίζει ,ή να κοιτάξω κάτι καλύτερο ;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...