Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με RAM

n_plat

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια

Αντιμετωπιζω ενα προβλημα με την RAM απο σημερα το πρωι οταν και αποφασησα να κανω αναβαθμιση. Ειχα μια 512 DDR DIMM (PC3200) και αγορασα μια 1GB DDR DIMM (PC2100) - (συμφωνα με το μανουαλ της μητρικης) - .Εκανα το λαθος και τις εβαλα και τις 2 μαζι και ενω στην αρχη μου εβγαλε συνολο μονο 1GB αντι 1,5GB μετα παρολο τις αλλαγες και τους συνδιασμους μου εβγαζε μονο 512mb. Το χειροτερο ειναι οτι οταν μετα εβγαλα την 512 και αφησα το 1GB μοθ εβγαζε παλι 512 παρολο παλι ολους τους συνδιασμους..

Σας ευχαριστω πολυ

Δημοσ.

οχι φιλε μου...τα δοκιμασα ολα και ειναι το ιδιο..εξελλου παλιοτερα χρησιμοποιουσα και τα 3

Δημοσ.

Να σε ρωτησα κατι αν δεν γινομαι αδιακριτος, είπες οτι είχες ενα 512αρι DDR 1 PC3200.

Προσφατα αγορασεις 1Giga DDR1 PC2100.

Γιατι πήρες σε χαμηλότερη συχνότητα (aka PC2100 αντί PC3200) από το 512αρι που είχες ήδη ;

Δοκιμασε να κανεις ενα CLEAR CMOS BIOS (ειναι καποιο Jumper πανω στην μητρικη, συμβουλεψου το manual) και μετα βαλε ξανα πανω μονο την 1GB.

Δημοσ.

πηρα αλλη συχνοτητα ram γιατι συμβουλευτικα το μανουαλ της μητρικης. Την προηγουμενη που ειχα μεσα δεν ηξερα καν τη συχνοτητα ηταν...

Δημοσ.
Να σε ρωτησα κατι αν δεν γινομαι αδιακριτος, είπες οτι είχες ενα 512αρι DDR 1 PC3200.

Προσφατα αγορασεις 1Giga DDR1 PC2100.

Γιατι πήρες σε χαμηλότερη συχνότητα (aka PC2100 αντί PC3200) από το 512αρι που είχες ήδη ;

Δοκιμασε να κανεις ενα CLEAR CMOS BIOS (ειναι καποιο Jumper πανω στην μητρικη, συμβουλεψου το manual) και μετα βαλε ξανα πανω μονο την 1GB.

Φιλε μου βρηκα στο μανουαλ το clear CMOS (JP4) που βρισκεται πανω στην μητρικη αλλα επειδη απο αυτα τα θεματα ειμαι λιγο ασχετος μπορεις να μου πεις πως θα το κανω??

Σε ευχαριστω

Δημοσ.

δοκιμασε στην εκκινιση του pc εκει που σου λεει τις συσκευες κτλπ να πατησεις 2 φορες μαζι το κουμπι του restart σε εμενα και πολους ακομα που ξερω κανει restart to bios και ετσι....αν αφτο γινει μετα οταν θα ξεκιναει το πσ θα σου λεει οτι εγινε restart στο bios κτλπ...δοκιμασε το

Δημοσ.

παιδια εκανα clear CMOS αλλα παλι τα ιδια με τη RAM. Μου την δειχνει 512 αντι 1.. Αυτο που μου ειπατε με το memtest τι ακριβως ειναι???

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...